keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Ensimmäiset joulukynnet


Koska on joulukuu, se on kuin lupa rueta väkertämään joulukynsiä. Kultaisen ja punaisen yhdistelmä on perus jouluteemaan sopiva.

Koko kynnen punaisena lakkana tämän vuoden OPI Holiday kokoelman upea Dear Santa ja kärkien lakkana Color clubin Sultry diva. Tarrat ostettu 8ty8beautysta.

Jotenkin ärsyttävästi valo heijasti ettei tarrat näy kunnolla mutta...idean saa selville. Tekee vaan mieli väkrätä lisää ja ideoita on pää pullollaan :D nämä onnistuivat ihan hyvin ja tykkään osittain, en tykkää huonoista kuvista.

Mitäs muuten sanotte näistä, toivottavasti tämä kuva on feikattu jotenkin :(

14 kommenttia

 1. Ihanat jouluiset kynnet... siis sulla, ei tolla kissalla. Pahoin pelkään, että noin kisun kynnet on aidot. Amerikoissa käyttävät noita kynsituppeja elukoilla jotta ne eivät raapisi huonekaluja. Horror...

  Mut joo, olen itse kasvattamassa kynsiä, voi kun mullakin olisi joskus noin pitkät... think of the opportunities...

  VastaaPoista
 2. Ihanat joulukynnet! Ja tosiaan toivottavasti toi on feikattu toi kuva. Kisu tuskin tykkää :(

  VastaaPoista
 3. http://www.upscalepup.com/opi-dog-nail-pawlish.html

  Ei taida olla feikki ei. :( Mun teki mieli pawlisheista kuullessa lopettaa OPIn lakkojen ostaminen mutta tuskinpa onnistun. Harva asia saa mut sanomaan tän, mut tää vaan on sairasta.

  VastaaPoista
 4. Moikka,

  pysähtyi kahvikupin kallistus keskenkaiken, kun näin ton tassunkuvan. Kuvaa jo vähän järkytyksen astetta :D Onneks se ei ollukaan sun tekeleitä ;) Toivotaan, että on photoshoppi laulanut.

  VastaaPoista
 5. Oh My God! Kyllä ihmiset on tyhmiä... Kohta varmaan kissatkin puetaan... :(

  VastaaPoista
 6. Joskus ollaan leikispäissämme lakattu koiralta yksi tai kaksi kynttä, mutta en kyllä hyväksy järjestelmällistä kynsien lakkaamista eläimillä, vaikka se kivutonta "kaunistautumista" onkin. Onhan noita sairaampiakin juttuja, mitä ihmiset eläimille tekee "rakkaudesta". :(

  Olen muuten nähnyt eBayssa OPI:n vihreää kynsilakkaa, joka oli tarkoitettu koirille, nimi oli Paw-jotain.. Olin aivan ihmeissäni! Ei ollut ikinä tullut mieleenkään, että eläimille olis omat kynsilakat tai että joku lakkais eläimen kynsiä muuten kuin leikillään kerran koiran/kissan/jonkun muun elämässä.

  Sinulla nuo kynsilakkaukset vaan tulee hienommiksi ja hienommiksi! Punaisen ja kullan yhdistelmä on todella arvokkaan näköinen ja kyllä, jouluinenkin. :)

  VastaaPoista
 7. Nätit kynnet tuli. Oikein jouluiset :)

  Ja toivon todella että tuo kissakuva on photoshopattu! :(

  VastaaPoista
 8. Sinun joulukyntesi ovat paljolti hienommat kuin kisun.

  VastaaPoista
 9. Joo ei ole mun tekeleitä tämän mirrin kynnet :) olisi varmasti tullut sanomista lukijoilta.

  VastaaPoista
 10. Voi kauhistus noille kisun kynsille! Taitaavat tosiaan olla jotkin suojukset/photoshoppaukset kun ovat noin pyöreät ja paksunnäköiset.. Mutta kyllähän juuri tuolla jenkkilässä poistetaan kissanpennuilta kynnet kokonaan juurikin repimisen takia. Hohhoh, antaisivat eläinten olla eläimiä ja hankkisivat paremmat virikkeet, eipä silloin sohvien kynsiminen kiinnosta.

  VastaaPoista
 11. Oi ihanan jouluset kynnet molemmissa näissä uusimmissa postauksissa ! tekee heti mieli saada omat kynnet jokseenki samanlaiseen kuosiin :D

  VastaaPoista
 12. Hyvillä tuotteilla saa kynnet pysymään kunnossa ja ennen kaikkea säännöllisellä huollolla :)

  VastaaPoista
 13. Kauhistelijoille: Nuo kissojen kynsikuoret ovat oikeasti tosi suositeltuja, varsinkin amerikassa missä kynsien poistamista ikävä kyllä paikoin harrastetaan. Kissa ei kärsi niistä mitenkään ja esim. uuden kissan tutustuttaminen on turvallisempaa. Eli se koristaminen ei ole pointti.

  http://www.softpaws.com/

  VastaaPoista
 14. En kyllä ymmärrä tuota kissojen kynsien poistamista. Pistää ihan vihaksi kyllä! Lemmikit ei ole koristeita :(

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥