keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Color Club Wild At Heart 2009 Swatches and preview

Uusimman Color clubin kokoelman lakkauskuvat, olkaa hyvät!On The Wild SideYllättävän hyvä väri! Metallinen frostlakka, hieman siniseen taittava harmaa. Todella upea kynsissä. Tykkään! Voisin kuvitella tätä harmaaseen syksyyn...
2 kerrosta. Alussa levitys hankalaa, tässä voi hieman nähdä sudin vetoja. Mutta lopputulos palkitsee!

Love 'Em, Leave 'Em


Vaaleanruskea hologrammi. Hologrammi tuli esiin parhaiten auringonvalossa, keinovalossa ei niinkään. Mutta holo ei ole yhtä voimakas kuin Wild At Heartissa, ehkä kuitenkin vain vaaleamman sävyn takia?
Taas sellainen sävy jota en tiennyt kaipaavasi ennenkuin se sinulla on. Luonnollinen valinta, silti ei todellakaan tylsä. 2 kerrosta.

Rule BreakerOijoi, taisin löytää täydellisen vihreän! Ilman kirottuja glittereitä.
Metsänvihreä metallinen sävy. Helppo levittää, eikä jää siveltimen vetoja kuten metalliset yleensä. Tässä on hieman shimmeriä mukana, kiitos siitä. Tuovat upean loiston tähän sävyyn.
Tämä on kaunis, paljon kauniimpi kuin pullon perusteella uskoisi. Lakkaa 2 kerrosta.

Wild At HeartSyvä violetti hologrammi. 2 kerrosta, yksikin riittää. Hyvä puoli on se että ei mene levittessä laikuille kuten China glazen holot. Erittäin helppo siis levittää ja kuivamisen kanssa ei ole ongelmia. Tasalaatuinen kuten muutkin Color clubin lakat. Hieman Revvvolutionin kaltainen holo.

With Abandon


Musta voimakkaalla kultaisella shimmerillä. Tuo mieleen muutaman jellylakan joista pidän kovasti. Todella miellyttävä koostumus, laitoin 2 kerrosta.
Levittäessä mietin miten upea tämä olisi glitterisen punaisen lakan päällä koska myös sillä tavalla tätä voisi kokeilla. Punainen kuultaisi hieman läpi, peittää siis vasta toisella kerroksella. Erikoinen ja uniikki sävy.

Wild And Willing

O_O kokoelman yllätyssektori! Olen rakastunut!

Shimmerinen duochrome lakka joka shiftaa voimakkaasti kultaan, oranssiin, pinkkiin ja vihreään! Kuulostaako hyvältä? Kyllä! Tämä jää kynsiin useammaksi päiväksi.
Lakkaa 4 kerrosta. Voi käyttää myös toisen lakan päällä yksittäisenä kerroksena. Todella upea luonnonvalossa, kuvissa näyttää vain puolet itsestään ;)

Erityisesti kiitosta lakkojen koostumuksesta. Kaikki olivat ihan helppoja levittää, kuivuivat todella nopeasti eikä ilmaantunut ärsyttäviä ilmakuplia. Kohta väitän että nämä ovat parempia kuin OPI lakat. China glazen koostumuksen ohi nämä jo kiilasivat.
Tuntuu että olen kokoelma kokoelmalta ihastunut Color clubiin enemmän ja enemmän. Jossain vaiheessa en ollut näistä kiinnostunut juuri ollenkaan. Ehkä Electro candyn myötä rakastuin totaalisesti.

Vanhemmat kokoelmat eivät niinkään kiinnosta mutta näissä uusimmissa on ollut mahtavia sävyjä. Ja erikoisia! Pullot ovat 15ml kokoisia joten näistä riittää pitkäksi aikaa.
Mietin että Color clubin lakka maksaa yhtä paljon kuin markettilakat. Voin sanoa että näistä löytää parempia sävyjä ja pullohan on puolet isompi kuin esim. Lumene.

Odotan innolla seuraavia kokoelmia mitä uniikkia ja erikoista ne tuovat tullessaan. Tämän kokoelman lakoista suurimpaa suosiota ja kulttimainetta alkaa niittämään Wild And Willing ja veikkaanpa että Wild at Heart on myös suosittu sävy.

Color clubin Wild at Heartin ja vanhat kokoelmat löydät CesarsShop verkkokaupasta.

Mikä ihastutti eniten? Voitteko vastustaa tätä kokoelmaa?

9 kommenttia

 1. Todella upea ja mielenkiintoinen kokoelma Color Clubilta - jälleen kerran. Ja hienoja kuvia, näistä saa hyvän käsityksen väristä!

  On the Wild Side ja With Abandon on varmaankin saatava.

  Itse olen kyllä ihan rehellisesti sitä mieltä, että Color Club ja Misa pesevät muut merkit laadussa mennen tullen. Molemmat "halpismerkit" tarjoavat kestäviä, yleensä varsin peittäviä ja erittäin helposti levitettäviä lakkoja - ja varsin tasalaatuisia verrattuna vaikkapa tuohon Opiin...

  VastaaPoista
 2. EN!(voi vastustaa) Vivoletti näytti parhaimmalle ja se musta kultaisella, nimikin unohtui saman tien. =))

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä niin hieno kokoelma :D Jo pelkästään pullossa värit ovat tosi kauniit. Color Club on noussut viime kokoelmillaan ihan munkin suosikkimerkiksi :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää koko kokoelma! Rule Breaker on ehkä suosikkini! Wild At Heart vetoaa myös värinsä puolesta mutta olen ehkä saanut vähän tarpeekseni tuosta hologrammipinnasta..

  VastaaPoista
 5. Nytkö sitten pitäis muka päättää tilaako Color Clubeja vai OPIn mattoja ja suedeja, ei tule mitään :D Tosi kauniit sävyt, etenkin sun pitkissä kynsissä.

  Itse pidän Color Clubista juuri siitä syystä, että noilla on niin loistava hintalaatusuhden.

  VastaaPoista
 6. muutama rakkauslakka löytyi, pakko saada! oletko ostanut vai saanut nämä?

  ps. joko on lakkakirppiksen tuotteet postissa? ;-)

  VastaaPoista
 7. Francine: Minä en edes pidä Misaa ja Color clubia halpislakkoina koska olen ollut niihin niin tyytyväinen. OPIlla on hyviä mutta huonojakin. Toki niitä on kaikissa merkeissä kyllä.

  milipili: Kyllä ne nimet tilatessa taas muistuvat mieleen ;)

  Polishaholic: Niin on, olen samaa mieltä. Tykkään tosi paljon näistä kaikista!

  Inkivääri: Hmm. Minä en saa tarpeekseni hologrammeista :D ne on niin erikoisia.

  S: Color clubeja ihan ehdottomasti. Matat ja Suedet on hankalampia levittää ja eivät pysy niin hyvin.

  aleika: Ostin ja sain ;)
  Tuotteet on postissa, viimeinen lähtee huomenissa tai perjantaina, sulle on jo postia tulossa :)

  VastaaPoista
 8. Wild and Willing, aivan ihana <3 Myös se violetti oli nätti, varmaan täytyy tilata ne.. Muutkin oli kauniita lakkoja, mutta nämä on suosikit.

  VastaaPoista
 9. Tilasin With Abandonin ja Wild at Heartin*sydän*.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥