lauantai 15. elokuuta 2009

Dior Night butterfly tutorial

Tarkoitus oli tehdä toisenlainen iltameikki tutorial mutta se ei lähtenyt luonnistumaan joten tartuin Night butterflyyn kun ajattelin etten viikolla pysty sillä meikkaamaan.

Tämä meikki on teille Night butterflyn omistajat, illalla viihteelle lähtiessä laitatte meikin CN:n malliin :D no vitsi vitsi, tämä on vain esimerkki voimakkaasta iltameikistä ( minun tapauksessa päivämeikki ) ja värejä voi taas muunnella oman mielen mukaan.MAC 242:lla UDPP luomelle. Tasoita hyvin.


Aplikaattorilla paletin mustikkamaito violettia koko luomelle.MAC 217:lla kimalteista mustaa ulkonurkkaan ja luomivakoon. Tämä on sama Twilightin ja Night dustin mustan kanssa mutta kimalteet ei tipahtele yhtä paljon!
Häivyttele hiukan samalla, tee viuhkamaista liikettä.


Siistin ja tarkennan rajaa vanupuikolla.Ben Nye Ice korostukseen ja häivyttelyyn. Sivellin MAC 224.


Tällä lähinnä levitän, tämä ei häivytä yhtä hyvin kuin 217.
217 on nyt kuitenkin mustassa värissä niin en voi sitä käyttää. 217 on sopiva häivyttelyyn tai värin levitykseen ulkonurkkaan, ainakin itse tykkään.


217:lla otin myös harmaata ja laitoin mustikkamaidon yläpuolelle.


Sitten 219 jolla otan violettia mustikkamaitoa...


...ja laitan alapuolelle.


Otan vielä Estee Lauderin siveltimen jolla viimeiset vedot valkeaa Iceä.


Ripsarina Lancome Fatale ja eyelinerinä Lumenen blueberry. Blueberryn päälle Make up storen glitter eyelineriä sävyssä Fuchsia.Huulilla MAC huulipuna Fun`n`sexy.


Huomenna toinen tutorial ;)

9 kommenttia

 1. Ihana meikki (kyllä, kun lähden viihteelle laitan meikit sun tyyliin ;D) mutta aivan TÖRKEÄN ihana huulipuna! Voi että...aivan ihana! <3

  Night butterflyä en ajatellut ostaa kun multa löytyy Stylish move, jonka värit muistuttaa aika paljon tota palettia, ja mustaa yms löytyykin sitten irtonapeista. Mutta ihana paletti kyllä on :)

  VastaaPoista
 2. Niin on, ihana paletti ja huulipunakin on upea! Stylish move on ehkä erilaisempi kuin tämä, tulee mieleen että siinä on luumuisempi kokonaisuus kuin tässä.

  VastaaPoista
 3. Ei ole Stylish Moven näköinen =)Tää on semmoinen glamour ja bling, Stylish on tavallisempi...todistelen täällä itselleni NB tarpeellisuutta.

  Ihana, en malta omaani odottaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitti meikkikuvasta! On kyllä ihanan dramaattinen ja hyvin toteutettu meikki! :) Tajusin myös tätä katsellessa, että eihän sitä tosiaan ole pakko ottaa kaikkia sävyjä samasta paletista :D Saattaa olla, että pitää NB hankkia ja jättää lämpimämmät sävyt vähemmälle käytölle. Tuo mustikkamaito on aivan ihana sävy <3

  VastaaPoista
 5. Ah, tämä on toosi kaunis meikki! Hitsit, munki varmaan pitää hankkia lilaa luomiväriä, on tää niin herkku :P

  VastaaPoista
 6. IHANA!

  217 on ihan mahtava, miten ilman sitä voisi enää ollakaan? Oli pakko hankkia kakkoskpl, juuri tuon takia ;) 219 on "tilauksessa", äiti juuri kyseli mitä haluan Tallinnan tuliaisina. *lol*

  VastaaPoista
 7. milipili: Tämä on tummempi kokonaisuus ja muutenkin erilainen...kyllä sä tarviit tämän, sehän on ihan selvä homma :D kuvia sitten meikistä!

  Minsku: No joo, oli pakko sittenkin meikata tällä :P
  Ei tosiaan ole pakko ottaa kaikkia sävyjä ja halutessaan tällä saa myös vaalean tuloksen. Mustikkamaito on vihreille silmille ihana sävy.

  Eve-ning: Onneksi violeteissa on monia eri vivahteita joista valita sopiva!

  Nea: Aika monilla taitaa olla sitten kakkoskappaleita! Paitsi mulla :P 219 on paras, nuo 4 MAC sivellintä riittävät kyllä meikin tekoon, olen todella tyytyväinen niihin. Joukkoon kuuluu siis myös 239 jota en tuossa käyttänyt.

  VastaaPoista
 8. Herranjestas miten upea meikki! Tuo mustikkamaito on aivan I-H-A-N-A sävy!! Violettifriikkinä voisin hankkia paletin vain tuon sävyn takia.... mutta en ehkä taida kumminkaan.... Paletin sävyt on liian tummat mun nykyiseen meikkimakuun.

  VastaaPoista
 9. Inkivääri: Sulla onkin ollut niin ihania pastellisia meikkejä että ne käykin sulle niin hyvin *huokailee kateudesta* siis mä olen ahkerasti meikkaillut Blooming springillä mutta en saa siitä yhtään hyvää meikkikuvaa kameran takia.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥