torstai 1. lokakuuta 2009

Tumma säväyttävä lakkausOPI My private jet + Color clubin Revvvolution vuorotellen kynsillä. Tosi mahtavat ja idea on hauska, voi muunnella eri lakoilla. Eipä joka tytöllä tule tälläisiä kynsiä vastaan!

Miten ois muuten perjantaina klo 18 KYNSILAKKAKIRPPIS? Onko mitään sitä vastaan???

18 kommenttia

 1. On on on vastaan!!! Ei vielä!!! Pääsen töistä vasta kahdeksalta!!!

  VastaaPoista
 2. eieiei, ei vielä kuudelta! :D mä aion olla ostamassa kaikki parhaat päältä mutta olen kuuden aikoihin vielä tien päällä niin en pääse katsastamaan valikoimaa :(

  onko meikkikirppiksen tuotteet jo lähtenyt matkalle uusiin koteihin? :)

  VastaaPoista
 3. Moikka,

  kynsilakkakirppistä vastaan ei ole mitään, mutta ajankohta on vähän huono, kun pitää olla klo 18 poissa koneen äärestä. Käviskö vaikka klo 16 tai 20? ;)

  VastaaPoista
 4. Hauska lakkaus! Miten on mahdollista, että mulle ei ole tuota MPJ:tiä?? :oO Et viittis myydä mulle sitä lakkakirppiksellä :P Hehehe

  VastaaPoista
 5. Tuota ylimmäistä kuvaa kun katsoo niin miten tuon OPIn lakan väri voi olla niin... väärä? Pullossa, siis. Näyttää melkein siltä, että sillä olisi lakattu nuo ruskeammat kynnet, vaikka todellisuudessa se on juuri tuo harmaampi sävy, eikös?

  VastaaPoista
 6. Ei ehtis hetken aikaisemmin? Joudun lähtemään just puol kuus hakemaan kavereita :(

  VastaaPoista
 7. Nea: Nämä on minunkin lemppareita :)

  Ano: Hmm, harkitsen aikaa vielä.

  aleika: Kyllä ainakin osa tuotteista on lähtenyt ja kotiutunut. Jotkut lähtee vähän myöhässä postiin pahoittelen! Kaikki kuitenkin tulevat. Joskus posti myös hidastelee ( itse odottelen postia ) mutta tulossa ovat!

  Emma: klo 20 puolesta on tullut toiveita.

  Polishaholic: EIH, en voi myydä private jetiä :D

  Ano: Color club on mustempi pullossa ja OPI on rusehtava.

  Ano: Voi harmi! Mietin nyt mikä olisi sopiva aika, muutama ihminen on toivonut klo 20. Helppoa olisi jos joku tietty aika kävisi kaikille.

  VastaaPoista
 8. Ano2 jatkaa..

  Hitsit, piti ihan googlen kuvahaulla katsoa ja joo-o, vaikka sama lakka on kyseessä niin osissa kuvista se taittaa selkeästi ruskeaan ja osassa on ihan harmaa!

  Kyseessä siis oma suosikkilakkani ja jo toinen puteli menossa. Omituista vain nähdä tuo beibe erilaisena kuvissa kuin mitä omissa kynsissä. :)

  VastaaPoista
 9. Ano2: Jos ymmärrän nyt oikein mitä tarkoitat niin kynsillä on 2 eri lakkaa; OPI ja Color club.

  My private jettiä on muuten 2 eri versiota ymmärtääkseni liikkeellä.

  VastaaPoista
 10. hei se kynsilakkakirppis kuulostais oikein hyvältä klo 20.00! paljon parempi kuin kuudelta, tuntuu olevan muidenkin mielipide :)

  VastaaPoista
 11. Klo 18 on aivan täydellinen aika! Minä kannatan just sitä! Löytyisköhän itellekin ostettavaa taas...

  VastaaPoista
 12. Pitää varmaan My Private Jet laittaa ostolistalle, Revvvolution siellä jo on. Näyttää todella nätille tuo lakkaus, vaikka yleensä vierastan tuota vuorotellen lakkausta. Nää sävyt tosin täydentävät toisiaan just nätisti.

  VastaaPoista
 13. Jane: Klo 20 on se kirppis :)

  S: Kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
 14. Kävinpä tänään OPI: n maahantuojalla Lahdessa katselemassa, no mukaan tarttui Suzi says da OPI Russia kokoelmasta. Se olikin sitten alekorissa 5 €, ei muuten olisi päässyt mukaan sillä en kyllä jenkkikauppaostajana raaski maksaa 15.50€ yhdestä pullosta, kun sillä saa jo melkein 3 OPI: a jenkeistä postareineen... Ja sehän on ihan sun blogin ansiota että tämän tiedän, ja uskollinen OPI: sti since 02/2009!

  VastaaPoista
 15. Hyviä vinkkejä sinulta saanut,Kiitos.
  Miten pääsee katsomaan tuota kynsilakkakirppistä?

  VastaaPoista
 16. Mia: Kiva kuulla että viihdyt blogissani :) joskus saatan itsekin ostaa jonkun lakan mutta hinnan pitää olla max.10e.

  Ano: Tänään klo 20 avautuu kirppis täällä blogissa :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥