sunnuntai 27. joulukuuta 2009

OPI tuotteet kynsille, käsille ja jaloille


Pukki toi CN:lle paketin OPI tuotteita. Kyllä pukki on tainnut olla selvännäkijä koska olen himoinnut tuota Purple with a Purpose lakkaa jo jonkin aikaa! Violetti shimmerlakka mutta esittelen sen tarkemmin myöhemmin.

OPI paketista löytyy Pedicure Scrub eli sokerikristallikuorinta. Hellävarainen, öljypohjainen kuorintavoide, joka ei kirvele kuten suolarakeiset kuorinnat saattavat tehdä.
Tuoksu on kirpakka ja miellyttävä. Kuorinta-aine oli punaista, ei todellakaan kovan tuntuista vaan paljon miellyttävämpää kuin aiemmat käyttämäni. Suli jalkapohjiin kuorinnan yhteydessä ja jaloista tuli mukavan pehmoiset. Paljon laadukkaammat tuntuista kuin aiemmin käyttämäni Oriflame, eron kyllä tosiaankin huomasi!

Pedicure Soften voide pehmentää kovettumat ja toimii myös tehokkaana kotihoito tuotteena. Laitoin tätä jalkapohjiin ja kovettumiin. Pistin jalkoihin muhitussukat ja tepastelin kotona. Voide imeytyi yllättävän nopeasti, inhoan sitä ettei sukkia voi heittää pois voiteen ilmeytyessä monta tuntia! Mieto, miellyttävä tuoksu. Parasta oli teho ja nopea imeytyminen.

Avoplex High intensity cream on kosteuttava ja ravitseva käsivoide joka säännöllisessä käytössä pehmentää ja hoitaa käsiä ja kynsinauhoja. Soveltuu myös kuiville kyynärpäille. Sisältää patentoitua Avokado lipid complex-yhdistettä.
Imeytyy todella nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Silti käteni ovat älyttömän kuivat ja hilseilevät, täytyy pitää Ardenin 8 hour tehomuhitus mutta kyllä tulee hankittua myös tämä OPI voide tämän loppuessa. Plussaa kynsinauhojen hoitamisesta!

OPI Correct & clean up on loistotuote suttaajalle! Uudelleen täytettävä lakankorjauskynä jossa on 2 korjauspäätä. Sopii ranskalaisen manikyyrin viimeistelyyn tai kynsinauhojen putsaukseen yli menneestä lakasta. Mukana on uusi vaihtopää ja tyhjentynyt putkilo täytetään OPI kynsilakanpoistoaineella. Pää puhdistetaan pyyhkäisemällä hellästi paperiin joka käyttökerran jälkeen.
Tämä on hieman kovempi käyttää kuin vanupuikko kasteltuna mutta toimii kuitenkin hyvin. Vaihtopäät saa ehkä vaihtaa aika usein, menee sotkuiseksi aika helposti.

3 kommenttia

 1. No johan oli kiva pukki sulla ;)
  maijus.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. "Pistin jalkoihin muhitussukat ja tepastelin kotona."

  Pitkään tuota sanaa tavailin ja ihmettelin että mitkä kumman muhi-tussukat, mutta lopulta sekin selveni... hyvät naurut kyllä sain, kiitokset siitä :D

  VastaaPoista
 3. Äidinkieli on vaikeaa joskus hihi ;D onhan se hassu sana kun miettii ja lukee äkkiä. Muhitus-sukat=muhitussukat. LOL

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥