tiistai 8. syyskuuta 2009

Bare Escentuals mineraalimeikit


Mansikkanetistä tilatut Bare Escentualsin mineraalipohjat saapuivat tänään. Näille tuli hintaa n.40e + HUOLINTAMAKSU. Siitä lisää myöhemmin.


Pakettini oli suunnattu vaaleimmalle iholle, sisältäen 2 vaaleaa pohjaa, mineral veilin, face colour eli aurinkopuuteri tyylinen, 3 sivellintä, shampoo siveltimille, ohjeet + dvd.


Tietenkin tämä jäi tulliin...arvatkaa vaan ketuttiko saada 23e huolintamaksu. Kovasti pakettia odottelin ja laatikossa odotti vain tullin kirje. Tyhmät. Kaupungistani lähti tulli pois ja pakettini meni Vantaan tulliin.

En kuitenkaan joutunut sitä postiin maksamaan, tuleekohan lasku perästä? Onko tietoa?

No kuitenkin, halusin Baren pohjia kokeilla koska niitä on kehuttu. Käytän nyt Meowia mutta varmaan otan nämä viikonloppuna käyttöön. Pitää tuo dvd katsella.
Raportoin näistä onko nämä niin paljon parempia kuin muut.

Kertokaa kokemuksia Baren baremmista pohjista!

17 kommenttia

 1. kun haet paketin suoraan tullista ei sinun tarvitse maksaa 22e käsittelymaksuja. Tullin toimipiste on esimerkiksi Helsinginkeskustan postitalossa (Rautatieasemaa vastapäätä). Sinulle jää maksettavaksi siis vai alv:i!

  -e-

  VastaaPoista
 2. Näköjään hieman vaihtelee tuo aloituspakkausten sisältö, mulla oli mukana nimittäin Fairly Light ja Light pohjat, full coverage kabuki ja pohjustaja. Onkohan toi Golden Medium joku poistunut sävy kun ainakaan BE:n sivuilla ei tuollaista ole lainkaan.
  Mulla on nyt ollut kaksi päivää BE:n pohja käytössä ja ainakin tässä vaiheessa kokemukset on ihan positiivisia.

  VastaaPoista
 3. Huolintamaksu never heard. Mitähän se tosiaan mahtaa tarkoittaa?

  VastaaPoista
 4. -e-: Hieman liian pitkä matka hakea :) asun metsässä Helsinkiin nähden. Muuten olisin hakenut.

  Heidi: Hyvä kuulla, katsoinkin että sulla on eri jutut. Tuo shampoo on ihan ok, voi pestä muitakin siveltimiä kai :P
  Fairy lightiä kokeilin Kicksissä. Pitää syventyä myöh. paremmin noihin sävyihin.

  Sikri: Samis täällä, nevö hööd. Pitivät vissiin parempaa huolta Bareista.
  Oisko se maksu sen takia kun en asu Vantaalla päin. Syrjintää maalaisia kohtaan.

  VastaaPoista
 5. http://fi.wikipedia.org/wiki/Huolinta

  "Huolinta on yleensä tuotteiden ja joskus palveluiden kokonaisvaltaista hoitamista. Työalana huolinta kuuluu osaksi logistiikkaa."

  Eli siis huolinta maksu on veloitus, tullin lähetyksesi eteen tekemästä työstä.

  terv: Logistiikka-alan "ammattilainen" ;)

  VastaaPoista
 6. Heips, tää nyt ei liity aiheeseen, mutta pakko selvittää. :D Mistä hommaat Nubarin lakat, looksdesignin lisäksi siis? Himoan tuota vihreää sarjaa ja koetan selvittää mistä kannattaisi tilata se.

  VastaaPoista
 7. Mä katsoin myös että Mansikkalassa tuossa Get Started Kitissä oli hieman eri sisältö kuin esimerkiksi Beautybayssa, josta itse tilasin. Beautybaysta tilattuna aloituspakkauksen hinnaksi tuli postareiden kanssa n. 43 euroa.

  VastaaPoista
 8. I use Bare Escential makeup and like it. I get good coverage with the mineral makeup. You just have to get used to the application.

  VastaaPoista
 9. Heidi: Selvisihän mutta edelleen en sulata sitä maksua. Kohtuuttoman kallis ja mielivaltainen Kehä kolmosen ulkopuolisia kohtaan.

  Bicy: Nail de Royalesta tilasin:
  http://www.nailderoyale.com/index.htm

  Kaupasta lisätietoja nettiostamisessa.

  Ok, Lucy :)

  VastaaPoista
 10. Strawberrynetissä tämä paketti maksaa 52.50e, niin kyllähän se huonolla tuurilla tulliin jää. Itse tilasin feeluniquesta hintaan 45.90e ja läpi tuli ilman lisäkuluja. Tosin hieman on erilainen paketin sisältö. Noh, ajattelet sillä tavalla, että säästit kuitenkin esim.Kicksin hintaan nähden.
  t.minde

  VastaaPoista
 11. sama oli minulla kun tilasin, meni tietyn raha summan yli. lasku tulee perässä

  VastaaPoista
 12. minua ihmetyttää tuo huolintamaksu, olen aktiivinen nettiostaja EU: n ulkopuolelta ja lisäksi olen tuonut tuotteita maahan yksityisyrittäjänä, eikä sellaista ole koskaan tullut eteen. Onkohan tämä taas joku uusi toimintamalli? Olen asioinut myös tuolla tullipostissa lähellä Hki-Vantaan lentokenttää. Eri asia on sitten, jos ei itse mene paikanpäälle tullaamaan lähetystä vaan tulli hoitaa tämän maksua vastaan...

  VastaaPoista
 13. Sillon ku tein ekan tilaukseni H2T:hen ni mulla jäi paketti tulliin ja sain sen tuon huolinnan kautta. Siinä lapussa luki että lähettävät laskun myöhemmin perästä. Mutta, kas kummaa, laskua ei ole vielä tähän päivään mennessä tullu ja tästä on jo ainaki yli puoli vuotta aikaa. Mulla kävi ihmeen hyvä tuuri ku unohtivat laskuttaa :)

  -Tiitu

  VastaaPoista
 14. Tasa-arvovaltuutetulle pitäisi ottaa yhteyttä. Valtio tienaa ihmisten tilauksista, saman tien laittaa kaikki EUn ulkopuolelta tulevat tavarat pannaan jos kerta pystytään laskuttamaan porukkaa vain sen takia etteivät kaikki asu Helsingissä ja sen vieressä.

  VastaaPoista
 15. On varmaan joku uusi toimintamalli koska meiltä hävisi tulli pois. Odotellaan nyt laskua.

  Mansikkalassa tämän hinnaksi minulle jäi n.40e kun huomioon oli otettu bonukset.

  Hyvä tietää eri hintoja niin lukijat osaatte vertailla.

  Eli näistä saa myös Bareja:

  http://www.beautybay.com/cosmetics/bareescentuals/

  http://www.feelunique.com/makeup/make-up.html?s=&sb=187

  VastaaPoista
 16. Nuo huolintakulut ei mene tullille tai edes valtiolle. Jos päätät että et itse pakettia nouda lähimmästä postitullista (kolmisenkymmentä suomessa, toimittavat kustannuksitta lähimpään, joten kyllä se kehä-3 ulkopuolellakin jotenkuten sujuu), niin homma siirtyy huolintaliikkeelle, joka hoitaa sen puolestasi, eli tulliselvittää ja postittaa...

  http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/postipaketin_noutaminen/index.jsp

  VastaaPoista
 17. illuxia: Jos lähimpään tulliin on 200km niin en lähde itse hakemaan. Mutta kuitenkin, tätä huolintamaksua en tähän päivään mennessä ole joutunut maksamaan, hyvä niin. En halua turhia lisäkustannuksia meikeille.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥