lauantai 26. joulukuuta 2009

Veruschka

Eka kuvassa Zoya Matte Velvet Veruschka kahdella kerroksella. Nämä Zoya matat levittyy paljon paremmin kuin OPI matat, tämän kanssa laitan 2 kerrosta aluslakkaa. Ongelmaa levittyvyydessä ei ole. Mikähän niissä Opeissa sitten oli niin erilaista?

Tämä on tälläinen aika raikas matta vihreä. Ehdottomasti tarvitsin tätä!


Joulun aikaa kun tässä eletään niin m12 Konadin laatasta tein vielä jouluörkkejä kynnelle, kuorrutin kynnet kahdella kerroksella OPI Heart of gold lakalla.


Heart of gold on aivan ihana, tosin taitaa olla jo vaikea löytää? Läpikuultava lakka jossa paljon kultaisia microglittereitä. Tosi nätti, taitaa jäädä vakituiseen käyttöön vihreän kanssa. Harmi kun kuva ei toista kimallusta.

6 kommenttia

 1. Wautsi, Zoyan Matte Velvet näyttää todella uudelta ja erikoiselta. Hittituote!

  VastaaPoista
 2. Nea: Nail de Royalesta eli:

  http://www.nailderoyale.com/

  VastaaPoista
 3. Shiri: Kyllähän nämä Zoyat kivoja on, ei tule usein niitä osteltua :) tykkäsin kyllä näitten mattalakoista enemmän kuin OPIn ja Nubarin.

  VastaaPoista
 4. Ihana vihreä!

  Mä jouduin myöntämään, että mattalakkaukset näyttää oikeasti kivoilta ja hankin Essien mattapäällystäjän (ja pari Manglazea ;)). Jostain syystä tykkään etenkin oikein kimalteisten lakkojen mattauksesta eli just mitä teit ennen joulua Dear santan kanssa.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥