maanantai 9. marraskuuta 2009

Ällöt superBLINGER kynnet


^China Doll house, BeYu 258 ja China Pom pom.

SuperBlingereihin tarvitset mahdollisimman överin glitterlakan. Eli siis China glazen Glitters kokoelman Doll house. Isompia hippuja ei olla nähty CN:n "kynsitaiteilijan" uralla.Kaikki tytöt teet kateelliseksi ja sokaiset mummot blingerillä näin:

- Aluslakkaa pari kerrosta.
- BeYu 3 kerrosta kynnelle, pitää saada barbin kynnet ensin. Tätä saa vielä Kicksistä, n.7e maksaa.
- Liukuen lakkaa Pom pomilla ( pinkki glitter POMmi ) sitä laita pari kerrosta. Tämä saa olla huomaamattomapi kuin kärkien lakka.
- Doll housea kärkiin niin paljon kuin kuvittelet jaksavasi poistaa. Tiedän, edessä on iso urakka. Voin tarvita avuksi pieniä saksia ja ilman asetonista lakkaa en ala tämän kanssa hermojani koettelemaan.

Kiitos Fairy ideasta + lakkasuosituksista, nämä BLINGAA :)

14 kommenttia

 1. Ai hyvänen aika, alkoipa ankea maanantai sittenkin riemukkaasti, kun täällä oli päivän aiheena superBLINGERIT ja Kaikki tytöt teet kateelliseksi ja sokaiset mummot blingerillä! :D :D Makeat on, sääli ettei säihke näy kuvissa niin hyvin kuin mitä todellisuus blingaa. Hauskoja poistohetkiä! :P

  VastaaPoista
 2. Hullun hienot! Täytyy joskus koittaa! :)

  VastaaPoista
 3. kummasti nää kaikki blingblingit aina iskee :D oon aika helppo kun kaikki vaaleanpunainen, pinkki ja kimaltava vetää mua puoleensa..

  muuten, muistatko ulkoa mikä on sellainen viisikko jossa on vasemmassa yläkulmassa lohenpunainen, roosaan taittava oranssihtava nappi? kävin sitä stockalta kyselemässä mutta eioota tarjottelivat :(

  VastaaPoista
 4. "Kaikki tytöt teet kateelliseksi ja sokaiset mummot blingerillä näin"
  HEHEHEH, tosi hyvä!
  t.F

  VastaaPoista
 5. Fairy: Kiitos vain ideasta, kohta täytyy poistaa. Pitää kaivaa sukat valmiiksi esille...ihailin koko päivän töissä superblingereitä, nämä loistaa kilometrin päähän :)

  Terhi: Kiitos :)

  aleika: Löytyykö tästä luettelosta:
  http://charmingnails.blogspot.com/2009/06/kaverikuva.html

  Muuten tulee mieleen vaan Amber treasure tai Sunset cafe?

  35kg kosmetiikkaa: Kiitos :)

  F: Totta totta, hyvä ettei kaikki repineet blingejä kynsistä pois, kateellisia olivat varmaan.

  VastaaPoista
 6. Oi, jopas on pirteät. :D Itse nimenomaan rakastan sitä että kynnet kimaltaa ja on näyttävät ja sokaisee mummot mahdollisimman laajalta säteeltä, joten noi on mun mielestä aivan järjettömän ihanat hehs. :D

  Nyt kun kynnetkin oon joutunut leikkaamaan ja lakkailen siksi harvemmin voisin harkita väsääväni jotain ton suuntaista. :D Lakkojen poistaminenkin on niin paljon vähemmän työlästä kuin pitkillä kynsillä.

  VastaaPoista
 7. Joo ihan totta että nämä ei olisi vaikeat poistaa lyhyemmiltä kynsiltä :) mutta on nämä niin ihanat kimaltavat...harmi kun ei saa kuviin vangittua :)

  VastaaPoista
 8. Au, ihan silimiin koski tuo blingin määrä!
  Tos hienot!

  VastaaPoista
 9. Mä menetän poistaessani aina hermot pahemmin hienojakoiselle glitterille, jota aina tuntuu leviävän kyynerpäihin saakka (no ehkä ei ihan) ja joka ei tunnu lähtevän. Musta noi Chinan isot glitterit ei ole niin hirveitä kuin voisi kuvitella...

  Ihanat kynnet kyllä. Vaikka noissa on blingiä, se ei kuitenkaan ole liian räikeää kun kaikki glitterit on samaa sävymaailmaa.

  VastaaPoista
 10. hitto, ei ainakaan äkkivilkaisulla kumpikaan vaikuttanut oikealta :/ se on ollut nyt kesän ja syksyn aikana ainakin myynnissä. argh! :D

  VastaaPoista
 11. milipili: Kiitosta kiitos :)

  S: Mulle kaikki glitteri on kamalaa poistaa. Kun lähes joka päivä lakkaa kynnet niin ei aina ihan jaksaisi miljoonaa vuotta hinkata kynsiä :/

  aleika: Hmm. Nyt on hankala neuvoa. Päässä raksuttaa vain tyhjää. Osaatko sanoa oliko tavallinen vai Iridescent paletti?

  VastaaPoista
 12. Ihana!!! En tiennytkään että CG:llakin on tuollaista hippulakkaa. Milloin tuo on ilmestynyt?

  VastaaPoista
 13. Inkivääri: Tämä tuli tässä uudessa Glitterit kokoelmassa ja tätä on myös kultainen versio. Ostoslistalla ehdottomasti :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥