perjantai 21. elokuuta 2009

Mattainen manikyyriKoska en tykkää käyttää valkeaa koko kynnellä, piti keksiä joku kiva keino OPI Alpine snow matalle. No, mikäpä onkaan hauskempi idea kuin koko kynnellä matta Alpine snow ja kärjissä normaali! Kukkasia tarrojen muodossa vielä rajaan.

Normaali Alpine snow alkaa olemaan lopussa. Mietinkin että tuskin tilaan uutta koska mattaversio ajaa saman asian kun laittaa päälle päällyslakan. Suotta jemmata monia lakkoja, ihan hulluahan se on. Vai onko... :D

Aluslakkana muuten Poshe 4 in 1 ja ehkä laitan tähän päällyslakan pilaamaan mattaisuuden mutta muutenhan tämä ei kynsillä kestä ja tarrat varmasti repeävät ensimmäisinä.

8 kommenttia

 1. Millainen lakkaus sopisi lyhyville kynsille, että ne silti näyttäisivät kivoilta? Koulun kokkituntien takia jouduin leikkaamaan ihanat kynteni ja nyt ärrsyttää..

  VastaaPoista
 2. Lyhyille kynsille laittaisin jotain vaaleaa lakkaa. Toki voit laittaa tummaakin mutta pistääkö se opettajan silmään?
  Jos sinulla on kynnessä yhtään kärkeä eli valkeaa osuutta, voit tehdä manikyyrin.
  Mavalalla ainakin on kivoja vaaleita sävyjä. Omia suosikkeja on hyvin hento vaaleanpunainen tai nude/beige.

  Mun mielestä lyhyet kynnet on kauniit etenkin kun ne ovat siistit! Ja kynsinauhat hyvässä kunnossa.

  VastaaPoista
 3. En uskaltanut tilata tätä, kun ajattelin, että on vaikea käyttää. Varmaan aika ihana lakka kuitenkin, vaatii vaan pikkasen koristelua, hienot kuvat!

  VastaaPoista
 4. Vanity: Juu eihän tämä oikein pelkästään kynnelle käy. Tai ainakin näyttää oudolta. Ihan hyvä tällä oli lakata etenkin nyt kun on tottunut miten näitä käytetään.

  Sikri: Minäkin tykkään näistä paljon!

  VastaaPoista
 5. Tämä oli aivan ihana lakkaus, mä rakastan käyttää valkeaa kynsilakkaa ja pitää jokin kerta testata tällaista lakkausta! :) Nuo tarrat on tosi kauniit.

  VastaaPoista
 6. BB: Sulla on nyt ollutkin vaaleita lakkoja paljon. Osaan kyllä kuvitella että ne sopivat sinulle hyvin :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥