keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Meikkileikkejä Twilightilla

Muutama eri versio Dior Twilight viisikolla. Kerrankin sain otettua hyviä meikkikuvia!

Tässä ekassa versiossa pohjustajana Gosh puikko Platinum. Kaikki paletin 5 väriä käytössä, vaalea harmaa sisänurkassa, tummempi luomella, ulkonurkassa tumma sininen ja ripaus mustaa. Taivaansininen häivyttelee ja soinnuttaa kaikki värit yhteen.Johan on eriväriset kuvat O_o toisessa versiossa myös Gosh puikko pohjalla mutta Dolphin sävyssä. Vaalea sininen luomella, tumma harmaa loppupäässä luomea, tumma sininen ulkonurkassa ja banaanivarjostuksessa kevyesti. Mustaa ihan pikku ripaus ulkonurkassa ja vaaleansininen häivyttää.
Tässä versiossa ei siis ole mukana paletin vaaleaa harmaata. Kuitenkin aika samantyyliset meikit mutta toisessa paino harmaassa ja toisessa sinisessä.Kummassakin ripsissä Lancome Fatale ja rajaus Lumenen Blueberry eyeliner.

Twilight kuuluu parhaisiin Dior paletteihin. Tykkään mustastakin vaikka siinä on varisevia glittereitä. Ne glitterit ei kuitenkaan varise päivän mittaan luomille ja kaikki värit pysyvät muutenkin moitteettomasti luomella. Paletin hyvänä puolena on se että tässä on vaaleita ja tummia sävyjä. Halutessaan saa vaaleaa tai tummaa meikkiä ja väreinä voi painottaa joko harmaita tai sinisiä. Jotenkin miellän kuitenkin tämän aina talvikäyttöön enemmän :)

Kokeilin muuten NYX Jumbo penejä niin että UDPP pohjusti, sitten penit ja sitten Dior luomiväri. Pysyi ehkä hieman paremmin mutta HÖH silti :( olisin toivonut näitten toimivan paremmin. Jatkan silti yrittämistä!

6 kommenttia

 1. eilen kun ostin uusia paletteja niin se milk oli kyllä ihan hyvä siihen swatchaamiseen ettei tuhlaile semmoseen kalliimpia pohjia. Joskus oon käyttänyt sitä haalean vaaleanpunaista silmän sisäkulmassa katsetta avartamassa ja siinä ainakin toimii. Itselläni on todella kuiva iho, eivätkä ne mullakaan toimi. Muistaakseni killercolorsin bloggaaja käyttää kuitenkin aina pohjana milkiä.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen huomannut että Killeri käyttää noita. Mietin sitä valkoista sävyä, olikos se juuri tuo Milk niin sitähän voi laittaa kulmaluulle ja juurikin katsetta avartamaan.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania, ihania, ihania meikkejä!
  En taas ole pitkilleen meikkaillutkaan Twilightilla, me must soon.

  VastaaPoista
 4. Joo se on aina kivaa leikkiä näillä kun harvoin käyttää :D

  VastaaPoista
 5. Oih, pitää ehdottomasti kaivaa taas omakin Twilight esiin, tuntuu, että nyt vaalean tukan kanssa se taas sopii paljon paremmin kuin punaisen. Twilight on mun ihka eka viisikko ja rakastuin siihen saman tien ja kyllä edelleen tykkään todella paljon. Pitääkin ottaa mallia näistä sun meikeistä vaikka ;)

  VastaaPoista
 6. Sinä Heidi et paljoa mallia tarvitse kun taitoa on jo omasta takaa ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥