keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Who the Shrek are you?

OPI - Who the Shrek are you?


Ehdoton suosikkini Shrekeistä :) lime cremelakka, tosi pirteä ja uniikki väri. 2 kerrosta takaa kauniin lopputuloksen. Tosi nopea kuivamaan.

Sitten ihan toisenlaisiin uutisiin :) MAC To the beachit saapuivat maanantaina. Loovvvv....kuka voi vastustaa tuotetta jonka promokuva on näin suloinen?


Eipä tämä luonnossakaan kovin paha ole ;) Marine life High-light powder. Suloinen meriheppa. Tiedän kuvion kuluvan pois melko äkkiä. Oisko tää enemmän ihasteltava kuin käytettävä tuote? Ei millään raaskisi...


Sweet & punchy eyeshadow, koostumus on hyvä Veluxe pearl. Ihana pakkaus!


Tätä ei depotata!


Hipness Powder blush. Tämänkin pakkaus on kyllä maukas. Tämä on oikeasti vähän persikampi.


Tämän toi ihana meikkifriikki ystäväiseni Tallinnasta, näitä ei tullut Suomeen ollenkaan. Kiitos :) tämä on ihana, superihana kesällä! Tämähän ei edes ollut minulla ostoslistalla ja viime hetkellä pääni käännytettiin ja hyvä niin.


Lazy day lipstick. Toiselle sopimaton tuote on toiselle täydellinen. Hankin tämän pari kertaa kokeiltuna. Kaunis viileälle iholle :)Ihana kun on oransseja ja vihreitä pakkauksia :)

eBaystä ostetut Essie Resort minit saapuivat eilen, kuvia tietenkin tulossa. Nää on ihkuja!

13 kommenttia

 1. Eikös Misan Green with envy ole aika samanlainen? Jänskä!

  VastaaPoista
 2. Mulla tulee jostain syystä tosta lakasta, tai siis sen väristä, mieleen joku pilailutuotelima tai joku. Ettei hirveesti himota. :-D Mutta Macit on ihania! Ehkä ihanin Macin kokoelma pitkään aikaan! Mä oon käytellyt omaa highlight powderiani silleen varovasti toisesta reunasta. Ainoo miinus siitä, että tota kultaa on tosiaan vain puuterin pinnassa eli se kuluu pois ihan heti.

  VastaaPoista
 3. Höpö höpö, kyllä noi Suomenkin ständeillä seisoo :)

  VastaaPoista
 4. Namnam mitä ihanuuksia, onpas ärtsy lakka, marine life on maailman kaunein, mut ei sit raaskis käyttää, tai sitten pitäisi ostaa kaksi.. toi vihree luomari on ihku, täytys keksii joku itselle sopiva vihreä sävy..

  VastaaPoista
 5. Sara: Haha vai lima ;P hassu :) en ole vielä korkannut tuota ihanuutta, tiesin tuon että kultainen väri lähtee ensin :(

  Ano: Ai mitkä? To the beach? No niin seisoo mutta poskarit ei. Suomestahan mä nämä ostin poskaria lukuunottamatta :) niinkun tekstissä lukee. Shrekit ei ollut suomessa heti tuoreeltaan.

  Vanity: Ihania ovat! Kaikki on ihania! Kaikkee tekis mieli aina käyttää mutta kun on niin kuuma niin ei jaksa aina paklata ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, kun tykkäät Hipnessistä ja Lazy daystä ;) -sh-

  VastaaPoista
 7. ^En tykkää vaan rakastan :) hyvä kun suosittelit ja hoidit kaupat ;D

  VastaaPoista
 8. Voi tuopta merihevosta, en varmaan ikinä raaskis ottaa käyttöön, ihastelisin vaan :)

  VastaaPoista
 9. Ihana väri tuo vihreä kynsissä, ai että! :)

  Minä kyllä voisin kans mielellän kotiuttaa tuon
  Marine life High-light powderin :)

  VastaaPoista
 10. En mä ainakaan pystys tota meriheppaa tappamaan, jäis käyttämättä. xD

  VastaaPoista
 11. Voi ei saan murhatuomion jos korkkaan sen ;P

  VastaaPoista
 12. Sweet and Punchy...damn sanon minä!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥