lauantai 19. joulukuuta 2009

REN huumaa ja Estelle & Thild arvostelua


REN tuotteet ei ole kamalan tunnettuja suomessa? Ainakin itsestä tuntui että infoa oli hankala löytää googlella suomenkielisiltä sivuilta.

Googletin myös nettikauppoja mistä näitä saa ja tässä muutama:

http://www.lookfantastic.com/
http://us.strawberrynet.com/main.aspx
http://www.renskincare.com/

Päädyin harkinnan ja laskentojen jälkeen tilaamaan Renin omilta sivuilta sekä mansikkalasta. Ihoni on rasvoittuva ja herkkä. Päädyin nyt kokeilemaan herkän ihon sarjaa. Otin siis puhdistusmaidon, kosteusvoiteen päiväksi ja ilmaisena sain yövoiteen ja yöseerumin kasvoille. Mansikkalassa ei tule postareita, Renin omilta sivuilta £10 posteja. Renin paketti tuli perille paljon nopeammin kuin mansikkalan, vähän yli viikossa. Mansikkalan paketti viipyi kuukauden.


Minusta nämä lupailevat kaikkea kivaa eli yövoide vähentää juonteita, uudistaa ja kirkastaa, putsari kosteuttaa ja päivävoide ehkäisee tulehduksia ja rauhoittaa. Mitä olen parina päivänä ehtinyt käyttää, tykkään tuotteista todella paljon ja ne tuntuvan sopivan iholleni.

Muistatteko myös nämä Estelle & Thild tuotteet? Voi luoja että olen näihin tyytyväinen! Puhdistusmaito on miellyttävä, aivan ihanan kermainen! Geeli on hieman juoksevaa ja ohuempaa verrattuna Erisanin puhdistusgeelin. Paljon parempi käyttää kuin Erisan. Kummatkin putsaavat meikit hyvin, olen rättiä käytellyt apuna ja sekin toimii hyvin. Kaikki toimii hyvin :)
Yövoide on ollut sopiva iholleni. Kiristelee hieman levityksen jälkeen samaten kuin päivävoide mutta en koe sitä epämiellyttäväksi. Yövoiteen jäljiltä ihohuokoseni ovat selvästi pienentyneet! Voi olla myös kaikkien tuotteiden ansiota. Päivävoide imeytyy hetkessä, on sopivan paksua ja kosteuttavaa. Minulla ei tästä sarjasta kyllä ole yhtään negatiivistä sanottavaa!

Pumppupullot ovat mukavan hygieenisiä. Minua ei haittaa etteivät nämä tuoksu miltään.
Kannattaa oikeasti panostaa hyviin ihonhoitotuotteisiin vaikka siltä ei nyt tuntuisikaan. Näin vanhana ja viisaana ( kuten minä ) osaa arvostaa laatua ja panostusta siihen.

Jos koen nämä hyväksi sarjoiksi iholleni, päädyn käyttämään näitä jatkossa. Vaihdan ne Baren mineraalipohjatkin Everyday Mineralssiin koska koin Baren hohdon olevan minulle liikaa. Lisäksi ne eivät yksinkertaisesti tarjonneet peittokykyä ihon ongelmiin. Ja se vismutti inhottaa!

Operaationa on nyt saada iho sileäksi ja puhtaaksi. Pieniä mutta ratkaisevia tekoja myöskin:

- Vaihdan tyynyliinan viikon välein.
- Yritän pitää puhelimen näytön puhtaana koska siinähän niitä pöpöjä kuhisee.
- Pidän näpit irti naamasta enkä nojaa käsiin.
- Yritän välttää MAC poskituotteita ja käyttää mineraaleja. Ihomeikki on aina mineraalia.
- Pesen meikkisiveltimet viikon välein.

Onko lukijoilla jotain muita hyviä vinkkejä lisää?

7 kommenttia

 1. REN on kiinnostanut muakin jo jonkun aikaa samoin tuo Estelle & Thild. Yritän kuitenkin käyttää nykyiset rasvat ja putsarit ensin pois ennen kuin tilaan uusia ;) Tosin näiden kaikkien sarjoja hehkuttavien blogipostausten jälkeen se saattaa olla vähän hankalaa... Hankin RENiltä varmaan Mayblossom and Blue Cypress putsarin ensimmäisenä testiin, myös No.1 Purity Cleansing Balm kiinnostaa. Ehkä sitten joskus ensi vuoden puolella..

  Itse pidän ihonhoitotuotteissa tuoksuttomuudesta myös, liiat hajut tekee huonon olon ja päätä alkaa särkeä, tai sitten vaan yksinkertaisesti alkaa ärsyttää kun koko päivän nenässä haisee joku hemmetin naamarasva. Etenkin en tajua, miksi ihmeessä meikkivoiteessa pitää olla tuoksua! Ihan ehdottomasti kamalin siinä saralla oli joskus muinoin käyttämäni Lorkun Ifallible. Kyllä tämä Diorin Foreverikin tuoksuu, mutta onneksi se ei jää koko päiväksi nenään haisemaan kuitenkaan.

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään ihan hirveästi tuosta RENin rauhoittavasta päivävoiteesta. Tähänastisista kokeilemistani tuotteista ehdottomasti paras rauhoittaja iholleni. :)

  VastaaPoista
 3. Onko kukaan testannut Estellen kasvovettä? Osaako joku verrata Erisaniin?

  Heidi: Ihan totta, miksi meikkivoiteen tarviisi tuoksua? Voithan sä ne entiset voiteet käyttää kaulalle, niin minäkin teen...

  GG: Sinun blogista luinkin aiemmin RENistä, ei niistä oikein muualla juttua ole ollutkaan.

  VastaaPoista
 4. E & T:n kasvovesi on tämän hetken suosikkini, aivan ihanan tuntuista ja supermietoa. Erisaniin en osaa verrata kun en Erisania ole käyttänyt.

  VastaaPoista
 5. Ai Inksulla on se :) onpa hyvä kuulla kommenttia, saatan jossain vaiheessa ostaa tuon jos sinne Kicksiin pääsee joskus! Se kun tosiaan tästä pitäjästä lopetti :(

  VastaaPoista
 6. Vinkkinä jos joku kaipaa RENin tuotteita: Huomasin, että sitä oli myynnissä Viikkarilla kun käytiin Tukholman risteilyllä. Hintoja en muista, joten en tiedä onko halvempaa kuin noissa mainituissa nettikaupoissa. Viikkarin sivuilta varmaan hinnat löytyvät.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥