torstai 26. marraskuuta 2009

Uusintayritys Devil may darella

Kokeilin MAC Holiday Devil may dare palettiani uuden kerran. Nyt laitoin kunnon pohjustukset reiluilla kerroksilla eli MAC Shadestickkit Penny ( lämmin persikka-kupari ) ja Lucky Jade ( vaaleanvihreä ). Nätti meikki tästä tulikin ja persikka näkyy hyvin.


Rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripsissä Lancomen Fatale joka vain paranee vanhetessaan ;) ei tee paakkuripsiä kun on ollut kuukauden avattuna vaan antaa massiiviset ja erotellut räpsyttimet.


Lueteltu sävyjen paikat. Tässä kuva paletista ja sävyistä.

Huulipuna MAC Sandy B. lämmin persikka jossa kultaista hohtoa. Tykkään yhdistää tämän etenkin persikkaiseen meikkiin. Pysyy todella hyvin, vielä 6t jälkeen ilman lisäilyjä huulilla oli kultahohtoa. Yleensä en enää käytä muita kuin MAC huulimeikkejä, olen vain niistä löytänyt parhaat sävyt.

9 kommenttia

 1. Kaunis oli jo ensimmäinen Devil may dare-meikki, mutta nyt sävyt tosiaan erottuvat aivan uudella tavalla! Dare ya ja Prankster on kyllä mun suosikkisävyt tuosta paletista <3

  Oletko päättänyt pidätkö paletin?

  VastaaPoista
 2. ihanan lämmin meikki ja aivan ihanan sävyinen tuo huulipuna :)

  VastaaPoista
 3. keijukainen: Kyllä taidan pitää kerta sain meikin onnistumaan. Harvemmin luovun MACeista kun kuitenkin aina harkitsen ostoni. Joskus kuitenkin huteja tulee mutta onneksi tämän nyt sai toimimaan.

  Anonyymi: Kiitos, lämpimiä sävyjä on joskus kiva käyttää ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvä päätös CN! Sävyt sopii sulle tosi hyvin eikä kunnon pohjustaminen vaivaa kun tietää miten kauniit värit saa aikaseksi :)

  VastaaPoista
 5. Heiiii, eikös me sovittu että se on huono? Voi ei...se on hieno!

  VastaaPoista
 6. Hih, pyörsin päätökseni :) pohjustajia löytyy kuitenkin joka lähtöön niin samahan noita on käyttää.

  VastaaPoista
 7. Ihan järjettömän ihana sävy toi huulipuna!! :)
  Ja kultaiset silmämeikit on rakkautta.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥