keskiviikko 18. marraskuuta 2009

GR8 ja geelirajauksia


Tekisi mieli kutsua tätä vain GRRR lakaksi :P

Tilasin Chinan OMG kokoelmasta vielä tämän kultaisen GR8 lakan. En osaa perustella päätöstäni. Lakkaa 3 kerrosta. Varsin käypä ostos jouluun.


Innostuin geelirajauksista. Monena aamuna eyelinerin kanssa söhrätessä kiireessä mietin oisko tämä siveltimellä helpompaa. Kun ei ollut muuta tilattavaa ja oli pakko tilata jotain ( sairaus se sekin on ) suuntasin Coastal scentsin nettikauppaan.

Ostoskoriin hyppäsivät:

Taklon flat liner concealer ja White angled liner brush. Geelilinereinä Turquoise ja True black.

Mietin tässä että ostinko muka tälläisiä. Ainakin tuo valkea sivellin näytti kuvassa vinolta. Ja onkin suora. Turkoosi väri näytti turkoosilta eikä mintulta. Ehkä vähän kakan maku taas suussa. Onneksi en köyhtynyt ihan miljoonia, 14e posteineen nämä maksoivat. Luulisin ainakin tuota turkoosia kokeilevani ja voi kai käyttää vaikka luomivärin pohjustajana. Siveltimet testaan että näen onko geelirajaus minun juttuni.

Raportoin kyllä :)

14 kommenttia

 1. Itselläni on samat geelirajaukset ja vielä toi bent linerkin. Ei ole kyllä mun suosikkisivellin rajauksiin. Ostin alunperin tuon mintunvihreän juuri pohjustuksiin mutten ole vielä kertaakaan saanut sitä nätisti levittymään. Pidän kyllä enemmän noista kun vaikka mad mineralsin linereista.

  VastaaPoista
 2. Käytin aiemmin paljon Indelible ja "Coastal Scents" geelirajauksia mutta nyt kun vihdoin MACiä kokeilin, niin täytyy kyllä sanoa etten muita enää osta! Noissa halvemmissa värit saattavat olla ylläreitä (esim. aivan liian vaaleita rajauksiin) ja koostumuskin saattaa vaihdella hieman liikaa. Varmaan osa Indelibleistäni oli alusta saakka kuivahtaneita... Mutta MACiä siis enää tänne (ja en todellakaan pidä MACiä merkkinä mitenkään ylivertaisena :D).

  Nea, nyt jo kera neljän MAC Fluidlinen ;)

  VastaaPoista
 3. Hei! Saako nuita geelijuttuja ostettua ihan jostain kaupasta ettei tartteis netistä tilata??

  VastaaPoista
 4. Weezer: Mulla on MADin linereitä joskus ollut pohjustajana mutta ehkä paremmin toimivat linereinä.

  Nea: Minusta tuo minttu irtoaa reunoilta, musta ei yhtään. Onkohan jo kuivahtanut...

  Anonyymi: En ole kaupassa nähnyt :(

  VastaaPoista
 5. Mulla on Indeliblen Carbon ja Chocolate mousse, molemmat ihan käyttökelpoisia. MC on hyvän ruskea, ei ollenkaan punasävyinen. Pysyy todella hyvin sisärajauksissa, paremmin kuin mikään kajaali.

  Käytänkin lähes yksinomaan sisärajauksia kun silmät näyttää jotenkin oudoilta ulkorajauksilla kun ne on muutenkin aika isot ja se luomen sisäpuoli on jotenkin niin leveä/näkyvä että se valkoisuus aina loistaa jos on pelkkä ulkorajaus, vaikka se ois kuin ohuella ihan ripsirajassa (joo, nyt saa nauraa) :D

  Mulla on muuten CS:n angled taklon ja se on selkeästi vino, mutta tuo sun sivellin näyttää paljon isommalta kuin mun eli on varmaan eri. Sitä käytän sisärajauksiin ja silloin harvoin kun kokeilen ulkorajausta (vain pyyhkiäkseni sen heti pois) käytän suoraa pientä rajaussivellintä.

  VastaaPoista
 6. Anonyymille vielä terveisiä, että Mschic myy noita indelible-rajauksia Eye stain-nimellä, mutta hintaa on tuplasti nettikauppoihin verrattuna.

  VastaaPoista
 7. Kiitos keijukainen MSCHIC vinkistä :)

  VastaaPoista
 8. Mä ite ainakin liputan geelirajauksien puolesta täysin. Oon pitkään halunnut kokeilla costal scentisin rajauksia niin innolla kuulen kyllä mitä näistä pidät. Mä olen niin onneton nestemäisen eyelinerin kanssa, etten saa sillä siistiä jälkeä kun pitkän taistelun jälkeen ja geelit on vain niin helppo laittaa, tosin tottumis kysymyshän sekin on.

  VastaaPoista
 9. Kyllä yritän viikonloppuna kokeilla, työaamuina ei kykene muuten joutuu silmäpuolena menemään töihin :)

  VastaaPoista
 10. Odottaako joku muu kuin minä Mad Mineralsin tilausta, päivätty jo 30.10 eikä tilausta vielä kuulu..?Ruuhkasta imoitus heidän nettisivuillaan, mutta viive on aika pitkä, koska en ole saanut edes kyselyihini vastausta.

  VastaaPoista
 11. Terve! osaisitko vihjaista jotain pinkkiä lakkaa jossa olisi vahva sininen flash tai shimmer? kts!

  VastaaPoista
 12. Odotan kyllä innolla että saadaan lukea raporttia ostoksistasi. Tuo rajaussivellin kiinnostaa kovasti.. Onko muuten nuo geelirajaukset tosi erilaisia käyttää esim. kakkurajauksiin verraten?

  VastaaPoista
 13. Mia: Jos on ruuhkaa niin eivät varmaan ehdi vastata maileihin mutta odottaisin rauhassa ja kysyisin uudestaan jos mitään ei ala kuulu.
  Aika pitkä odotusaika kyllä ja tiedän että se ärsyttää odottaa :/ toivottavasti saat pakettisi pian!

  Sini: Kiitos :)

  Anonyymi: Nyt kysyit oikealta henkilöltä :)
  Ihanin pinkki sinisellä flashilla on tämä:

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/04/color-club-electro-candy.html

  Ja tätä saa suomesta Nailfix verkkokaupasta, linkki löytyy blogini etusivulta.

  Jos haluat tilata ulkomailta niin:

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/04/la-paz-itively-hot.html

  Stina: En ole käyttänyt kakkurajauksia ikinä mutta eikös kakkurajaus ole kovempi koostumukseltaan? Ja geeli on hieman pehmeämpää?

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥