tiistai 18. toukokuuta 2010

Teema - My Little Pony

Terkkuja noroviruksen keskeltä! Onpahan aikaa kirjoitella juttuja luonnoksiin kun olette esittäneet toiveita :)

Lukijani vinkkasi minulle miksi en tekisi kynsiä tai meikkejä teeman mukaan. Aloin miettimään miksi tosiaan en ole tehnyt. Ensin mietin meikkiä teeman mukaan mutta niitä on nähty monissa blogeissa ja kynnet on enemmän oma juttu. Jätetään ne meikkiteemat meikkiblogeihin! Niissä pitäisi sitä paitsi kuvata koko kasvot että meikistä saa paremmat kuvan.

Mulle tulikin heti monta teemaa mieleen ja tallensin ideoita luonnoksiin. Aloitin sarjan teon näillä kynsillä mistä eilen vinkkasin tutorialissani.

Jatketaan mihin eilen jäätiin. Eli viimeistelin lakkauksen Konad Top coatilla. Lisää lakkauksen kestoa, eikä levitä kuviota.


Mitä lakkoja käytin?
- China glaze Mom`s chiffon ja Peachy keen nimettömissä
- Konad lakat punainen, vihreä ja valkoinen
- Konad laatta m28 josta ponit ja Fauxnad laatasta kirsikat


Mikäs se teema sitten oli? My little pony tietenkin ;) ihan vastaavia kynsilakkoja minulta ei löytynyt mutta minusta teeman voi toteuttaa myös omalla idealla ja tämä oli minun toteutukseni :)

Hope you like it :)

13 kommenttia

 1. These are so awesome! I need that unicorn plate.

  VastaaPoista
 2. Aivan supersöpöt! Mä en saa vaan noita up&away lakkoja levittymään nätisti.. Eilen tuli postissa zoyan flashit, tilasin tosin vahingossa sen punasen vaaleamman pinkin sijaan :( Taidanpa siirtyä tästä cesarille tekemään tilausta :)

  VastaaPoista
 3. IHANAAAAAAAA! Tee Baby Surprise, hää on valkoinen neon-keltaisilla harjaksilla ja pyllyssä on glitter-lila ilmapallot!

  VastaaPoista
 4. IOverlada: Thanks :)

  Weezer: Mulla ne kyllä levittyy ihan hyvin kun laittaa useamman kerroksen :) voi niistä Zoyan lakoista pinkit on kyllä parempia :/

  milipili: Harkintaan :) thanks vinkistä :)

  VastaaPoista
 5. Tuo kirsikka on ihastuttava - ja värit on kyllä ihan tuosta ponista :) Mulla onkin tuo poni itellä. Voisinki joskus ottaa hepat esiin ja tehä niistä kynsilakkauksia ;)

  VastaaPoista
 6. ^Hihih, hyvä idea :) mullakin on joitakin poneja, ei kyllä hajuakaan niiden nimistä. En kyllä ole ponifani vaikka on ne ihan söpöjä :)

  VastaaPoista
 7. Cherries Jubliee!! :)

  VastaaPoista
 8. ihanat:) olin pienenä ihan hirvee my little fani!:P

  VastaaPoista
 9. I need this plate! What a pretty mani! How cute!

  VastaaPoista
 10. Oho, herrajumala, tää postaus oli jäänyt multa ihan välistä!!! Aivan täydellinen Cherries Jubilee -lakkaus!!! Uijui! Täysin mätsäävän persikan sävyn sait kyllä miksattua nimettömään. Wow!!

  VastaaPoista
 11. ^Kiitos kiitos :) nämä oli hauskat ja omasta mielestä myös parhaimpia kynsiä mitä olen tehnyt. Nyt vasta kokeilin tuota ponilaattaa itsellenikin ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥