lauantai 14. marraskuuta 2009

2030


Minusta on ikävää etten voi esitellä tätä talvisella raikkalla säällä ulkona. Tyydyn sisävalaistukseen. Todella krominen ulkona. Lakkaa 3 kerrosta, ärsyttävän hankala levittää.
Levittyy niin epätasaisesti mutta kuivaa ihan parissa minuutissa niin saapi paikattua.

Seche vite päällä. Kaunis lakka! Tämä siis uudesta Chinan Khrome kokoelmasta. Nyt on nämä kaikki nähty, kiva kokoelma mutta missä se pinkki kromi oli?

6 kommenttia

 1. Ihana, ihan kultainen. Hitsi mäkin haluan.

  VastaaPoista
 2. Opri: Tämä ei ihan täysin kultainen ole luonnonvalossa, siellä tulee kromisuus enemmän esiin. Kultaisuus näkyy enemmän tässä keinovalossa :)

  VastaaPoista
 3. Voitko tarkistaa No way jose lakastasi, että mikä numero siinä on pohjassa siinä sävyn yläpuolella?

  VastaaPoista
 4. Hei hyvä kun vinkkasit, täytyykin laittaa tolla lakkaus seuraavaksi. Mulla on nyt kynsissä CG:n 50-sarjasta vanhan roosan sävyinen Victorian, josta olen tykännyt kovin. Ehkä osasyy on kyllä toi nimikin, koska fanitan viktoriaanista aikakautta... :o) Tää ei kyllä ole kromilakka, vaan pearlescent. Tykkäilen silti! Äitikin kehui että kaunis sävy.

  Sulla näyttää upealta toi 2030. En kyllä uskalla ittelleni ilman Ridge Filleriä kokeilla vaikkei mulla niin kovin möykkyisät kynnet olekaan.

  VastaaPoista
 5. Ano: 70635 :) taisi tulla vahingossa pariin kertaan kommenttisi :)

  Sugarfree: Ridge filler olisi varmasti ollut ihan hyvä tämän kanssa. Mutta näissä kromeissa ei näy niin selvästi jäljet kuin esim. chinan romantique lakoissa.

  VastaaPoista
 6. Uuh! Mikä lakka, ihan mieletön!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥