lauantai 22. elokuuta 2009

88 Shimmer meikki

Tämän päivän meikki jossa käytin tietenkin Coastalin 88 Shimmer palettia!


Meikkipohjana käytän Meowin mineraalimeikkejä, kulmat Lumenen kynällä, rajaus Lumenen Blueberry ja ripsissä Lancome Fatale.

Silmämeikkiä pohjusti MAC Paint pot Bare study. Luomella sävyt sisänurkasta ulkonurkkaan: valkea, keltainen, veriappelsiini oranssi, sinertävä pinkki ja luomivaossa malva. Malvan päälle hehkuvaa punaista. Pinkkiä alaluomella.


Huulet rajattu Anytimen Mansikkajäätelöllä ja puna MAC Lovelorn.


Coastalin uudet siveltimet testissä. Pesin nämä illalla ennen käyttöä. Skunkista lähti karvaa ja vaikka muotoilin sitä, jäi karvoja harottamaan.Olen käyttänyt tuota pinkkiä aurinkopuuterille mutta sittenkin mustalla on parempi laittaa aurinkopuuteri ja pinkillä MAC Mineralize skinfinishit hohtamaan poskipäille.

Musta on vähän jämäkämpi ja pidempi, myös karvaosa on jämäkämpi.


Synthetic Shadow Brush ( oikealla ) on vissiin MAC 239 kopio. On varreltaan ihan samanlainen mutta karvaosa on isompi ja leveämpi. Liian iso 88 paletin nappeihin mutta katsotaan nyt muitten luomivärien kanssa.


88 paletti oli ihan ok. Luulin pigmenttisemmäksi. Pitää ostaa aplikaattoreita tätä varten. Tuleehan tuossa mukana muutama aplikaattori jotka ovat kovin halvan oloiset.
Siveltimellä en väriä saanut ja jouduin kerrostamaan ja lisäämään väriä ripsarin jälkeen josta johtuu jauhot ripsissä.
Mutta huomasin että näille väreille onkin parempi testata monenlaisia siveltimiä. Esim. häivytyssiveltimellä värin sai paremmin kuin tavallisella siveltimellä. Jännä juttu.

2 kommenttia

♥ Thanks For The Comment ♥