torstai 10. joulukuuta 2009

Matrix Solutionist ja Vavoom uutuudet

Matrixilta ilmestyi uusia Solutionist hoitotuotteita jotka on kehitetty hiusten erityistarpeisiin sekä hiuspohjan ongelmiin.
Sarjasta löytyy hopeashampoo So silver 400ml ( 18e ), syväpuhdistava shampoo Alternate action 250ml ( 11,50e ) ja hilseshampoo Actrol 250ml ( 11,50e ).

Ihastuin etenkin Alternate action syväpuhdistavaan shampooseen. Minulla onkin vain Herbinan syväputsari joka on...hmm...Herbina. Tuntuu olevan yhtä tyhjän kanssa. Matrixin shampoo poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämät, kloorin ja mineraalikertymät poistamatta hiuspohjan luonnollisia öljyjä. Tämä on erittäin suosittu tuote!

Hilseshampoo on testattava. Etenkin näin talvella päänahkani kuivaa ja kutiaa. En pysty käyttämään tuotteita jossa on silikonia paljon. Esim. Tigejä vältän talvella paitsi O&H on poikkeus. Shampoon on oltava hellävarainen ja kosteuttava, hilseshampoot pahentavat asiaa!
Tämä tuote rauhoittaa hiuspohjaa ja ehkäisee hilsettä sinkkipyritionin avulla. Soveltuu kemikalisesti käsitellyille hiuksille sekä kuivaan tai rasvaiseen hiivapohjaiseen hilseeseen. Tätä ainakin kokeilen rauhoittaako yhtään vai pahentaako kuivaa päänahkaa. Rasvaiseen hilseeseen tämä on kyllä varmasti hyvä mutta kuivalle pitää testata.

Minulla on ollut aiemmin Matrixin hopeashampoota ja tykkäsin todella. Se ei ollut tätä samaa, tämä neutralisoi ei-toivottuja keltaisia sävyjä. Eli jos blondaus kotona meni vähän keltaiseksi, suosittelen tätä. Piti aikoinaan omat blondit kutrit kylmänä sävynä, eikä kellertänyt yhtään.
So silver tehostaa luonnollisten raitojen ja vaaleiden hiusten viileitä sävyjä. Poistaa keltaisuutta ja lisää kirkkautta harmaisiin sekä valkoisiin hiuksiin. Sopii kemiallisesti käsitellyille hiuksille.

Sarjassa myös jätettävä hoitoaine 400ml ( 18e ) Instacure. Kevyt suihkutettava, nestemäinen jätettävä hoitoaine. Monipuolinen tuote, joka soveltuu niin kurittomien hiusten kesyttämiseen, kiillon lisäämiseen, kosteustasapainon säilyttämiseen, haaroittuneiden latvojen silottamiseen ja sähköisyyden vähentämiseen. Voi käyttää muotoilutuotteiden yhteydessä.
Kuulostaa siis melko monipuoliselta ja saattaisin itse ostaa testiin. Hinta on kyllä todella edullinen!


Vavoom - Glamouria talveen! Muotoilutuotteet filmitähtien inspiroimiin tyyleihin.

Vavoom on viimeistelyyn ja suuriin kampauksiin erikoistunut tuotesarja Matrixilta. Uuutuuksien suositushinnat 14e.

Take me higher Root riser 244ml. Tyvikohottaja joka antaa tuuheaa ilmavuutta. Aerosolispray jonka vaahtomainen koostumus antaa medium-pidon ja näppärä suutin mahdollistaa tuen suihkuttamisen juuri tyvelle. Uv-suoja. Tätä on pakko testata pian, mulla ei ole kunnollista tyvikohottajaa ja se on kampauksien must!

Freezing spray Mega hold non-aerosol fixing spray 250ml. Aerosoliton, voimakas pumppukiinne kaiken pituisille hiuksille. Antaa luonnollista tuuheutta sekä rakennetta.

Onko Matrix tuotteet tuttuja teille?

3 kommenttia

 1. Mun suosikki on Matrixin Biolage sarjan lakka ja sleek.look sarja taitaa olla kans Matrixin ja siitä olen tykännyt.

  VastaaPoista
 2. Matrix-tuotteet eivät pahemmin ole tuttuja mulle, mutta kiinnostavat tosi paljon! Etenkin tuo syväpuhdistava shampoo kuulostaa oikein mainiolta :)

  Kiitos tästä postista, oikeasti. Matrix on mulle ennestään aika tuntematon sarja, mahtavaa saada tietoa jostain sellaisesta.

  VastaaPoista
 3. Hei kiva kuulla että oli hyödyllistä tietoa. Mun kampaaja käyttää Matrixia ja ihan kaikkiin kokeilemiini tuotteisiin olen ihan tyytyväinen ollut. Odotan jo innolla että itse ennätän kokeilla tuon tyvivaahdon puhtaisiin hiuksiin, nyt en viitsi ennestään likaisiin laittaa koska sitten on ihan hyödytöntä antaa infoa.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥