perjantai 10. heinäkuuta 2009

M(A)C Onnenpäivä
Heheh jee ihanaa minun MACit saapuivat Beautyyn!
Kuvassa siis Colour craft kokoelman Natural flare luomiväri, Miss Marble kiilto ja Daft pink mineralize blush.

Kiillolla melko mukava hinta 22,50e ja tavaraa on 5ml. Mutta ehkä tämä on tarkoitettu enemmän ihasteltavaksi kuin käytettäväksi...

Kiitos S sitaatin lainauksesta :P

6 kommenttia

 1. Aijai, otit sitten sen Daftin, kokemuksia odotellaan (ja myyt sit mulle jos et tykkää ; ). Itse kävin hakemassa Odd Bitsin, tai sitä tavallaan suositeltiin.. NF ois ollu muuten valinta, mut noita kullanruskeita kertyy nyt niiiin kovasti.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olen melkein aina saanut hyvin sopivat tuotteet vaikka sokkona nettikuvien perusteella valitsen. Oikeastaan sinällään ihme kun olen vain kerran elämäni aikana "luonnossa" valinnut Mäkkejä.

  Joo varattu sulle mutta en usko että heti myyn...you know...niitähän on vaan kiva katsella :DDD

  VastaaPoista
 3. Hei kerro sitten millainen tuo Daft pink on. :)

  VastaaPoista
 4. 5 ml tavaraa tuossa kiillossa? Jösses! Ostin itte Love Alert dazzleglassin (ei varmaan enempää kamaa) ja valehtelematta käyttäny kolmesti, sitä on kulunut semmoinen sentin verran.

  Miksi mun Juicy Tubesit ei koskaan kulu! Yhden olen saanut loppumaan ja olisin sitäkin sävyä ostanut uudelleen, mutta ei tehdä enää....

  VastaaPoista
 5. milipili: Kun olin vielä Juicy tubes friikki, en saanut yhtään kiiltoa ikinä loppumaan. Siis ne kestää vuosia varmasti, riippuu tosin käyttötahdista.

  Mulla on pari Dazzleglassia joita olen enemmän käyttänyt ja on ne puolivälissä menossa. Mutta ei haittaa, saapahan ostaa uusia kun loppuvat :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥