maanantai 17. toukokuuta 2010

Konad stamping nail art Clean pad set

Minulle ehdotettiin tutorialia uuden Konad settini käytöstä ja sehän onnistuu :)

Mitä tarvitset setin lisäksi?
- Kynsilakanpoistoaine ( ei öljyinen Depend )
- Konadlakat
- Stamper ja scraper


Ensin, aseta laatta paikalleen, laita yksi sieni koloon ja kastele se kynsilakanpoistoaineella. Tähän olisi sopivampi pullo josta tulee tipottain kynsilakanpoistoainetta eikä tälläinen pullo josta hulahtaa paljon kerralla :) kastelin nämä sitten käsin enkä sienen paikallaan ollessa.


Sieni imi kosteuden hyvin eikä sitä tarvinnut kastella uudestaan. Laitoin pinsettien väliin myös kastellun sienen, tätä voit hieman asetella tukevasti pinsetteihin kiinnii ettei se tipahda välillä.


Kaikki tarvikkeet käden ulottuville. Aloita lakan levitys laattaan normaalisti.


Vedä scraperilla.


Leimaa kuvio kynteen ja puhdista stamper = leimasin alustassa olevassa sienessä. Tarvitsee pyyhkiä vain kevyesti ja leimasin puhdistuu.


Puhdistan myös scraperin heti. Tätä sai vähän enemmän painaa mutta puhdistui hyvin tässä.


Viimeisenä pyyhin pinseteissä olevalla sienellä laatan puhtaaksi. Onnistui oikein hyvin.


Kuten huomaat :)


Varsin kätevä setti siis. Settiä voit ostaa Cesarin nettikaupasta.
Tällä setillä ei sotke sormiaan yhtä pahasti kuin vanun kanssa ja muutenkin tuote on toimiva eikä vain turha lisä Konad nimen alla :)

Mutta jäikö kiinnostamaan millaiset kynnet tein? Katsotaan ne huomenna :) ne on aika söötit ja aloittavat uuden teemasarjan blogissani :)

19 kommenttia

 1. Ostin myös tuon konadin puhdistus-setin, ja ekalla käyttökerralla ei oikein vakuuttanut, parin leiman jälkeen siirryin perinteisiin vanulappuihin takas... Täytynee kokeilla vielä uudemman kerran =)

  VastaaPoista
 2. ^Kokeile ihmeessä :) siinä mielessä tämä on parempi ettei tällä sottaa käsiä.

  VastaaPoista
 3. Ooo, rakastan teemaviikkoja! Olen miettinyt tota laattaa ikuisuuden just ton yksisarvisen kanssa, pakko kai sekin on hankkia. Laatat ei enää mahdu mun säilytyssysteemiin... :(

  VastaaPoista
 4. Mitäs sitten kun on noilla sienillä aikansa putsannut, riittääkö, että lisää kynsilakanpoistoainetta vai pitääkö niitä käännellä välissä tms.? Entä saako ne pestyä käytön jälkeen eli voiko ne käyttää sitten uudestaan? Ihmettelee nimimerkki kyselyikäinen... :-)

  VastaaPoista
 5. Kävis varmaan samantyylisesti vanulapun käyttö pinsettien avulla? Mua jäi vaivaamaan että putsataanko sieni jotenkin käytön jälkeen vielä, vai heivataanko se roskiin? :)

  VastaaPoista
 6. Thriszha: Thanks :)

  Weezer: Teema ei ole viikon pituinen vaan esittelen teeman mukaisia kynsiä välillä :) teema on vaihtuva mutta idea on sama :)

  Sara: Niitä voi käännellä välillä. Mä en ole ikinä pessyt vaan olen aikani käyttänyt ja kun se on lakkaa täynnä, heitän roskiin :)

  aqua: Vastasinkin tuossa ja sieni-ihmettelyyn ;) kyllä varmaan vanupallo käy paremmin kuin lappu mutta kuivahtaako se nopeammin? Sieni on tosi kostea pitkän aikaa. Pitäisi ihan testata. Sieniä saa tilattua lisää tai niitä saa itse leikeltyä kaupassa myytävistä hankaussienistä :)

  VastaaPoista
 7. This is the 1st time I've seen this! It looks very cool and interesting. Where did you buy it from? Do you think it's worth buying?

  VastaaPoista
 8. ^I order set from Cesars secret, it`s a Finnish shop :) I think it is very useful :)

  http://www.cesarsshop.fi/konad-clean-holder-p-2174.html

  VastaaPoista
 9. Juuri kun tein tuonne tilauksen ja päätin etten osta mitään koko kesänä niin esittelet tän idean. :D Mutta vaikuttaa tosi kätevältä!

  VastaaPoista
 10. like it!
  i have a give away on my blog!
  you-nailed-it.blogspot.com
  xxx

  VastaaPoista
 11. ^Käykää ihmeessä osallistumassa, great giveaway :)

  VastaaPoista
 12. Osaatko sanoa missä on vika, kun saan onnistumaan konadeilla 'isommat' kuviot, esim. seepran ja leopardin. Mutta pienet ei tartu millään leimasimeen(esim. kukat ja perhoset), korkeintaan 'palasia' kuviosta tarttuu. Ei luulisi, että lakka kerkeää kuivumaankaan nopeammin?

  VastaaPoista
 13. ^Lukaise tämä :)

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/07/ongelmat-konadin-kaytossa.html

  VastaaPoista
 14. Terve taas ja anteeksi jo etukäteen kun näitä vanhoja postauksia kommentoin... :D Tutoriaalejasi tässä selailin niin tuli vaan mieleen että sä siis puhdistat Konad -laatat tolla Xtran suojaöljyä sisältävällä poistoaineella? Kun kaikkihan aina toitottaa ettei sais öljyisillä poistoaineilla puhdistaa niitä, mut toi vissiin sit toimii ihan hyvin siinä? Ihan sillä kyselen ku meikäläisen eka Konad -setti on matkalla luokseni ja oon sitten funtsinu että sopiikohan tuo Xtra laattojen puhdistamiseen. Itellänikin on sitä kun on niin riittoisa pullo, en viitsis uuttakaan ostaa pelkästään siksi että tossa on suojaöljyä. :D

  VastaaPoista
 15. ^Tuo Xtra sopii siihen koska on halpaa :) tuolla ei tarkoiteta sitä öljyistä vaan tällä Dependin vihreällä:
  http://charmingnails.blogspot.com/2008/12/depend-kynsilakanpoistoaineet-testiss.html

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥