keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Arvio Bare Escentuals mineraalimeikeistä


Tsekkaa tästä paketin sisältö!

Pohjaa:
Ihoni on sekaiho/herkkä/rasvoittuva joka reagoi silikoneihin ja mineraaliöljyihin heti. Vuosien ajan olen testannut eri tuotteita ja tällä hetkellä toimivat Erisanit ( ei Uudistava kasvovoide ) ja Decubal Face vital voide. Ostan testiin myös REN sarjaa.
Naamioina ja kuorintoina The Body shop, Lumene ja Korres.

Olen käyttänyt Meow mineraalimeikkejä kolmisen vuotta, olen kokeillut myös Lily Loloa ja Everyday mineralssia. Meow on peittävin. Nyt halusin testata Bare Escentuals sarjaa koska olen kuullut kehuja ja sarja kiinnosti muutenkin.Oranssit pohjat

Päivä 1.


Olin alunperin tutustunut vähän näihin ja katsonut dvd:n jotta osaan levittää pohjan oikein. Paketti esille ja luonnonvalossa meikkaamaan. Tein reiät purkkeihin mutta aika vähänhän sieltä tulee. Suurensin reikiä ja sitten jauhetta tuleekin reippaammin.

Rupesin suurella siveltimellä ( Full flawless face ) pyörittämään näitä kasvoille. Tuntui että koko ajan tulee liian vähän koska olen tottunut Meowin peittokykyyn. Laitoin kyllä ihan reilusti, enemmän kuin dvd:ssä ja Kicksissä neuvottiin. Pyöritän ja otan välillä lisää.
Laitan kasvoille kumpaakin sävyä. Golden medium on liian oranssi minulle ja aika törkeä peiteaineena.

Olen yllättynyt Baren hohdosta. Valossa näkyy todella pieniä kimalteita ja tällä saa hohtavan/kuulaan jäljen. Olin vähän niin ja näin. Warthia ja Mineral veiliä laitan myös kasvoille mutta jäävät vähän sivuosaan kun hämmästelen pohjaa.


Mineral veil

Päivä 2.

Korkeammat odotukset. Nyt on onnistuttava paremmin. Laitan pohjia kansiin ja alan taas pyörittää. Laitan ja lisään, pyörittelen. Sitten peiteainesiveltimellä ( Max coverage concealer ) Light pohjaa peittämään punaisia arpia yms. ja silmänalusia. Sivellin on ihan huippu! Mutta edelleen kaipaan Concealeria eli peiteainetta.

Näpyttelinkin sen heti Mansikkalasta tulemaan 18e hintaan. Ei tuo pohja itsessään riitä peittämään minun ihoani. Huomattavasti huonommin peittää kuin Meow, enkä tykkää hohdosta ihon huonossa kohdassa koska sehän vain korostaa niitä!

Pohja ollut naamassa 5t ja kiiltää niin pirusti. OMG. Jospa kiiltoa vähän tuputtaisi Rizlalla pois.


Warmth All-over Face color

Päivä 3.

Tänään taas samat sävelet mutta laitan ihan ensin ennen pohjaa Max coverage siveltimellä pohjaa peiteaineeksi. Idealla jos pohja peiteaineena ennen varsinaista pohjaa peittäisi enemmän. Edellisinä päivinä siis laitoin ensin isolla siveltimellä pohjan ja vasta sitten tein peitehomman Max coveragella. Mutta ei. Ei peitä. Kaiken lisäksi kasvoihin on tullut näppy. Näistäkö?

Huomaan taas paremmin että Light pohjat ovat liian oransseja. Fuck. Ihan hirveetä. Täytyy siis ostaa uusi pohjakin. Tilaan sen vasta kun peiteaine saapuu koska en halua taas tullin huolintaa.

Tutustun paremmin Mineral veiliin. Sitä levitän Full flawless face siveltimellä eli samalla millä pohjaa. Mineral veil lupaisi mattapinnan, vähentää pieniä juonteita ja ihohuokosia. Tästä tuotteesta en nyt löydä valittamista koska pystyn vain katsomaan oranssia pohjaa. Miksi myydään Lightiä kun se ei sitä ole?Pohja tunti meikkaamisen jälkeen auringonvalossa. Kyllä se vaan hohtaa.

Päivä 4.


Nyt haluan tutustua paremmin Warth tuotteeseen. Warmthia laitan Flawless facella eli hieman pienemmällä ja suipommalla siveltimellä. Iso sivellin on tiiviimpi ja kovempi joten hyvä pohjan tekoon mutta tämä pienempi on löysempi joten parempi Warmthille.

Ihan ok juttu, onhan tämä sävy aika tumma joten natsaa hyvin oranssin pohjan kanssa yhteen. Kasvot oikein loistavat oranssisuutta. Oikein miellyttävää.

Kasvoihini on tullut toinen näppy. Kohtaan mihin laitan reilusti peittoa. Voiteesta tulleita nämä eivät ole koska ovat finnejä eivätkä ihonalaisia. Vismutti? Sinäkö sen teet?

Tässä vaiheessa olen kypsä ja siirryn huomenna takaisin Meowiin. Kaipaan sitä peittoa/mattapintaa ja ennen kaikkea oikeaa pohjan väriä. Odotan Mansikkalan peiteaineen ja Fair pohjan tuloa ja siirryn sitten takaisin Bareihin.
Siveltimet on kyllä huiput, niissä ei ole vikaa. Shampoota en ole testannut.

Yhteenveto:

+ Todella hyvät ja laadukkaat siveltimet.
+ Kiva pahvilaatikko jossa paketti tulee.
+ Dvd.
+ Helppo saatavuus Mansikkanetistä ja yleensäkin saaminen halvemmalla netistä.
+ Mineral veil on hyvä tuote,samoin Warmth.
+ Iso plussa siitä että aloituspakkauksessa tulee kaikki tarvittava. Etenkin siveltimet jotka yksittäin ostettuina tulevat kalliimmiksi.

- Light pakkauksen luulisi olevan vaalea, eikä oranssi. Todella suuri pettymys.
- Pelkkä pohja ei peitä ongelmakohtia.
- Ihon kuulaus ja kimmellys ei sovi huonolle iholle.
- En voinut käyttää poskipunaa, korostusta tai aurinkopuuteria huonon ja epäsopivan pohjan takia. Pohjan huono peittokyky oli myös syynä.
- Törkeän ylihintaisia tuotteita. 49e Kicksissä mineraalipohjasta? Hei haloo?
99e aloituspakkauksesta jossa epäsopivat värit ja ennenkaikkea tuotteen koko on 2g. SIIS 2g. Huh.
- Miksi Barelta ei saa tilattua pieniä sampleja joista voi kokeilla sopivan sävyt? Nyt joutuu ostamaan kalliin pakkauksen. Vaikka maksoin vähän yli 40e, se on kuitenkin ihan liikaa. Saati jos olisin ostanut Suomesta.
- Warmth tuote on hieman turha ja rahastuksen makuinen koska sen voi korvata aurinkopuuterilla.
- Vismutti eli bismuth oxycloride. Aiheuttaa iho-oireita.

Eli siis olen kyllä pettynyt. Toivon että pettymys muuttuu iloksi saadessani sopivan pohjan ja peiteaineen. Käytän kyllä nämä loppuun, paitsi nuo epäsopivat pohjat.

Kerron kyllä mitä tykkään jatkuvassa käytössä. Mutta Meowiin verrattuna nämä hohtavat ja eivät peitä yhtä tehokkaasti. Ovat myös kalliimpia. Jos kuitenkin pääsen sopuun näiden kanssa, hylkään Meowin ja siirryn näihin.

Nyt pidän vähän taukoa ja katson laskevatko näpyt. Sitten kokeilen taas ja jos tulee taas näppylää, Baret ei minulle sovi.

Joten jos mietit mineraalimeikkien käytön aloitusta, suuntaa katse muihin merkkeihin ellet nyt välttämättä halua ostaa Suomesta tai et pysty tilaamaan netistä. Kicksin kivat myyjät varmasti auttavat oikean sävyt etsimisessä.
Mutta jos pystyt tilaamaan netistä, hyödynnä halvat samplet ja edullisemmat hinnat. Se sopiva pohja löytyy vain kokeilemalla.
Tässä muutama putiikki:

http://www.lilylolo.co.uk/
http://www.everydayminerals.com/
http://www.meowcosmetics.com/

Jakakaa hyvät ja huonot kokemukset kanssani, näitä juttuja lukee moni joka miettii mineraalimeikkeihin siirtymistä!

23 kommenttia

 1. Harmi ettei toiminut sinullakaan!

  Täällä oma arvioni: http://fashionedinfinland.blogspot.com/2009/09/bareminerals-review-about-bismuth.html
  (Tuskin toimii linkkinä mutta kopioi osoite)

  En todellakaan tykkää :/

  VastaaPoista
 2. Jeps, toinen kerta toden sanoo :) Laitoin linkin arvostelustani tähän myös.

  Tuo "Light" on melko hämäävä nimi kyllä, lähinnä se on medium yellow!

  VastaaPoista
 3. Niinpä, kyllä Light pitäisi olla vaalea. Ja tämä oli myös se vaalein setti Mansikkalassa.

  VastaaPoista
 4. Hö, no onpas kakkaa.
  Mulla on Barelta neljä huulikiiltoa, niitä Buxoneita ja tykkään paljon.

  Minkä sävyn pohja sulla on Meowissa?
  Mulla on Chartreux Fairy Light Pampered Pussina ja oon tykännyt kaikista kokeilemistani eniten.

  VastaaPoista
 5. Frisky siamese Flawless feline Foundation on mulla. Sitä käytän aina. Antaa hyvän mattapinnan ja pysyy.

  Itse asiassa tänään mulla on Meowin pohjia Baren siveltimillä laitettuna. Uskomattoman hyvä noilla siveltimillä on Meowiakin laittaa ja pohja on peittävä kun concealeria Max coveragella laittaa.

  VastaaPoista
 6. Nuo Baren siveltimet täytyykin jossain vaiheessa katsastaa!

  Minulla käytössä Meowilta Mau tai Sphynx 2 tummuudesta ja koostumus Flawless Feline.

  VastaaPoista
 7. Nea, ne siveltimet on kyllä katsastamisen arvoisia. Hirmu pehmeitä, paitsi että haisevat pahalta :P

  VastaaPoista
 8. Miten tuolta meowilta tilaaminen oikeen hoituu? jääkö tulliin yms?

  VastaaPoista
 9. Ei jää tulliin kun muistaa sen 45e rajan. Kyllä sieltä on selkeä tilata, en tarkemmin muista. Postarit tulee näkyviin.

  VastaaPoista
 10. Hahah:D Itse omaan pintakuivan sekaihon ja Bare on ensimmäinen mineraalipohjani. Tykkäsin siitä tosi paljon verrattuna nestemäisiin ym. meikkipohjiin, joissa ihoni muuttui päivänmittaan järkyttävän näköiseksi. Kyllähän iho Barellakin välillä vielä kiilteli eikä lopputulos paras mahdollinen ollut, mutta entisten pohjien jälkeen muutos oli huomattava. Vähitellen tulin kuitenkin tietoiseksi muistakin mineraalimerkeistä ja tällä viikolla lähtikin tilaukseen Lily Lololta pohjat kun nuo Bare minipakkaukset vihdoinkin loppuivat, monta kuukautta kestivätkin! Tuntuu kyllä kivalta tietää että ihoa saa muilla merkeillä paremman näköiseksi jos tuohon Bareen monet ovat pettyneet. Se ei kuitenkaan anna niin kestävää ja mattaa pintaa mitä haen, peittävyyttäkin voisi olla enemmän ja hintaakin on ihan liikaa. Bismuthkin on alkanut epäilyttää, saattaisi olla osasyynä näihin mustapäihin... Innolla odotan että Lolon paketti saapuu:) Mielellään kuulisi kyllä lisää erityisesti tuota Meowista, oli nimittäin ihan uusi tuttavuus:o Monille olisi varmaan apua jos tekisit jonkinlaista vertailua kokeilemistasi mineraalimeikeistä!:)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Sitä vertailua voin tässä samalla harrastaa, siitä on vuosia kun olen Loloja ja Everydaytä tetannut niin en ihan tarkkaan muista. Mutta Meow on ollut peittävin ja pysyvin tähän asti.

  Kiva kuulla kokemuksesi!

  VastaaPoista
 12. Strawberrynetistä tilatussa aloituspakkauksessa ei ilmeisesti ollut Fairly Light -sävyistä pohjaa ollenkaan? Fairly Light on siis Lightia astetta vaaleampi sävy. Beautybaysta tilatussa Light-starttipakkauksessa pohjasävyinä oli Fairly Light ja Light. Kaikista vaaleinta Fair-saävyä ei taida olla missään aloituspakkauksessa mukana?

  VastaaPoista
 13. Sephoran sivuilta löytyy Bare Escentualsin shade finder: http://www.sephora.com/brands/bare-escentuals/static.jhtml?brandId=Bare+Escentuals&categoryId=C16461&pCat=C15800

  Tuolla on hyvin kuvailtu, minkäsävyiselle iholle mikäkin pohjasävy sopii. Light-sävy näyttäisikin tuon mukaan olevan aasialaiselle vaalealle iholle suunnattu, eli tyypilliselle suomalaiselle vaalealle iholle sopisivat noista lähinnä Fair- ja Fairly Light -sävyt. Voisiko tuo Strawberrynetistä tilaamasi Light-aloituspakkaus olla Aasian markkinoille suunnattu?

  VastaaPoista
 14. BE:ltä on ilmeiseti tullut markkinoille myös vähemmän hohtava/vismutiton versio mutta se on ilmeisesti todella huonoa tavaraa noin muuten.

  The body Shopin mineraaleja ei muuten kannata testata (tai kannattaa ainakin testata ennen ostoa :D), peittokyky on ihan nolla.

  VastaaPoista
 15. Tämä voi olla jotain vanhempia aloituspakkauksia koska nimikin on Bare Minerals. Kuitenkin sen Fair sävyn aion mansikkalasta tilata.

  Kannattaa verrata ja katsoa mitä sävyjä pakkaukset sisältää. Fairyt on vaaleampia kuin Lightit.

  VastaaPoista
 16. Nea: Olen kuullutkin siitä vähemmän hohtavasta. En tiennytkään että siinä ei vismuttia ole! Miten se eroaa muuten eli miten oh huonompaa?

  Kummallisesti pomppii nämä kommentit...

  VastaaPoista
 17. Itse en ole tuota testannut (enkä aio testatakaan) mutta olen lukenut, että olisi "parempi kuin tämä perusversio mutta paljon parempiakin markkinoilta löytyy". Ja tosiaan inci kutakuinkin tämä:

  Lauroyl Lysine, Silica, Calcium Silicate, Soil Minerals. May Contain: Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides.

  Jo tuon silican takia pysyn tästä kaukana, se kuivattaa ihoa ja minulla myös tukkii... Miten se BE osaakin :D

  Itselläni tuo Fairly light on jo liian vaalea ja myyjäkin valitsi minulle tuon Light sävyn, vaikkei todellakaan mikään täydellinen olekaan.

  VastaaPoista
 18. Tuo bismuth oxychloride on se syy miksi en ole hirveän innostunut koko tuotteesta vaikka sen kokeilu on kiinnostanut jo pitkään. Joidenkin testien mukaan tuo vismutti ei sovi varsinkaan niille joiden iho kukkii jo valmiiksi (käsi ylhäällä) ja saattaa aiheuttaa ihoärsytystä ja näppyjä muillekin, etenkin herkkäihoisille. Kun kysyin tästä asiasta yhdeltä Kicksin myyjältä sain vastaukseksi vähättelevästi että sellaiset tutkimukset on todistettu vääriksi. Mitään kättä pidempää ei naisella kuitenkaan ollut kertoa että miten ne on todistettu vääriksi.

  VastaaPoista
 19. Niin, ei ne myyjät aina ole niin asiantuntevia. Onhan se jo nähty käytännössä mitä vismutti aiheuttaa.

  VastaaPoista
 20. Haluaisin vielä kysyä sinulta noista Meow-mineraalimeikeistä että miten ihmeessä sieltä pystyy valitsemaan oikean sävyn kun niitä on kymmeniä? En minä tiedä mitä sävyjä mun ihossa on muuta kuin että se on kalpea ja usemmista sarjoista ei löydy riittävän vaaleaa. Joe Blascolta olen käyttänyt Alabasteria. O_O

  VastaaPoista
 21. Rhia: Tilasin vain sokkona eri sävyjä ja sopiva löytyy. Meowilla sävyn valinta on myös ihan helppoa kun klikkailee rotuja niin pääsee tähän kohtaan:

  http://www.meowcosmetics.com/FoundationSiamese.htm

  Todella hyvät ohjeet mun mielestä. Lisäksi samplet ja samplejen postitus on edullista joten siitä vain kokeilemaan :)
  Pampered on normipeittävä foundation mutta Flawless on ihan peittävin. Kannattaa ottaa monia eri vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 22. Pakko kommentoida... Bare Mineralsin meikkivoiteet joko vaalenevat iholla laitettaessa kaksi astetta, tai tummenevat kaksi astetta. Riippuu mikä pohja on kyseessä :) Tämän takia netistä ainakin Bare Mineralsien tilaaminen on aika riskialtista, jos ei ole käynyt pohjan sävyä testaamassa etukäteen juuri esim. vaikka Kicksissä. Noiden kahden jauhemaisen pohjan lisäksi (niissä on siis light to medium peittävyys) on olemassa Ready pohja, joka on kiintessä muodossa ja sillä saa medium to full coverage pettävyyden :) Tästä olen itse enemmän tykännyt, koen sen myös riittoisammaksi ja helpommaksi kuin nuo jauhemaiset BM pohjat. Sen kanssa en käytä edes peiteainetta. Monikaan ei kommenttien perusteella näytä tietävän edes tälläisen peittävämmän BM Ready-pohjan olemassaolosta, vaan kritisoivat Originalia, kun kyseessä on TÄYSIN erilaiseen soveltuva tuote eri incillä ;)

  Terveisin kosmetiikkaneuvoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) liekkö silloin vuosia sitten ollut tätä Ready pohjaa? Ainakin tämä startti paketti maksoi silloin Kicksissä ihan sikana :D netistä halvempi! En kuitenkaan BM pohjista tykännyt, parempia on löytynyt :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥