tiistai 6. lokakuuta 2009

Korres Testing


Kun luomu on nyt niin Hottia niin oletteko testanneet Korresta? Korres on luonnon kosmetiikkaa, tosin jotkut väittävät ettei niin puhdasta mutta en taas ota tähän kantaa. Korresin tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia, silikonia, etanoliamiinia, glykolihappoa ( AHA ) tai parabeenejä.
Lisäksi arvoissa mainitaan luonnolliset, laadukkaat ja tehokkaat raaka-aineet.

Naistenlehdissä olen nähnyt kehuttavan Pomegranate - Granaattiomena kuorintaa ja naamiota rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tilasin nämä tuotteet edullisesti täältä. Paketti tuli alle viikossa ja postarit olivat n.4e.


Olen käyttäyt näitä nyt kuukauden. Kuorinta tekee ihosta heleämmän ja vaikutus tehostuu naamion kanssa. Naamio on hiukan savimainen, kuivuu iholle ja pestään vedellä pois.
Tämä on aika ohut mutta tuntuu imevän ihosta ylimääräistä kiiltoa ja epäpuhtauksia.
Ehdottomasti ainakin näitä ostan uudestaan.

Olen testannut myös Evening primrose - Helokki silmänympärysvoidetta. Lupaa vähentää uurteita ja tummia silmänalusia. Suojaa ja kirkastaa silmänympärysihoa. Tämä voide ainakin imeytyy ihan parissa sekunnissa.
Tästäkin olen tykännyt mutta luotan edelleen Dioriin, hyvien kokemuksien vuoksi. Korresit on kuitenkin ihan hinnakkaita niin sijoitan mielellään vain yhteen kalliiseen. Diorin R60/80 nimittäin selkeästi poisti ensimmäiset juonteet silmänurkasta.

Noissa näytteissä on kyllä vielä paljon testattavaa joten palailen myöhemmin tähän asiaan. Toisaalta joku kasvovoide kiinnostaa mutta taitaa olla turhaa ostaa montaa pulloa kaappiin pyörimään. Hiustuotteita Korresilta löytyy myöskin mutta ehkä nämä naamiot ja kuorinnat on sellaisia joita mielelläni testaan erilaisia.

Ainakin minua kiinnostavat Jogurttinaamio joka sopii rasvoittuvalle ja kuivuneelle iholle kosteuttamaan. Tyynnyttää ja viilentää. Rauhoittaa ihoa.
Myös Kaneli & luonnonsavi syväpuhdistava naamio rasvaiselle ja ongelmaiholle on himotuslistalla. Tässäkuin on viilentävä vaikutus ja lupaa tasapainottaa ihoa. Sekä suojata tulehduksilta.

Koska minulla ei ole noista näytteitä mutta mietin jos joku teistä on testannut joten:

Onko lukijoilla vinkkejä ja suosituksia Korresin tuotteista?

2 kommenttia

  1. Olen testannut ruusu (villi?) sarjan puhdistusemulsiota, kosteusvoidetta, naamiota ja silmänympärysvoidetta.

    Naamio on hyvä, täyteläinen ja kosteuttava, putsari oli ihan normi. Kosteusvoide toimi hyvin, ei ollut liian rasvaista kesälläkään. Silmänympärysvoide on aika paksua, mutta imeytyy ihan kiltisti ja meikata voi aika pian. Tuon tuubi on jotain 5 ml ja laitan sitä joka päivä eikä loppua näy.

    VastaaPoista
  2. Mulla on ollut tuota Korresin Pomegranate kasvovoidetta ja siitä ihan tykkäsin. Oli tosi hyvä mineraalipohjan alle. Pari purkkia on tullut käytettyä, mutta se on talveksi liian tehoton kosteuttamaan mun pintakuivaa ihoa.

    Ostin joskus myös Korresin Guava Bodybutterin. Siinä on aika tuju tuoksu joka ei kovin nopeasti haihdu ja imeytyykin iholle ehkä hiukan turhan kauan.

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥