tiistai 15. joulukuuta 2009

Zoya Harlow

Harlowista tykkäsin tosi paljon. Tein eri versioita eli matasta kiiltäväksi. Ehkä eniten pidän mattaversiosta mutta nyt en uskalla pitää lakkaa ilman päällyslakkaa. Pakkaset tulivat ja kynnet on todella kuivat, liuskoittuneet ja lakka ei saisi päästä yhtään repeämään päivän aikana ettei taas tule räplättyä ja revittyä sitten kynsilevyjä vahingossa.
Zoyan lakat on nopeita kuivamaan, ainakin kaikki mitä minulla on ollut. Mun oli pakko siis saada tämä matta Harlow koska näytti niin uealta väriltä. Tosin nämä Zoyan Matte velvet lakat on OPI Sueden tyylisiä eli matta shimmerillä.

Mutta ensin mattana, alla 2 kerrosta OPI Natural nail strenghthener. Levityksen kanssa ei yhtään mitään ongelmia. 2 kerrosta Harlowta. Kaunis ja mehevä pinkin-violetti.
Sanoinkuvaamattoman kaunis lakka, meni mattalakkojen ja suedejen ohi.


Sitten kärkiin Zoyan Nova pari kerrosta. Mahtava glitterlakka jonka pohjaväri on pinkinpunainen ja glitterit pinkkejä. Muistuttaa Chinan Pom pomia. Rakastuin tähän ja OPI sydänglitterit on jo ihan tylsää....


Sitten vielä feikkikonadin laatalla kukat kynsiin :) viimeisessä kuvassa saatiin jo nautiskella auringonpaisteesta ja hyvistä kuvista sen johdosta! Kiiltolakkana päällä Konad Top coat. Tuoksuu muuten kivalta, piti nuuhkia kynsiäni että mites nämä nyt näin kivalta tuoksuvat Ö_Ö


Mikä versio on paras?

9 kommenttia

 1. Kyllä viimeinen versio on paras! Ihanat bling bling kynnet! Kunnia muuten sulla, kokeilin dependin sinistä (vihreä ollu jo kauan) ja sehän on aivan mahtavaa ainetta. Annan sen vain vaikuttaa kynnellä ja vedän pois, jopa CG:n emerald sparkle lähtee pois täysin kivutta. Nyt hamuan ennen pelkäämiäni glitterlakkoja. (otan myös superhuumaa Nubarin uudesta holokokoelmasta :O)

  VastaaPoista
 2. harmittaa ku eilen alko noi hullut pakkaset nii 3 omaa kynttä katkes samantien. :( olin saanu kasvatettua ne jo tosi pitkiks yhyhy.
  Oot kyllä tosi taitava noitten kynsijuttujen kanssa, saa kivoja vinkkejä omiinkin juttuihin...
  Mutta mitä tehdä kun kynsi katkeaa muita lyhyemmäks :/ ?
  t.jas

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä toi eka versio.

  VastaaPoista
 4. Weezer: O_O minulla on silmät noin kun odotan Nubskun holokokoelmaa :D
  Mä edelleen kamppailen Emerald sparklen kanssa jopa Dependin vihreällä.

  jas: Jos se häiritsee niin leikkaa kaikki yhtä lyhyiksi. Niin teen aina itse. Tiedän nämä pakkaset, arvaa onko mullakin kynnet kovilla :/

  VastaaPoista
 5. Todella nätti :) Glitter + matta on ihana yhdistelmä ♥

  VastaaPoista
 6. Zoyan lakat on mun ehdottomia suosikkeja, etenkin tykkään vihreistä. Matte Valvet lakoista, multa löytyy vaon Dovima, mutta tämän kuvan perusteella on Harlowkin pakko hankkia kun muutenkin on violettikausi menossa. Eli todella kauniit kynnet taas kerran :)

  VastaaPoista
 7. Eka versio paras :) Rakastan matta lakkojaaa *w*

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥