torstai 4. helmikuuta 2010

Ihon hellimistä Sponsored by OPI


CN:n testissä tällä kertaa OPI Manicure/pedicure tuotteet.

Ehkä paras puoli OPI vartalovoiteissa/käsivoiteissa/jalkarasvoissa on nopea imeytyminen. En jaksa odottaa muhitus-sukat jalassa miljoonaa vuotta sitä että voin kävellä lattialla. Hydran perusvoide on tosi hyvä kosteuttaja mutta jos laitat sitä sukkien kanssa, et voi kävellä ilman että lattiaan jää jälkiä.
OPI Manicure/pedicure massage voide käy koko vartalolle. Hieronnan aikana verenkierto elpyy ja väsyneet jalat jäävät unholaan. Laitoin tätä suihkun jälkeen iholle. Jalkoihin sai laittaa sheivauksen jälkeen 2 kerrosta. Jalkapohjiin ja kantapäihin riitti yksi kerros sukkien sisään.

Ihanin ominaisuus massage voiteessa on jumalainen tuoksu. Minulla tuoksuna on papaija-ananas joka jää iholle pitkäksi aikaa. Nuuhkin itsekseni että mikä täällä tuoksuu. Luulin ensin tuoksun tulevan hiuksistani joihin olin laittanut juuri jätettäviä hoitsikoita. Tajusin sitten että tuoksu tulee käsistäni joilla tietenkin olin jättänyt loput voiteet.
Muita tuoksu vaihtoehtoja ovat kurkku, tee, kahvi ja trooppinen sitrus. Ainakin tuota sitrusta meinaan ostaa. Tämä nimittäin on niin ihana voide että jää vakkarikäyttöön.

OPI Manicure/pedicure scrub eli sokerikristallikuorinta poisti tehokkaasti kovettumat ja kuivat nahat kantapäistä. Kuorin tällä myös käteni. Ihanin puoli kuorinnassa on hellävaraisuus.

Laitan tätä kostealle iholle ja kuorin kädet, kynsinauhat ja kynnet. Kristallit sulavat iholle eivätkä raavi kovakouraisesti. Myös tämän tuoksu jää iholle.

OPI tuoteperheestä löytyy myös Soak jalkakylpy. Tästä minulla ei ole kokemusta mutta saatan hankkia jossain vaiheessa. Oikeastaan sitä voisikin kokeilla Trooppisen sitruunan tuoksussa.
Luulen että nuo papaija-ananakset kestävät minulla jonkun aikaa, tuubit on kuitenkin 125ml kokoisia. Hintaa näillä on 29e/kpl, jalkakylpy on hieman halvempi eli 20,50e.

Mitkä tuotteet ovat mielestänne parasta OPIlta?

Tänään ei ole omia kynsiä esiteltäväksi vaan katsotaan ystäväni Miami Vice kynsiä :D hauskat! Kerro vielä mitkä lakat tuossa oli käytössä ;)


7 kommenttia

 1. Uiii, raaskisikohan noita jossain vaiheessa hankkia kokeiluun? Kuulostavat ihanilta! OPIn tuotteista vakkarikäytössä on tällä hetkellä Avoplex kynsinauhaöljy ja Avojuicet. Niissä tykkään pumppupullosta, ihanista tuoksuista ja siitä, että imeytyvät hyvin = kerrankin käsivoide, jota oikeasti tulee käytettyä pitkin päivää.

  VastaaPoista
 2. Aijai tekis mieli kyl kokeilla Papayaa.... Ja BTW, mä oli maailman suurin Don Johnson-fani!

  VastaaPoista
 3. Miami Vice kynnet! Nyt on kaikki nähty LOL!
  Mää tykkään Opin kynsiöljyistä ja Avojuiceista.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa aivan ihanalta tuo massage-voide!! Itse ostelin tänään kaksi O.P.I:n lakkaa ja kynsinauha öljyn, mutta näköjään on ensiviikolla käytävä kaupungissa uudestaan ja ostaa myös tuo massage-voide :)O.P.I on vaan niin ihana. toinen tuote toistaan parempi.

  VastaaPoista
 5. No nehän on China Glazen second-hand silk ja Essien mint candy apple.
  t.F

  VastaaPoista
 6. Hei CN,
  älä jätä sitä jalkojen muhitusta kuitenkaan kokonaan pois. Laita vain kunnon rasvakerroksen päälle pienemmän kokoiset muovipussit (joo, kyllä sieltä keittiön kaapista sopivat löytyy :)) ja pussien päälle napakat sukat. Anna vaikutta n.2h ja sitten muovipussit pois.

  Teho tuplaantuu moninkertaisesti ja lattioille ei tule jälkiä. Tämä on halpa ja hyvä konsti, mutta vaikutusaika ei mielellään enempää kuin tuo pari tuntia, että iho pääsee taas hengittämään.

  VastaaPoista
 7. Ei, en jätä muhitusta kokonaan pois. Jalat olisivat ihan korput sen jälkeen =) tuo muovipussi on hyvä, kiitos vinkistä. Hydran on parempi vaikka yön yli muhitukseen, OPI on kuitenkin hyvä siitä että sitä voi pitää vaikka Salkkaretten ajan.

  Moni tuntuu OPI tuotteista tykkäävän ja onhan se kaadukas merkki.

  Hei ja kiitos F lakkasävyistä ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥