perjantai 15. tammikuuta 2010

MAC Volcanic Ash Thermal Mask

Kokemukseni MAC naamiosta jota halusin kokeilla vain koska merkki on MAC, tunnustan sen nyt tässä. Lisäksi tätä on kehuttu, tässä on kai jotain tuhkaa? Tästä löytyy harmittavan vähän tietoa suomeksi netistä :(

Levitin naamion kasvoille, naamio levittyy hyvin mutta on karhean tuntuista. Tämä rupeaa lämpenemään hetkessä. Nipistää ja kirvelee vähän. Tuoksu on tosi outo, ehkä paha?

Mustanaamio!

Onneksi tämä ei kirvele silmiä. Kovin voimakkaat ja tuoksuvat tuotteet saavat minun silmäni valumaan vettä. Annan olla 5min. ja rupean pesemään pois. Laitoin vahingossa veden liian kuumalle ja voi kamala kun naamio pääsi kosketuksiin lähes tulikuuman veden kanssa! Efekti oli se että naamio kuumentui naamassa, se kuumuuden tunne oli aika kamala! Säikähdin ja vetäisin naamiovettä suuhun. Maistui muuten todella pahalta! Enpähän tee tätä vahingossa toista kertaa.

Peseytyi hyvin pois ja iho oli käytön jälkeen sileä ja huomasi selvästi että jotain on tehty. Kiristävän kuivaksi tämä laittoi naaman mutta niin mulle käy aina pesunkin jälkeen.

Yhteenveto:

+ Tehokas
+ Hauska tuntu naamiossa
+ Hieno MAC tuubi kylppärissä erottuu rupusakista

- Hard to find, eli käytettävä säästeliäästi
- Sottaa pesualtaan ja ympäristön tehokkaasti
- Paha tuoksu

Vaikka miinusta ja plussaa tuli yhtä paljon, ostaisin tätä uudestaan. Lisäksi tätä on myös kuorintana, ehkä pitää ostaa jos ilmestyy jossain kokoelmassa. Viimeksi tämä tuli Style blackissä ulos.

Seuraavana tämä naama testaa LUSH Mask of magnaminty naamion.

6 kommenttia

 1. Kannattaa tosiaan seuraavan kerran huuhdella jopa ihan kylmällä vedellä, kuumentuminen tapahtuu kyllä siitä huolimatta mutta varmaan hiukan vähemmän kuin kuuman veden kanssa :)
  Itse muistaakseni tykkäsin jopa tuoksusta, se on aika jännä. Ja tehokas on, harmi ettei MAC ota näitä vakkarivalikoimiin. Suosittelen ehdottomasti sitä kuorintaa myös jos sattuu vastaan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos aqua vinkeistä :D kylmä vesi on varmasti fiksumpi valinta. Ostan kyllä sen kuorinnan jos sattuu eteen.

  VastaaPoista
 3. Onpas sulla ollut naamiohuvit ;D
  Ei sais toisen vahingolle nauraa mutta hihitytti kyllä kun kuvittelin sun vetäneen naamiovettä sisuksiin. Toivotaan että ensi kerralla onnistuu paremmin :)

  VastaaPoista
 4. Mä en pitänyt tuosta juuri tuon karheuden vuoksi. Minulla ei se myöskään lämmennyt ensimmäisen kerran jälkeen (pidin naamiota lähes puoli tuntia). Ihanan pehmeäksi ja kuulaaksi ihon kyllä teki.

  T. Elina ;)

  VastaaPoista
 5. Elina: En ole tätä uudemman kerran vielä koettanut mutta katsotaan miten jatkossa käy :P

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥