torstai 9. heinäkuuta 2009

Uusia ostoksiaTäältä tuli tilattua lisää Konad tarvikkeita. Postareineen oliko nämä jotain 30e. Toimitusaika alle 2 viikkoa. Tuli kirjattuna kirjeenä postiin. Otin 5 laattaa ja pitkän stamperin jos ois parempi. Scraper tuli samassa paketissa.

Kaupungilla käydessäni mukaan tarttui Erisanin puhdistusgeeli kun tuossa Lumenen emulsiossa on silikonia ja en halua käyttää sitä.
Ostin myös Lumenen puhdistusöljyn koska meni hermot niihin luonnonöljyihin. Hankalaa kun ne pitää säilyttää jääkaapissa ja aina pitää erikseen hakea ne sieltä. Samaten niistä jää naama niin inhottavan tuntuiseksi etten voi käyttää. Toivottavasti Lumene on parempaa ja sopisi minulle, siinäkin tuota silikonia tuntuu olevan.

Ai niin ja piti kommata MAC 219 sivellintä, se on i-h-a-n-a. Värin saa uskomattoman tarkasti luomelle ja varjostuksiin. Tällä ei vaan voi vetää väriä napista vaan pitää tuputtaa, muuten saattaa murustella luomiväriä. Kuvia meikeistä sitten vähän myöhemmin :)

6 kommenttia

 1. Ei nyt kuulu tähän, mut ihastuin tohon sun taustaan<3
  Ootko koodannu sen ite?
  Voitko neuvoo miten oman pohjan liittäminen tapahtuu?

  T:Sitruuna
  Sori, en tiiä ite oikei mitää ku tein just oman blogin :)

  VastaaPoista
 2. Ööh, en kyllä ole asiantuntija mutta käyppäs täällä:

  http://www.thecutestblogontheblock.com/

  VastaaPoista
 3. Ihan totta että tuo 219 "murustaa" luomiväriä! Olen ihmetellytkin sitä.... silmänaluset ihan luomivärimuruissa aina kun tuota käyttää....

  VastaaPoista
 4. Inkivääri: Hyvä että joku ymmärsi ongelman ;P ainakin MAC satin koostumus luomivärin kanssa se teki sitä.

  VastaaPoista
 5. Miten tuo maksaminen hoituu tuossa?? Kun en ole koskaan ikinä tilannut ulkomaalaisesta nettikaupasta niin en oikeain tiedä

  VastaaPoista
 6. ^Kortilla, syötät sen tiedot siihen :) ihan helppoa on.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥