sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Gold`n`green makeup
Meikkikuvaa välissä. Kullan ja vihreän yhdistelmä houkutti kokeilemaan.


Pohjustin luomella MAC Paint pot Bare studyllä joka on kyllä monikäyttöinen väri käymällä kaiken alle.
Sitten sisänurkkaan ja kulmaluulle Pincurlia, keskellä luomea Hennaa, ulkonurkkaan Humid ja Hennan yläpuolelle Wondergrass.

8 kommenttia

 1. Mä mietin että kummanko Paint potin ottaisin:just tuon Bare Studyn vai Painterlyn.Bare Study on kyllä nätimpi :) Onko sulla(tai muilla)omakohtaista kokemusta että onko niissä eroja?Kuopiosta asti oon tänne Helsinkiin matkustanu ni haluan valita oikein :)

  VastaaPoista
 2. Plaz^: Painterlyä minulla ei ole mutta Bare study kyllä. Minusta Bare study olisi parempi valinta koska se on monikäyttöinen ja käy kaikkien värien alle.
  Mielestäni Painterly on paksumpaa ja voi olla hankalampi levittää tasaiseksi verrattuna Bare studyyn.

  Bare study on oikein hyvä valinta ensimmäiseksi PP:ksi. Olen itse ollut suunnattoman tyytyväinen juuri sen takia koska se käy kaikkien värien alle.

  Kerro mitä valitsit :)

  Nea: Thanks :)

  VastaaPoista
 3. Ih miten kiva väriyhdistelmä. :)

  Olisi kysymys noista meowin pohjista, että mitä tyyppiä suosittelisit? Kun itselläni on sellainen ongelma, että t-alue ja posket alkaa kiiltää helposti. Muualta kasvoista taas sitten ei. Mitään peitettävää ei ole, mutta olisi kiva löytää pohja joka pysyy mattana.

  Niin ja kuinka hyvin nuo meowit pitää mattana ylipäätään?

  VastaaPoista
 4. Safire: Minulla on samoja ongelmia kiillon kanssa. Sätkäpaperit eli rizlat on tosi hyviä kiillon poistoon, kannattaa kokeilla! Juuri oikean mallisiakin painella nenänvartta :D

  Minulla on Flawless Meowin pohjista. Minusta se on ollut paras peittämään ja mattaamaan kasvoja. Ei kiillä kuten Bare Mineralsin pohjat.
  Sitten minulla on Premiere Puss Primer puuteriksi viimeistelemään meikin :)

  Minulla kyllä rupeaa kiiltämään tosi helposti mutta teen aamulla pohjan ja päivän mittaan poistan kiiltoa rizloilla niin kyllä pohja pysyy oikein hyvänä koko päivän ;)

  VastaaPoista
 5. Noni,MAC:lta lähti mukaan Bare Study Paint Pot.Juttelin myyjänki kanssa että minkä otan ja se tosiaan sano että jos ei hohde haittaa niin Bare Study on hyvä.On se vaan tosi kaunis..

  VastaaPoista
 6. Plaz^: Hyvä että löytyi mieleinen. Bare study tosiaan on kaunis :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥