sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Haasteita!

Mä en saa ikinä haasteita vaikka niitä haluaisin :( joten päätin hommailla oman! Ja tottakai pommitan tällä suosikkibloggareitani. Sori vaan!

Kynsilakka ylitse muiden:

Tällä hetkellä Nfu Oh hippulakat. Monikäyttöisiä muiden päällä ja uskomattoman kauniita pulloja katsella!

Paljasta kauneusvinkkisi:

Ainakin minun naamaani virkistää hetkessä kun otan jääkaapista silmänympärys- ja kasvovoiteeni. Kylmää naamalla --> heti virkistyneempi olo!

Tuote jota ilman et elä:

Kynsiöljy. Voisi vastata myös kynnenkovettaja/aluslakka mutta ei siitä ole hyötyä jos kynnet on rutikuivat ja liuskoittuvat. Kynsiöljy kulkee mukanani joka paikkaan.

Rakkain meikkituotteesi:

Varmasti viisikot tai MAC kokoelma. Mutta jos taas pitää yksi valita niin joku Dior viisikko se on. Ehkäpä se Night dust jos yksi pitää valita?

Monikäyttöisin meikkituotteesi:

Aqualan L voide. Tällä hetkellä en omista mutta käytin kasvovoiteena, pesin meikit ( myös vedenkestävän! ) ja käytin käsivoiteena. Hyvä esimerkki edullisesta monikäyttöisestä tuotteesta,

Kallein kosmetiikkaostoksesi:

Varmasti Dior viisikot. Etenkin kun viimeksi ostin 2 kerralla. Mutta ne kestää ja ovat parhaita laadun puolesta. En ylistä enempää ettei teillä tule yli. Mutta näissä hinta-laatusuhde toimii.

Pahin hutiostoksesi:

Ehkä jotkut MAC luomivärit. Kalliilta ja ammattilaisten käyttämältä sarjalta luulisi aina saavan hyvää ja toimivaa. Aina niin ei ole.
Jotkut solonapit ovat tajuttoman surkeita ja en ymmärrä miten sellaisista voidaan pyytää yli 15e. Minä en maksaisi edes euroakaan sellaisesta jota ei voi käyttää. Onneksi enimmistö napeista toimii.

Haasteet vastaanottavat:
Nea

Polishaholic

Beauty Babe

Lukijatkin saisivat vastailla :)

3 kommenttia

  1. No jos tykkäät haasteista, niin käy kurkkaamassa miun eilinen postaus, siel oot vähän ikään kuin siekii haastettu :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun laitat haasteita, vastattu on! :D

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥