maanantai 27. heinäkuuta 2009

If the Fuchsia fits...

OPI 2009 Sunbelievable kokoelman If the Fuchsia fits... wear it!


Että olen harmissani tästä huonosta Suomen kesästä, näinä sadepäivinä lakkojen kuvaus on ihan hanurista! Jouduin muokkaamaan näitä kuvia jotta värit tulisivat oikein esiin. Yleensä en ikinä muokkaa kynsikuviani!

Tässä kuulema olisi shimmeriä ja sinistä flashia mutta kiitos sateen, en näe siitä vilaustakaan. Lupaan kuvata tämän joskus paremmin!
Sunbelievable kokoelmassa oli myös sininen jolla lakkaan lähipäivinä. Muuten tämä oli mielestäni aika tylsä kokoelma, miksi aina niitä kirkkaita värejä? Juu kyllä ymmärrän että ihmiset tykkää niistä kesällä mutta keksi OPI vaikka se pinkki hologrammilakka, pliis!

Toisaalta, olisinko useammilla kerroksilla saanut sävyä enemmän näkyviin? Tässä lakkaa on 3 kerrosta ja kynnnet kuultavat läpi. Ensimmäinen kerros oli tosi hankala levittää, jäi kamalille raidoille.

Ei siis mikään lempparipinkki vaikka on kaunis väri. Olen kyllä nyt niin harmissani huonosta kuvasta että taidan vaihtaa lakkauksen saman tien :(

5 kommenttia

 1. Mulla on kans se sea I told you. Aika ohut koostumus että vaatii vähintään kolme kerrosta. Meinasin ostaa banana bandanan mutta sitten kun näin sen livenä niin näyttikin aika karseelta.

  Btw, tiedätkö mitään postikuluista rescue beauty loungelta?

  VastaaPoista
 2. Mä näen kyllä sinisen flashin alemmassa kuvassa, kaunis! MACin Stars'N'Rocketsin serkku. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: En kyllä tiedä yhtään mutta Vaity Diaries bloggari taisi niitä tilata, tietäisikö hän?

  Inkivääri: No niinpä muuten on :D

  VastaaPoista
 4. Laiton tätä fuksiaa varpaisiin kaksi kerrosta, paljon pinkinpi kuin ihan fuksia, seuraavaksi kolmella.

  Kun näissä kesäkokoelmissa ei ole paljon lakkoja yleensä, niin luulisivat tekevänsä hieman erikoisempia sävyjä, vaikka sitten kiusaksi kun kaikki ostaisivat ihan himona.

  Banana Bandanna on kyllä taivaallisen kaunis, parhain keltainen ever!

  VastaaPoista
 5. milipili: Ehkä saattaisin bananan ostaa jos kohdalle sattuu. Mutta olet oikeassa, kesäkokoelmissa on aina keltainen, oranssi, pinkki, vihreä ja sininen. Taitavat olla ihan yleisimmät värit.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥