tiistai 15. joulukuuta 2009

Estelle & Thild hajusteettomat tuotteet kasvoille


Estelle & Thild on ruotsalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet perustuvat tarkoin valittuihin korkealaatuisiin ja mietoihin ainesosiin. Yrityksen perustaja Pernilla Rönnberg aloitti lapsille suunnatulla ekologisella vartalonhoitosarjalla, joka kehitettiin yhteistyössä lääkäreiden kanssa. Koska nämä miedot, tehokkaat ja ekologiset tuotteet herättivät suurta kiinnostusta, kehitettiin myös aikuisille täydellinen kasvojen- ja vartalonhoitosarja.
Pakkaukset ovat kierrätettäviä eikä näitä ole testattu eläinkokein.

Tässä hajustettomassa paketissa minulla on puhdistusgeeli & maito sekä päivä ja yövoiteet. Otan nämä käyttöön ja kerron tuloksia kun olen näitä ajan kanssa käytellyt. Sarja kiinnostaa minua oikeasti koska ihoni ärsyyntyy kaikesta paskasta mitä sille on vuosien mittaan tungettu. Nyt vasta ymmärrän tutkia tuotteet tarkoin ja mitä tahansa en pystykään enää käyttämään. Näitä saa Kicksista ja n.20e hintaluokassa pyöritään.
Pullot ovat hygieenisiä pumppupulloja, voiteet 50ml ja puhdistustuotteet 150ml.

Onko sarja ihan uusi tuttavuus vai joko teillä on kertoa kokemuksia?

6 kommenttia

 1. Aaa, säkin sait tuon paketin. :) Mä tykkään noista ihan hirveästi. Päivävoiteen esittelinkin jo blogissa jokunen viikko sitten. Huvitti kun olin juuri kertonut voiteesta blogissa ja sitten tarjottiin tuota settiä.

  Tylsää että nuokin on sen verran hintavia opiskelijan budjetille että moni nuori ei noita siksi kokeile. 24,50€ yhdestä kosteusvoiteesta on monelle aika suuri summa, kun sen perus-Pirkan tai Garnierin saa jollain seitsemällä eurolla. Toivon kyllä että E & T tulisi vähän tunnetummaksi Suomessa, sillä tuotteet on oikeasti tosi hyviä.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla että tykkäilet :) me bloggarithan näitten ilosanomaa levitetään eteenpäin. Hinta on hirvittävä - ymmärrän kyllä mutta itse osaa jo miettiä mihin kannattaa sijoittaa rahansa. Mieluummin yksi hyvä kuin monta huonoa. Ja tosiaan omasta ihosta nyt huomaa ne monta huonoa vuosien varrelta.

  Toivotaan että nämä ovat hyviä.

  VastaaPoista
 3. Totta turiset Charming, yksi hyvä on parempi kuin monta huonoa.

  Itselle on sen verran jo tullut ikää että en (juurikaan) osta hutituotteita kauneudenhoitoon liittyen. Tietää jo että halvalla saa.. No, halpaa :D (Tosin poikeeuksiakin on, ja ne olen löytänyt jo!) Ja tietää senkin että kaikki kallis ei ole hyvää, vaan ainoastaan se merkki siinä maksaa.

  Kyllä nykyään ostan mielummin jotain laadukasta ja käytän sitä tyytyväisenä kuin ostan viikon välein halpaa enkä ole tyytyväinen mihinkään.

  VastaaPoista
 4. En ole vielä testannut mutta ihan kiinnostavilta vaikuttavat. Ehkäpä joskus :D

  VastaaPoista
 5. Mun täytyy sanoa, etten oo moisesta sarjasta ikuna kuullutkaan...

  VastaaPoista
 6. Totta myös sekin että kaikki kallis ei ole hyvää. Esim. Clinique maksaa mutta itselle ei ole jäänyt ihonhoitopuolelta positiivista kuvaa. Ja mieluiten kannattaa aina pyytää näytettä ensin ja testata ennenkuin ostaa.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥