sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Vibramascara testissäMinun oli pakko kokeilla tätä nyt heti vaikka uhosin odottavani aamua jolloin olisi aikaa. Ihan hyvä etten odottanut, oli tämä ainakin näin ensi kokeilulla...hmm...mielenkiintoinen.

Ihan ekaksi pyörittelin tätä kädessä ja mietin että whaaat, miten tää toimii? Irrota muovi. Mikä muovi? Melkein piti googlettaa kun ei kynnellä meinannut irrota tätä kultainen muovi niin ajattelin ettei se tämä ole.


Piti hakea veitsi ja sillähän se sitten lähti. Heti vibra käyntiin, ihan pakko tietenkin ilmassa käynnistellä :D

Taivutin ripset ja aloitin oikeasta silmästä, olen siis oikeakätinenkin. Tähän silmään olikin ihan helppo laittaa. Muutama kerros ja painelin nappia että vibra oli käynnissä. Vähän saa kuivaa ja lisää vaan, välillä ripsikammalla kampailin. Ihan kiva lopputulos, hieman hapsuja ripsien kärjissä joita sai nyppiä kynsillä pois. Ja kaikki ei lähteneet näköjään.


Vasempaa silmään laittamisessa olikin haastetta. Pitäisi pitää tätä silmässä ööh siis ripsissä ja olla suttaamatta sekä painella nappia. Aika hankalaa tytöt nimittäin!


Onneksi pyyhin luomivärit pois ja kokeilin paljaaseen silmään. Nimittäin suttasi aika mukavasti. Johtuu ihan huonosta asennosta laittaa koska sitä nappia pitää samalla painaa ja jännittää kättä.
Pyyhin jo sotkut pois ja otin kuvan. Ihan kivat ripset, ehkä nyt saisivat olla vähän luonnollisemmat ja tuuheammat. Kai tätä oppii laittamaan, alku aina hankalaa.
Pitää kyllä taivutukset!

Tällä oli hintaa 15,90e. Hauska keksintö mutta ei ihan kiireisiin aamuihin. Vaatii vähän totuttelua. Lopputuloksen perusteella luokittelen perus markettiripsiväriksi. Toki kerron jos mieli muuttuu enemmän käytettyäni mutta hieman rahaa lisää ja saat jo selektiivisen merkin ripsivärin. Minusta muutenkin 15e on Maybellinen ripsiväristä huikea summa, muistelen edelleen kaiholla teinivuosia jolloin Maybellinen ripsivärit maksoivat ( muistelen ainakin ) 40mk.
Hahaa, kuulostinpas mummolta!

Meneekö ostoslistalle? Vai oletteko jo testanneet?

10 kommenttia

 1. Aika kallis ripsari mun lompakolle hehs, mut mä haluisin kokeilla tota : D aika jännä keksintö, saa nähä tarttuuko joskus kaupasta mukaan.

  VastaaPoista
 2. Ai tuossakin pitää painaa nappia samalla. Tosi hankalaa, Lancomessa oli sama. Estee Laurerin toimii siis nappia painamatta ja se oli helppokäyttöinen :)

  VastaaPoista
 3. Minä oon kattonu tuota samaa ripsaria! :) Tosin huusin sen ebaysta halvalla, koska en halunnut sijoittaa 15e tuohon...No hyvä ettei tuo ollut aivan susi, kun mulla noista maybellinen ripsareista ei oo kuin huonoa kokemusta parin vuoden takaa.

  t. se bf-beautyn paletin tilannut anonyymi.

  VastaaPoista
 4. Mulla on Lancomen vibramascara, ja sillä saa ainakin aika suttua kans. Ja varsinkin just toiseen silmään. Ärgh. En tykännyt, liian vaikea käyttää eikä ikinä tiennyt sotkeeko meikit vai onnistuuko levitys ripsiin nätisti. Pikku hiljaa jäi vähemmälle ja vähemmälle käytölle...

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihan hirmupaljon tästä! :) Ei kyllä taida tällä kertaa mennä mun ostoslistalle; tällaisen aamukoomailijan kätösissä toi tuskin tekisi kovinkaan kaunista jälkeä harjoittelunkaan jälkeen.

  Pakko kysyä, että onko sulla mitään ripsiväriä mitä suosittelisit? :D Joka siis olisi hyvälaatuista eikä hinnat välttämättä hipoisi ihan taivaita.

  VastaaPoista
 6. Minä kokeilin tänään taas tuota ja se vasempaan silmään laitto on vähän hankalampaa. Pitkiä räpsyttimiä en tällä saanut sotkemisen pelossa :) mutta ihan perushyvä ja hauskahan näitä on aina testailla.

  VastaaPoista
 7. Meme: Kokeile Max Factorin False lash effectiä. Saa vedenkestävänäkin ja ainakin ruskeana ja sinisenä mustan lisäksi.
  Mä en kauheesti syttynyt tolle Maybellinelle, en oo kokeillut enkä kokeile :D
  -sh-

  VastaaPoista
 8. -sh-: Hmm, ennakkoluuloja? :P
  MF FLE on kyllä huippu :)

  VastaaPoista
 9. Aika... Tuhruinen, paakkuinen ja.. Huono lopputulos.
  Sori, uskoisin että se johtuu mascarasta, ei susta:)

  VastaaPoista
 10. Niinpä anonyymi, siksi tämä ei suosikkimascarakseni päässytkään :) luitko tekstin että tämä oli hiukan hankala käyttää eka kerralla :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥