torstai 28. tammikuuta 2010

Peachy keen

On aina vaikea päättää millä Up & away lakalla lakkaa. Päädyin Peachy keeniin koska se oikeastaan oli tärkeimpiä hankintoja. Pastellista persikkaa ei minulta vielä löytynyt joten kyllä minä himoitsin tätä! Enkä suotta!


3 kerrosta. Sain aikaan testailla näitä Konadin tarroja jotka tulivat viime Cesarin tilauksessa. Nämä eivät repeile päivän aikaan irti kuten minulle käy aina tarrojen kanssa. Aina on sitten inhan tahmeat kynnet eikä tee mieli laittaa tarroja. Nämä olivat kyllä oikeasti paljon parempia! Ihmeellistä! It`s magic!

Päällyslakaksi laitoin Konad Top coatia. Ajattelin säästää pikakuivattajaa kun sille ei tuntunut olevan tarvetta Peachy keenin kanssa. Yllättävän hyvä kuivumaan cremelakaksi!
Konad Top coat kuivui todella nopeasti eikä minulla ollut valittamista. Kokeilen vielä Konadin kanssakin.


Lakka on hieman kirkkaampi päivän valossa, erittäin kaunis jos tykkää persikasta :)

11 kommenttia

 1. Toi on ihana lakka! Niin tilaukseen heti. Toi on kesällä pienen (toivottavasti suuren) rusketuksen seurana varmasti tosi magee :)

  VastaaPoista
 2. Heh, oon jonkun aikaa nyt seurannut sun blogiasi ja oot saanut mut villiintymään täysin kynsilakoista - muu kosmetiikka oli heikkoutena jo entuudestaan. :-) Ja nyt oon löytänyt blogin ansiosta monta uutta kivaa nettikauppaa, eilen tilasin "maltillisesti" vain viisi lakkaa Nailetc:stä. Mitkäs kaikki China Glazen Up and Awayt sulta löytyy?
  -sara-

  VastaaPoista
 3. Voi ei.. Olen vain katsellut kauniita kuvia, mutta vielä lompakkoni on voittanut taistelut Up&Away:n tilaamista vastaan. Ei enää! :) On todella nätti persikan väri.

  Oletko sä käytellyt paljonkin noita ranskisten tekoon suunniteltuja tarroja apuna? Jos, niin mistä olet tilannut? Hiukan himottaisi sellaset avuksi saada, mutta ei viitsis tilata jos onkin ihan kehnoja :P

  VastaaPoista
 4. Minä tilasin myös tuosta up & away- kokoelmasta Lemon Fizzin and Re-freshmintin, tuli sellainen olo, että tulsi saada vähän kevättä kynsiin : )

  VastaaPoista
 5. Osaatko yhtään sanoa miltä Peachy Keen näyttää todella vaaleaa ihoa vasten? Jätin tämän tilaamatta, mutta nyt on alkanut kaduttaa :/

  VastaaPoista
 6. Mipa: Mun mielestä kaikki Up & awayt sopii rusketuksen kanssa ja tulen käyttämään niitä ahkerasti kesällä :)

  -sara-: Kummatkin keltaiset, persikka, minttu, laventeli ja oranssi. Ja punainen mutta sen laitan kiertoon jossain vaiheessa.

  milipili: Kiitos :)

  Verililjapuu: Olen joskus mutta mielestäni niillä ei tee mitään :) helpompi lakata vapaalla kädellä tai siistiä topspuikolla.

  Mia: Noilla saakin ihanaa kevätilmettä :)

  VastaaPoista
 7. Kääk, pitää tämäKIN varmaan vielä hankkia :D Ovat muuten loistavia Konadoinnissa nämä Up&Awayt!

  VastaaPoista
 8. I like this a lot! ps: nominated you for a best blog award:

  http://caracita.blogspot.com/2010/01/best-blog-award.html

  VastaaPoista
 9. Ahaa Nea, täytyy kokeilla joku kerta :)

  Brooke: Thank you so much :)

  VastaaPoista
 10. SYN: Mullakin on aika vaalea iho ja minusta tämä näyttää kivalta :) ruskettuneelle iholle varmasti upea :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥