lauantai 3. lokakuuta 2009

Urban Decay Deluxe shadow box


Urban Decay Deluxe shadow box on ollut huimat 1 kertaa käytössä. Joten kaivoin esille ja ajattelin tehdä päivän meikin sillä. Minulla on kausia jolloin meikkaan vain Diorilla tai MACillä ja joskus en jaksa niitä vaan haluan vaihdella harvemmin käytettyihin tuotteisiin.


Pohjustukseksi vaihteeksi UDPP. Ice sisänurkassa ja kulmaluulla, Peace turkoosi luomelle, kultainen Honey sen päälä ja musta Zero ulkonurkassa.


Valkea luomiväri Ben Nye Ice jota en kylliksi voi kehua. Tämä on oikeastaan ainut korostus- ja häivytysväri jota käytän säännöllisesti. Nappi ei ole kulunut yhtään vaikka se on jotain 2 vuotta vanha.
En ole toiselta merkiltä löytänyt näin pitkään kulumattomana säilyvää väriä. Muutenkin Ben Nye napit ovat jumalaisen pehmeitä ja pigmenttisiä. Kuvittele paras MAC nappisi ja kerro kahdella, se on Ben Nye laatua.


Kultainen ja musta on eräs maukkaimmista sävy-yhdistelmistä. Rakastan myös turkoosia. Oikeastaan pidän väreistä jotka eivät kaavan mukaan minulle sovi. Minulle meikkaamisessa on kyse siitä omasta mausta eikä siitä että päivästä toiseen käytän samaa violettia. En ikinä meikkaa samalla tavalla kahtena peräkkäisenä päivänä.

3 kommenttia

 1. Tää on kyllä hieno, kultakin sopii hienosti yhteen turkoosin kanssa. Tuo paletti on aika nam :P

  VastaaPoista
 2. Uii kiva yhdistelmä, matkin! Olen välillä vähän hukassa tuon paletin kanssa ja teen tavallisia valintoja, tää on kiva ja raikas.

  VastaaPoista
 3. Eve-ning: Paletti on nam :P kultainen on niin ihana väri, sekä meikissä että lakoissa.

  milipili: Matki vaan, täytyy vaikka huomenna kokeilla taas jotain muuta yhdistelmää :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥