sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Long time no see...Water marbling!

Minä sain taas kuningasidean eli haluan tehdä marmoroidut kynnet pitkästä aikaa! 31.3.09 on näköjään tullut marmoroitua viimeksi ;D

Ja tosiaan muistui taas mieleen että minkä takia en tykkää marmoroinnista. Lakat on helppo valita, mulla oli näissä kummassakin versiossa valkea lakka pohjalla. Marmorointiin valitsin yhden tumman, yhden pastellisen samasta värimaailmasta ja valkean lakan.


Eka versio onnistui tosi hyvin joka kynteen mutta sitten sottasin parit kynnet ja sitten...ääh...otin vain yhdestä kuvan ja aloitin alusta.Tokassa versiossa onnistuin aika hyvin. Oikeastaan joka kynnestä tuli sellainen kuin halusin.
Jotkut sormet unohdin suojata ja tietenkin se teippikin loppui kesken kaiken, onpa yllättävää...

Tähän hommaan meni aika yhteensä yli 2 tuntia joten heikkohermoisten hommaa tämä ei ole. Katsotaan taas vuoden päästä jos yritän taas uudestaan :) no ei tosi, saatan marmoroida taas ihan pian kun tämä onnistui kohtalaisen hyvin.

19 kommenttia

 1. Oiih, tosi ihanat <33 Onnistuit musts tosi hyvin, ite en osaa yhtään näin hyvin, vaikka olen aika monta kertaa peräkkäin. Mutta siinä on syynä kyllä se kun en tiedä mitkä on hyviä lakkoja, ja veden lämpöisyyteen en jaksa kunnolla panostaa :D

  VastaaPoista
 2. Olisko ollu my simple little pleasuresin blogista kun kuolasin vesimarmorointeja. Näyttää vaan niin hiton sotkuselta, teippaus näytti hankalalta ja mihin laitan sen käytetyn kupin? ongelmajätteeseen? Näyttää ihan mahtavalta, varsinkin pitkissä kynsissä ja halu kokeilla on valtaisa. Veikkaan, että aikamoiset höyryt tulee parin tunnin lakkasessiosta :)

  VastaaPoista
 3. Pinja: Veden lämpötila on kaiken a ja o, ilman sitä ei oonnistu ;) eli kannattaa panostaa ja yrittää!

  Weezer: Oli, mä sieltä katselin kans niitä! Mulla on se käytetty kuppi kaapissa ja käytän aina uudestaan. Mutta ongelmajätteeseen se kuuluisi. Se on vanha eines vispipuuron purkki, sitä käytän aina uudestaan :)

  VastaaPoista
 4. Charming Nails: Olisikos mitään vinkkejä vedenlämpötilan suhteen? Olen muutaman kerran onnistunut yhteen kynteen, mutta siihen se jäikin. Niin ja upeat värit olet valkannut!

  VastaaPoista
 5. Oletko sitten vedet kaatanut vaan viemäriin? Kumpi mahtaa olla helpompaa, suojata sormet teipillä vai vaseliinillia? Teetkö yhden kynnen kerrallaan?

  VastaaPoista
 6. Tarzan: Mulla taisi olla kädenlämpöistä vettä. Kannattaa vaan kokeilla eri lämpötiloja :) joo se harmittaa kun ei onnistuu, arvaa vaan montako kertaa kiroilin näiden kanssa...

  Weezer: Ihan vaan viemäriin...ei ehkä luontoystävällistä mutta onko se kynsihomma ikinä? Vaseliinia en ole kokeillut, voi olla helpompaa sen kanssa? Suojaan eka kaikki toisen käden sormet ja teen sitten yhden kynnen kerrallaan :)

  VastaaPoista
 7. Iihanat! Nuo ekat marmoroinnit tuolla karkkikuviolla näyttävät myös tosi kivalta.

  VastaaPoista
 8. Polish shniffer: Joo nuista ekoista jäi huono fiilis kun niistä tuli ihanat ja hyvin onnistuneet mutta itse sotkin sitten koko lakkauksen...

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtavat! Itellä ei tahdo millään koskaan onnistua.. säkällä ehkä. En tajua mut vaikka mulla on tosi pieni purkki et ne lakat ei niin leviäisi silti ne levii sinne ja menee tavallaa niin näkymättömäks, vaikka oliskin tumma lakka :( ja sit ku oon pari pisaraa tiputtanu ja yritän niitä alkaa sit levittelee tikulla nii ne tavallaa tarttuu vaan sen tikun mukaan ja menee kökköön? Johtuuko tää just siitä lämpötilasta? Näistä saa kyl niin nättejä kun vaan osaa homman :) Wau

  VastaaPoista
 10. Wow ! The pink one is GORGEOUS !!!

  VastaaPoista
 11. Ano: Mulla on iso purkki että lakat mahtuu leviämään. Kokeile cremelakkoja, ne ei häviä :)
  Älä nosta sitä tikkua vaan pidä se veden alla koko ajan kun pyörität. Kyllä sen huomaa onnistuuko vai kökkööntyykö lakka.

  Tuli: Thanks :)

  nihrida: Thanks :)

  VastaaPoista
 12. Siis pitääkö sitä tikkua jotenkin pyörittää siellä lakoissa paikallaan vai vedellä ns viivoja? 8)

  VastaaPoista
 13. Ano: Voi pyörittää tai vetää viivoja. Niillä voi määrittää kuvion millaisen haluaa. Pääasia ettei nosta sitä tikkua kesken kaiken pois :)

  VastaaPoista
 14. 3 kertaa oon marmorointia yrittäny enkä kertaakaan oo mitään kynnelle asti saanu :D

  VastaaPoista
 15. Ihanat!:) Pakko kyllä joku päivä varata aikaa ja hermoja ja viimein testata tuota marmorointia.;)

  VastaaPoista
 16. Plaz^: Kyllä se siitä :)

  Anna: Hermoja se todellakin vaatii...

  VastaaPoista
 17. wow!!! i love ur nails.. U did a great job sweety!!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥