keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Pool boy

Testailin Mäkkiostosten uutuuksia eli luomivärit Coppering ja Purple haze.

Pohjustajana Copperingin alla MAC Shadestick Penny ja Purple hazen alla MAC Fluidline Haunting. Kulmaluulla NYX Jumpo pencil Milk joka lähikuvan mukaan oikein korostaa kulmakarvojen haivenia. Kukapa niitä onneksi katsoo.


Idean tähän meikkiin sain Inkivääriltä ja Petriludelta. Hauska aina nähdä miten meikkaajien versiot eroavat toisistaan. Koska mulla on raskas luomi, voin laittaa värejä enemmän kuin Inkivääri. Mutta siinä on taas haittapuoli ettei värit näy. Mutta se voi olla myös hyvä puoli koska voit maalata luomillesi millaiset sateenkaaren värit haluat! Ihana tuo Petrilude!


Huulilla MAC Glaze koostumus ja sävy Frou. Nätti sävy kuitenkin vaikka puikossa näyttää kummalta. Antaa huulille vaalentavaa shimmeristä väriä. Siis juuri sellainen millä teininä maalattiin "nudehuulet" mutta ehkä näin isona näitä osaa jo maltilla käyttää.


Lakkauskuvassa Essie Pool boy.


Mahti neon purppura. Oi että tykkään!!! 2 kerrosta, ihana koostumus joka kuivaa nopeasti. Hiukan Jellymäinen, creme kyllä kuivaisi hitaammin ja olisi paksumpaa.

Kesälakka ehdottomasti. Tuo tosin piristystä talveen ja kerää katseita.

9 kommenttia

 1. moi!

  Jokos sulta löytyy goshin pinkki kynä? Löytyisi yksi ylimääräinen... Petrilude on munkin suosikki. Sen halloween tutot on ihan käsittämättömiä, harmi ettei täällä juhlita samaan malliin.

  VastaaPoista
 2. ah, tuo lakka on upea!

  ajattelin muuten vain, käynnistin blogissani nail awardsit, joten jos haluat käydä äänestämässä vuoden 2009 the kynnet-kisassa niin ne löytyvät osoitteesta
  http://thetonightshowwithaleika.blogspot.com/2010/01/nail-awards.html

  samassa yhteydessä on arvonta ja palkintonta on i-h-a-n-a kynsi-aiheinen juttu ;)

  VastaaPoista
 3. Weezer: Kyllä kiinnostaa, ihanaa että sulta löytyy! Pistätkö mailia niin hoidetaan kaupat:

  charmingnails@suomi24.fi

  aleika: Osallistuin jo :) muistakaa muutkin ottaa osaa!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava meikki, lääh! Ja kynnet, lääh!

  VastaaPoista
 5. Näyttää aivan mahtavalta! Kupari ja violetti on tosi odottamaton yhdistelmä, mutta kertakaikkiaan toimiva! Näyttää sun luomilla häivytettynä paljon paremmalta kuin mun.

  VastaaPoista
 6. Inkivääri: Aivan ihana yhdistelmä tosiaan, kuten huomaat haen välillä innoitusta sun meikeistä :P pitäisi ennättää vaan lukea blogeja ja katsoa youtube videoita enemmän...

  VastaaPoista
 7. hui kun tuo sun kulmakoru on kasvamassa ulos :s

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Ei se ole kasvamassa ulos, on aina ollut noin ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥