tiistai 28. heinäkuuta 2009

Sea? I told you!


Sea lakan monet eri kasvot! Tämä kuuluu samaan kokoelmaan kuin eilinen fuchsia.Tämä oli jonkinlainen yllätyssektori, yllätti siis ihanuudellaan.

Tätäkin sai laittaa 3 kerrosta ja tietyssä valossa kärjet kuultaa läpi. Levittyvyys...no ei parhaasta päästä ekalla kerroksella. Liekkö joku ominaisuus 09 kesälakoissa?

Aluslakkana tuttu Essie Millionails ja päällyslakkaa minulla ei ole.

Väriä kuvailisin turkoosinsiniseksi. Erttäin kaunis ja uniikki? Hohtaa metallisesti hämärässä. Näin sitä minäkin olen hullaantunut sinisiin!

6 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää. Varsinkin ero ekan ja tokan kuvan välillä näyttää sen verran jännältä että tekis mieli hankkia itelleen sama lakka! :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä aivan ihana sävy, turkoosi on yksi lemppariväreistäni :) <3

  VastaaPoista
 3. Ihana väri tossa lakassa, meinasin itelle hommata tollasen viimeksi kun Kicksissä kävin, mutta ei tullut ostettua, mutta silti toi on pakko saada...

  VastaaPoista
 4. valeria: Yritän aina kuvata eri valoissa jotta lakan monet puolet tulevat esiin. Loppujen lopuksi ihastuin tähän tosi paljon ja laitoin varpaankynsiinkin :)

  Eve-ning: Minunkin lempivärejä on turkoosi :)

  Ano: Ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista
 5. No just...Näytti pullossa ihan Azure for Surelta josta en pahemmin välitä, mutta näissä kuvissa ihan eri hyvältä...Oiskohan noita vielä...?

  VastaaPoista
 6. milipili: En kyllä muista tarkkaan mutta voi olla että nappasin viimeisen :(

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥