sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Uusien koristeiden testailua

Minä en osaa sanoa tuliko näistä ihan hirveitä ja ihania. Käytin näissä koristeluissa Konadin koristeita mitkä esittelin tässä.

Tummassa versiossa lakkana Color clubin With abandon. Ei minulla ollut mitään suunnitelmaa kynsien suhteen, rupesin vain liimailemaan kukkia, sitten isoja timantteja, sitten koristeita, lisää, ei nämä riitä, vielä lisää...sitten huomasin että hups...puolet kynnestä mennyt.

Nämä violetit salmiakkikuviot on ihania, näistä voi muotoilla kukan terälehtiä, näillä voi tehdä viivaa, rajata hymyrajan, mitä vaan! Kiinnitin kaikki strassit OPI kynsiliimalla.

Minusta nämä kynnet ampuvat vähän yli :)


Toisaalta tykkään näistä vaaleista enemmän. Lakkana OPI Room service jonka päällä OPI Hollywood blonde. Näissäkin lähdin liikkeelle liimaamalla ensin isot timantit ja keraamiset kukat. Sitten rupesin kokoamaan timantteja, helmiä, sydämiä ja rusetteja kukkien juurelle.


Kummasta versiosta tykkäsit enemmän?

22 kommenttia

 1. Noi vaaleat oli tosi ihanat, sellaisia vois itekin kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Minä tykkäsin tuosta viimeisemmästä :D

  VastaaPoista
 3. Mun pisteeni menevät ehdottomasti vaalealle versiolle. Tummien kynsien koristelu on mun mielestä sekavan näköinen.

  VastaaPoista
 4. Both designs are absolutely gorgeous!! I love all the different glitters, pearls and diamantes you've used.

  I think I prefer the white version better but both are awesome. The white version is just so pretty! I can see the white version being worn as a wedding manicure. Gorgeous!!

  VastaaPoista
 5. Ihania on molemmat. Ja mä haluun Hollywood Blonden!

  VastaaPoista
 6. vaaaleet on tosi nätit:) mul on aina ollu se ongelma, et mustat kynnet näyttää kamalilta, oli ne millaset tahansa. omaan kynteen tehtynä, tekokynsipohjaan laitettuna, valmiit mustat kuvioidut tekokynnet... oiski kiva, jos tekisit jotkut nätit, mustat kynnet!

  VastaaPoista
 7. Molemmat versiot on ihanat mutta vaaleista tykkään minäkin enemmän. Tosi kauniit :-)

  VastaaPoista
 8. Mua kiinnostaa, miten nuo kukat saa irti. Olin niitä joskus tilaamassa, mutta kysyin myyjältä varmuuden vuoksi, että sopivatko luonnonkynnelle. Sain vastaukseksi, ettei kannata liimata luonnonkynnelle. Olisivat tosi upeita juuri tuollaisessa vaaleassa manikyyrissä. -sh-

  VastaaPoista
 9. Täällä ollaan vaalean version kannalla! Ruusut ja tuollaiset ihanat helmet sopivat paremmin vaaleisiin kynsiin. Tämä siis oma mielipiteeni!

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä molemmat on aivan ihania! Vaalea kävin kesämorsiammelle ja tumma vaikka baariin/terassille. Tykkään molemmista :)

  VastaaPoista
 11. Vaalea on nätimpi, mutta molemmat tosi upeita, eivät yhtään yliampuvia minusta! Pakko joskus ostaa itsekin noita keraamisia kukkia ja jotain erilaista.

  VastaaPoista
 12. mä tykkään enemmän noista tummista

  VastaaPoista
 13. Mustissa on hienompia koristeita IMO, mutta valkosessa koritseet näyttää paremmpilta. :D vaikea.. kummatki on yhtä hienoja : >

  VastaaPoista
 14. tykkään molemmista mutta ehkä nuo vaaleammat on kivemmat :D

  VastaaPoista
 15. Noi tummat on kyllä kivemmat, vaikka vähän ampuvat yli. Harrastan itsekin joskus tuota random koristeiden tökkimistä kun ei ole ideaa ja lopputulos on jotain samantapaista kuin itselläsi :D

  VastaaPoista
 16. Oih miten ihania koristeluita! Vaan lienevät toivottoman epäkäytännöllisiä oikeassa arkielämässä. Maltoitko minkä aikaa pitää noita, kuinka kestivät etenkin isot kukkaset kiinni? Tykkään tässä hurjassa helleaallossa enempi vaaleista, todelliset prinsessakynnet. <3 Sopisivat rohkeammalle hääkynsiksikin, kuten 'chellekin jo totesi.

  Sääli ettei Nubarin Gold Feather ollut mieleesi. Se tosiaan on enempi lämminsävyisten heiniä. Kauniilta näyttää kyllä kuvassasi.

  VastaaPoista
 17. Pidin kyllä vaaleita kynsiä jonkun aikaa. Liimasin koristeet kiinni kunnolla OPI kynsiliimalla. Lähtivät ihan hyvin irti eikä oma kynsi vahingoittunut. Ehkä en suosittele ihan joka päivä niitä repimään, mutta satunnaisessa käytössä longistan ne pois varovasti kynsisaksilla.
  Olivat yllättävän käytännölliset. Ehkei ihan hiusten pesussa sopivat tai kukkapenkkiä kaivellessa :) mutta ihan hyvin kuitenkin.

  Upeita esim.kevätjuhliin, häihin jne.

  Fairylle GF on kyllä paljon sopivampi :) ja anonyymi, mustat kynnet on kauniit vaikka ilman koristeluita kunhan on siististi lakattu ja viimeistelty kynsinauhat :)

  VastaaPoista
 18. Tosi ihania =) Onko noi keraamiset kukat kuinka käytännöllisiä, irtooko helposti?

  VastaaPoista
 19. ^Tuossa ylempänä kerroin miten sain irrotettua. Otin ne vielä talteen koska pystyi käyttämään uudestaan :)

  VastaaPoista
 20. Molemmat oli hienoja, mutta ehkä ne vaaleat olivat kummiskin hienommat : D

  VastaaPoista
 21. Sanoin vähän epäselvästi, siis kauan pysyy kynsissä suunnilleen että ne irtoo? =) Kun luulis että noi kolhasee aika helposti jonnekin

  VastaaPoista
 22. ^Kyllä ne pysyvät liimalla hyvin, mä en pitkään pitänyt näitä :) itse voi säätää liiman määrää :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥