sunnuntai 16. elokuuta 2009

Avant-gardeNubarin mattalakoista toinen Avant-garde. Ehkä jos tykkää tämän tyylisistä punaisista niin tykkää tästä. Minä en tykännyt ja lakkaa lähteekin kiertoon.

2 kerrosta laitoin aluslakan päälle. Rupesi käyttäytymään kuin OPI eli nopeasti on levitettävä, muuten jää rannuille ja alkaa halkeilemaan kynsissä.

Minua nyt himottaa se vihreä OPI matta, pakko laittaa tilaukseen jossain vaiheessa. Jäi harmittamaan etten tilannut sitä. Ehkä tykkäisin enemmän kirkkaammista mattasävyistä, etenkin kun punaiset ei muutenkaan ole ihan suosikkeja.

6 kommenttia

 1. Mistä tilaat noi siun OPI'n mattalakat?

  VastaaPoista
 2. Tuolla aiemmin on mainittu kauppoja ja lukaise Nettiostaminen kategoriaa mutta Transdesigniltä tilasin nuo OPI matat.

  VastaaPoista
 3. Joko tämä lakka lähti kiertoon? Kiinnostaisi. :)

  terv. Rosie

  VastaaPoista
 4. Ei ole vielä lähtenyt kun varmaan pidänkin itse koska minut pakotettiin luopumaan toisesta matta Nubarista ;)

  VastaaPoista
 5. Höh! :D En kyllä ihmettele, minusta näyttää tosi kauniilta tuo. Kerro ihmeessä, jos muutat mielesi! En ole vieläkään onnistunut haalimaan mistään yhtäkään mattalakkaa ja hiukan himottaisi.

  terv. Rosie

  (Miksei tähän saa mitään nimimerkkiä tuon anonyymin tilalle?! Eikä sähköpostiosoitettakaan vain sinulle tiedoksi, jos muutat mielesi. :D)

  VastaaPoista
 6. Voit mailata sähköpostiosoitteesi mulle: charmingnails@suomi24.fi

  Ilmoitan sulle ensin jos muutan mieleni mutta näillä näkymin pidän itsellä. Yleensä jemmaan heken ja sitten päätän luopua :P
  Voihan olla että syksyn tullessa tämä väri näyttää paremmalta.

  Jos haluat tilata mattalakkoja niin Nail de Royalesta tätä saa mutta postikulut on aina toinen juttu...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥