torstai 18. helmikuuta 2010

Almost famous

Tämä keltainen Color club on Poptastic kokoelmasta. Levitin 3 kerrosta. Peittää hyvin ja levityksessä ei ongelmaa. Laatulakka. Cremejen kanssa saa yleensä olla varovainen mutta nämä uudet Color clubit on levittyneet ongelmitta. Ihan hyvä juttu :)


Almost famous on sävy ja ihan perus keltainen creme. Keltaiset lakat on kyllä aika ihania vaikka joskus en tykännyt yhtään.

Color clubin kokoelmien lisäksi himoitsin Zoyan Reverie lakkoja. Kauniita metallihohtoisia joissa vihreänkeltainen häivähdys. Sävyt on ihan kuin karkkeja, namnam! Kunhan saan CC:t kuvattua otan nämä käyttöön!


OPI Hong Kong lakat oli myös aika kivoja ja pitihän niitä(kin) hankkia. Jade on kyllä mahtava vihreä! Vaaleanpunainen on Lucky lucky Lavender ja läpikuultava jossa glitteriä Pearl of wisdom. Ei muuten ole niin tylsä varmastikaan kuin pullossa. Ajattelin tätä kuorruttamaan tummia lakkoja. Pelkästään käytettynä ei imartele kynsiäni kun haukuitte sitä persikkaa Color clubiakin :D kynnet vaan ei ole enää kovin ihanan vaaleat joten vaaleat lakat on unohdettava :/


Äänestystä piti kommentoida. Kysyin mitä teet blogissani ja suurin osa on täällä ( 53% ) meikkijuttujen/kuvien perässä! Koristeluja kaipaa 30%, kolmanneksi swatcheja lakoista katsoo 7%. Olen hämmentynyt. Ihan oikeastiko tämän pitäisi olla meikkiblogi? Kysely oli mielenkiintoinen ja olin niin yllättynyt tuosta lopputuloksesta, etenkin kun joskus sanoitte että tämän pitäisi keskittyä pelkästään kynsiin.

Ihanat silmät ja turvonnut turpa. Sitä olin siis eilen. Ja olen varmasti vielä lähipäivätkin! Todella hehkeänä. Meikistä tuli kiva ja kuvasin sen teille.

Pohjustus Gosh Love that pink!
Dior 5-couleurs Moonlight, harmahtava vaaleanpunainen, harmaa ja musta
L`oreal Golden beige
Rajaukset Urban Decay 24/7 kynä Zero
Ripsarina MSCHIC XRatedGolden beige oli kyllä hyvä hankinta :) luonnollinen, ehkä hieman hohtava mutta kuten kuvista huomaa niin ei tod.liikaa. Rakastan Moonlight palettia. Tekisi mieli taas koko ajan meikata vain Viisikoilla :) mulla on aina näitä kausia että vain joku tietty kelpaa.

20 kommenttia

 1. Haha, älä pliis ala vaan meikkiblogiksi! :)

  Tämä kosmetiikkatumpelo jätti vastaamatta äänestykseen, koska ei yksikään vaihtoehto olisi ollut totta yksinään. Ja kun vain yhden sai valita, jätin vastaamatta kokonaan. Haen swatcheja niin lakoista kuin meikeistäkin, enemmän lakoista tosin. Color clubin swatchit on olleet ihania ja nyt odotan onnesta mykkyrällä tuon Jaden näkemistä kynsillä.

  Myös meikkikuvat piristävät päivääni, sillä sä olet todella hyvä meikkaaja ja pystyt antamaan paljon vinkkejä myös sillä saralla. Ja taas meikeistäkin ne swatchit...

  Sinun ansiostasi (tai takiasi, riippuu kysytäänkö minulta vai mieheltä) olen ostanut lakkoja ja kohta on kai oikeasti pakko tilata konadit. Lista tilattavista levyistä on jo valmiina, ja se on tosiasiallisesti koottu sun blogin konad-kuvien perusteella.

  Anteeksi pitkä valitusvirsi, mutta koitan tässä selittää että älä pliis muuta tätä äänestyksen takia (jos et sitten itse välttämättä halua niin tehdä) :) Ainakin tälle kosmetiikkatumpelolle tästä blogista on ollut paljon iloa ja apua juuri tällaisenaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki :) Nyt tuli kauhea himo Moonlightiin.. Mistäköhän semmoisen sais. Todella hyvin sopii sulle muuten tuo sisärajaus.

  VastaaPoista
 3. OPI By Sephora-mallistossa on aivan upealta (kuvissa) näyttävä jadenvihreä lakka, jonka nimi taas kerran OPI: n tapaan houkuttaa ostamaan "Leave himat the altar" : )

  VastaaPoista
 4. Äänestyksen tulosta voi selittää se, että siitä puuttui kokonaan se ainoa oikea vastaus "Luen täältä kaikki jutut ja jokaisen yhtä isolla mielenkiinnolla!" Jätin itse kokonaan vastaamatta, koska olisi ollut väärin sanoa, että olen meikkijuttujen perässä TAI kynsijuttuja lukemassa, kun luen samalla tavalla molemmat ja kaiken muunkin mistä kirjoitat.

  Vaihtoehdot olivat kyselyssä aika huonot ja mielummin jätti sitten äänestämättä kuin äänesti vähiten huonoa vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
 5. Oliko toi mschicin ripsari hyvää? Kuvasta ei oikee ota selvää...

  VastaaPoista
 6. Mä olisin siinä kyselyssä halunnu valita sekä meikkijutut että kynsijutut mut muistaakseni siinä ei ollu semmosta kohtaa jossa olis ollu molemmat yhdistettynä. Vai muistanko väärin?
  Mut minua kuitenki kiinnostaa molemmat! Varokkin jos lopetat kynsijutut :D

  VastaaPoista
 7. Hahaa, olin siis itse laittanut huonot vaihtoehdot, sori vaan tytöt :) en ole vaihtamassa pelkkiin meikkeihin. Kellekkän mä sitten esittelisin aina kynsiäni?

  Verililjapuu: Kiva kuulla, Jadesta kyllä tulee kuvaa :)

  Aqua: Minusta tuntuu että kokonaisuudessa näytän kovemmalta sisärajauksessa mutta kyllä ehdottomasti alan sitä harrastaa. Nuo UD kynät kun ei yhtään ole ärsyttäneet silmiä.
  Moonlight on ihana mutta taitaa olla aika harvinainen löytää :(

  Nuppu: Kiva nimi tosiaan :) minusta on kiva että lakoilla on kivat nimet eikä vain esim.numeroita kuten Nufulla.

  Jane: Kiitos, osaan sitten seuraavalla kerralla valita parempia vaihtoehtoja :)

  Anonyymi: Ei ota ei eli voimme siitä päätellä ettei sillä kovin runsaita ripsiä saa. Ihan perusmascara, en todellakaan tule ostamaan uudestaan. Liian iso harja, pakko tunnustaa että meinasin jo nakata tämän roskiin vaikka avasin aika vasta.

  Plaz^: En lopeta, jaiks ;D

  VastaaPoista
 8. Kyllä mä tätä ainakin enemmän sun hienojen kynsijuttujen takia luen :) Herkullisen väriset luomivärikuvat ovat vain plussaa seassa..
  Ps: toi yläbanneri on nyt hyvä! Sopii muihin väreihin kivasti.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Laura :) mä tykkään kanss uudesta bannerista! Miten jotkut osaakin ja ennen kaikkea viitsii yllättää minut näin :)

  VastaaPoista
 10. Sisärajaus näyttää sexyltä =) Ja kovasti ootan Jadesta kynsikuvaa!

  VastaaPoista
 11. milipili: Minäpän yritän laittaa piakkoin, yritä jaksaa loppuviikkoon ;)

  VastaaPoista
 12. Aika yllättävät vastaukset kyselyssäsi.. Varmaan tosiaan johtui noista vaihtoehdoista. Itse nimittäin seuraan suurella mielenkiinnolla niitä uusia kynsikuvia, meikitkin kyllä vilkuilen. ;)

  VastaaPoista
 13. Heh, kyselyt antavat aina vähän sellaisia tuloksia kuin mitä kysytään... ;) Mutta joo, älä vain ala meikkibloggaajaksi, kyllä kynsijutut kiinnostavat eniten ja varsinkin uusien sävyjen esittelyt. Lompakkoni mielestä tosin sävyesittelyt ovat huono juttu. ;)

  VastaaPoista
 14. Tällä hetkellä muiden upeat lakkaukset melkeinpä harmittavat kun omat kynnet on niin huonossa kunnossa. Edellisen merkinnän oranssi lakka olis kuiten aika pähee kesälakkana varpaissa :D

  Rakennekynsien jälkeen omat kynnet tuntuu taittuvan pelkän ajatusen voimalla ja lakka pysyy huonosti.

  Onko vinkkejä millä saisi kynnet kuntoon?

  Itse löysin blogiisi lähinnä meikkikuvien vuoksi (kas vain Dioria seurasin... :D), ja äänestin meikkikuvien puolesta. Tuskin sinun kuitenkaan täytyy valintaa tehdä kumpaankaan suuntaan vaan saat postailla ihan oman fiiliksen mukaan lakkaus ja meikkikuvia.

  Upea uusi otsikkokuva. Onko muuten joku syy miksi taustassa vasemmalla on lintuja ja oikealla joulupalloja?

  VastaaPoista
 15. Samaa mieltä muiden kanssa; kaiken luen. :)

  VastaaPoista
 16. PS: Niin munkin mielestä kun siellä kuitenkin oli selkeästi valittavissa meikit tai kynnet mutta puuttui se että lukee kaikkea.

  Lucy: Ei minunkaan lompakko tykkää ainaisista uusista sävyistä :)

  Eiko: Valitsin tuon pohjan ihan vain sen takia kun se on kaunis, en suuremmin ole miettinyt sen merkitystä ;)
  Kynsille tärkeintä on kosteutus eli öljy ja rasvailu, lasiviila ja hyvä aluslakka. Niillä pääsee alkuun. Kynsien huolto tunnisteista löytyy lisää infoa :)

  kiukkupussi: Hyvä :)

  VastaaPoista
 17. Mistä noita Zoyan lakkoja saa ostettua?

  VastaaPoista
 18. Marita: Nail de Royalesta tilasin, saa myös eBaystä :)

  VastaaPoista
 19. Hei, paljon tuli postikuluja kun tilasit noi 4 Zoyan lakkaa?

  VastaaPoista
 20. Tilasin 7 tai 8 lakkaa yhteensä ja postarit oli ehkä 14 dollaria tai jotain sitä luokkaa :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥