tiistai 16. helmikuuta 2010

Rebel Debutante & Edie

Tässä tulee samassa kummatkin vihreät Color clubeista. Itse asiassa tämä Rebel debutante ei niin minttu ollutkaan vaan vaaleanvihreä, kirkas kesäsävy. Koostumus on creme ja mielestäni tämä on paljon matampi ilman päällyslakkaa. 3 kerrosta. Tahtoo kesäkynsiin ihan selvästi. Suosittelen!


Edie on ihastuttava mutta aika vihastuttava kuvata! En millään meinannut saada sävyä näkyviin oikein. Ärsyttävää, tekisi mieli välillä heittää hanskat tiskiin hahaa ;P
Kaunis, todella kaunis vihreä. Merellinen turkoosi vivahdus. Tämä on myös normaali cremelakka. Tietyssä valossa tämä on vihreämpi, joskus taas turkoosimpi, kuten kuvassa.
Yritä sitten swatchata oikein. 3 kerrosta.

Chinan 2030 Konadlakkana ja laatta on uusia feikkilaattoja jotka tilasin täältä. Postarit 3,50e ja tilaus viikossa perillä. Koristelut tein ihan pikaisesti, tämä lakka kaipasi jotain lisäkseen :)


Onko nämä parempia kuin eilinen :D itse en osaa sanoa kummmasta vihreästä pidän enemmän. Vaaleampi tuo mieleen OPI Gargantuan green grapen tai Misan Let`s go greenin. Pirteä väri kuitenkin.
Edien sävyistä vihreää minulla ei ollut. En vain tiedä onko tuo ihan omalle ihonsävylle hyvä. Pitänee varmaan kokeilla kesällä uudestaan, tämä kyllä sopii vaikka kärkiin jos harrastaa vihreitä vinolakkauksia tai jos aristelee vihreitä koko kynnelle.

Jatketaan huomenna samassa aiheessa, katsotaan myös mitä hammaslääkärissä tapahtui. Ollaanko sitä poski mustana ja tunnottomana vai ihan hengissä :)

6 kommenttia

 1. I LOVE that design!! It looks so pretty, classy, and fun!!

  VastaaPoista
 2. Jumpe, nyt tuli kauhee himo tilailla noita laattoja tuolta nettikaupasta O_O
  Tuollahan on vaikka millä mitalla kaikkia kivoja ;_;

  VastaaPoista
 3. Brooke: Thank you :)

  Jangsara: Niinhän siellä on ja menee pää ihan pyörälle :D

  VastaaPoista
 4. Iiihania, tulee ihan kesä mieleen! Mä tykkään ehkä hintsusti enemmän Ediestä, kun oon tällainen turkoosien ystävä. :-)

  VastaaPoista
 5. i love it...this pattern is really awesome...

  VastaaPoista
 6. i love this color i buy it !! i wait it :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥