perjantai 8. tammikuuta 2010

Purple with a Purpose

OPI Purple with a Purpose on ihana räväkkä violetti. Juuri täydellinen violetti, ei tumma, ei vaalea eikä taas ihan neon vaan juuri sellainen "kynsilläni on violettia".

Lakkasin 3 kerrosta. Koostumus on kiva sut paksuhko. En tykkäisi liian läpikuultavasta. Konadlaatasta m50 löytyy kukkasta ja Color clubin Nail art lakka Fine silver glitterillä kukkasiin pientä hopeaa dippausta.


Maybellinen Top coats Shimmer girl päällä. Muutama kerros, hyvin samantyyppinen kuin Nfu Oh lakat, ei saa suomesta ( tietenkään ). Mutta Nufuja saa ;)


Tässä Inkiväärin kynnet lakattuna samalla lakalla. Inksulla myös Chinan IDK nimettömissä.

Huomenna luvassa päivitystä tuttuun tapaan. Vastaan kommentteihin kuitenkin vasta sunnuntaina palattuani reissusta tai lauantaina jos pääsen piipahtamaan koneella. Katsotaan mitenkä paljon sitä tuli osteltua. Menen nimittäin Helsinkiin :)

Muistatteko muuten kun surkuttelin kynsien lyhyyttä ja halusin pitkät kynnet takaisin? Juttu löytyy tästä. Veikkasin että uuden vuoden tietämillä kynnet ovat taas pitkät. Näinhän on nyt käynyt, vielä on matkaa ihanne pituuteen mutta kelpaavat nämäkin. Ei oikeasti talvella pysty pitämään pidempiä :/ luulen etten ole edes yksin tämän ongelman kanssa!

6 kommenttia

 1. Aivan ihana violetti! Taas on kuolattavat kynnet :)

  VastaaPoista
 2. That is fantastic! I love the whole mani :)

  VastaaPoista
 3. Hirmu hauskaa reissua ja toiv löytyy kaikki etsimäsi!

  Ja ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 4. Breathtaking manicure!

  With you reminding me of the Maybelline top coat I finally could locate it on ebay. :)

  VastaaPoista
 5. Itse olen käyttänyt www.viaddress.com:ia muutaman kuukauden Jenkkilästä ostettujen tavaroiden toimitukseen, ja olen aika tyytyväinen. Ostelen yleensä Amazonista tai eBaysta.

  www.viaddress.com rekisteröinti on ilmaista. Sieltä saa oman USA-osoitteen, jota voi sitten käyttää jenkkiläisissä kaupoissa shoppailuun, ja sitten Viaddress postittaa paketin Suomeen.

  Mikäli myyjä ei kelpuuta kansainvälisiä luottokortteja, Viadress voi maksaa tuotteen ja postittaa sen sitten. Tästä ei kerry mitään mitään lisäkuluja, pelkät postimaksut.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥