sunnuntai 30. elokuuta 2009

Classic nougats
Syksy on, talvi tulee, tottukaa huonompiin kuviin. Ikävä kesää...IsaDora Classic nougats ja ripaus Urban Decayn soloa Midnight cowboy. Pohjustus MAC Gentle lentil shadestick. Saa IsaDorasta kaikki irti.
Ei rajauksia tänään, ihan kotipäivä tiedossa. Ja illalla Brett.

Yön pimeinä tunteina kun tulee harrastettua nettishoppailua niin tilasin Bare Escentualssin starripaketin. Kicksin myyjä viimeisteli ostopäätöksen testailuillaan ja pehmeällä siveltimellään. Njoo...mansikkanetistä tilasin, puolet halvempihan tämä on tilata netistä kuin ostaa kaupasta.

Valitsin vaalean pohjan koska olen kylmä neutraali. Meowin mineraaleissa on joku ainesosa joka saattaa tukkia ihoa. Toivottavasti baret on barempia. Luulen että ehtivät tulla ensi viikolla joten vilautan sitten täällä ja testailtuani kerron onko ne niiiin ihkuja.

Ps. Huomenna aamulla klo 6 meikkikirppis! Myynnissä myös kynsilakkoja!

6 kommenttia

 1. Minulla taitaa Bare minerals tukkia... Kunhan naama on taas kunnossa, testaan ja selvitän johtuiko tuosta.

  VastaaPoista
 2. Nea: Ööh...kiva, tosi harmi jos ei mullekaan käy. Mutta toivotaan nyt parasta :)

  milipili: Brett <3

  VastaaPoista
 3. KYNSILAKKOJA, MEIKKIKIRPPIS! <3 ONNEKSI HUOMENNA TULEE RAHAA. OLEN VARMAAN JO PUOLI 6 TÄÄLLÄ PÄIVITTELEMÄSSÄ SIVUA JA ODOTTELEMASSA NIITÄ <3<3<3

  VastaaPoista
 4. Kuudelta aamulla? Et sitten huonompaa aikaa keksinyt. Olin jo ihan innoissani, mutta eihän tuohon aikaan vielä ole hereillä kuin siihen aikaan töihin menevät, joten aika turha haaveillakaan sitten, että mitään on jäljellä, kun itse pääsee koneen ääreen. Yhyy!

  VastaaPoista
 5. Yhyylle tiedoksi että joskus taas kirppistä pitäessä voin laittaa ajastuksen myöhemmäksi :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥