lauantai 29. toukokuuta 2010

Lapis of luxury

Erikoinen sininen lakka, tulee mieleen Ruiskaunokki tai Lobelia kukka. Ohut hyvin levittyvä koostumus. 2 kerrosta. Voin vain kiitellä Essien laatua, aina olen näistä tykännyt :)


Pysyi myös hyvin. Kivoja nää minipullot, olenhan ennenkin kiitellyt mutta tämäkin on sellainen väri että ei tulisi ostettua isona mutta mininä on sopiva annos tulevia vuosia ajatellen :) ja jos joku sävy ihastuttaa niin voihan sen ostaa isona pullona.

4 kommenttia

 1. Hei! Kysyisin tosta essien kynsilakan laadusta, sillä minulla ne tuntuu menevän tosi nopeasti kökkäseksi eikä levity enää kunnolla, käykö sinullekkin noiden lakkojen suhteen näin? Sama juttu Orlyn lakkojen kanssa.

  VastaaPoista
 2. ^Elli: Mulla ei ole ollut kuvaamiasi ongelmia vaikka osa Essie/Orly lakoista on vuosia olleet avattuina. Sekoitan pulloja aina välillä ja putsaan pullon suun yleensä aina käytön jälkeen.
  Toki lakkojen koostumuksissa on eroja, esim.Essie Pink parka lakka oli minusta aika huonoa ja Resort lakat taas ihan eri laatua, paljon parempaa.

  VastaaPoista
 3. I'd say Essie captured the Lapis stone pretty well in this polish. I love it,and I normally don't like blue polish much.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥