torstai 16. heinäkuuta 2009

5 Things I Hate About You

Aina vain hömpöttelen asioista joista tykkään ja jotka on ihania. Nyt kerron 5 asiaa joista en tykkää. Ja ne ei edes välttämättä liity kynsiin, kosmetiikkaan jne...koska on mulla elämässä muutakin. Ehkä.

1. Eläinten huono kohtelu/eläinrääkkäys.
Mikään ei ole pahempaa kuin että otetaan lemmikki ja siitä ei tykätäkään. Allergiat yms. on eri asia mutta kyllä eläimen ottaminen on aika harkitsemisen arvoinen asia ja pitää miettiä pitkällä tähtäimellä. Ei sitä voi antaa pois noin vain. Kesäkissat surettaa miua tosi paljon.
Eläinrääkkäys on ihan järkyttävää, en voi ajatella edes mitä sellaisten ihmisten päässä liikkuu, tuskin mitään.

2. Odottaminen.
Ei voi olla minua kärsimättömämpää ihmistä. Aina kun olen liikenteessä, kaikki tupeltaa ja valot vaihtuu punaisiin koko ajan. Varmaan se pakettikin on hävinnyt kun ei ole tullut. Ja entäs jos jossakin pitää jonottaa ja olisi kiire.

3. Aikaiset aamuherätykset talvella.
Olisin kuin karhu talviunilla. Kello soi 5.00 ja kuolema tulee kun pitäis herätä. Puheli torkulla puoli tuntia ja kiirehän sitten tulee. Pimeetä ja kylmää, auto pitää puhdistaa. Vitamiinit ei auta yhtään.
Kesällä ei väsytä läheskään niin paljoa, kesä rules!

4. Hieltä haisevat ihmiset.
Tähän törmää etenkin marketeissa. Ja yleensä vanhemmat miehet haisee, yäk...pakko vetää henkeä ja kulkea hengittämättä. Hyvät ihmiset, deodorantti on keksitty. Älkää tukahduttako muita ihmisiä. Aika paha jos ne vielä kulkee yhdessä ryhmässä ja tukkivat tietä. Ihme ettei taju lähde.

5. Nubar Moodies lakat.
Ok, Van sulta sain idean mainita nämä :D naurattaa vieläkin. Mutta miksi myydään väriä vaihtavia lakkoja jos ne ei muuta sitä väriä. Ei kykene ymmärtämään. Olen nähnyt yhden tai kaksi Moodiesia jotka oikeasti muutti väriä. Muista en kovin tykännyt.

Kertokaapas te asioita joita ette voi sietää!

4 kommenttia

 1. Missä ne loput 5 asiaa on :D

  VastaaPoista
 2. Yhdyn erityisen paljon tuohon neloskohtaasi! Törmään kyseiseen ilmiöön joka päivä töissä vaikken naisten vaateliikettä kummoisemmassa paikassa työskentelekään. Itse kammoksun ihmisen hajua ylipäätänsä - hirveintä on ehkä mennä tyhjentämään huonosti ilmastoidut sovituskopit. :D HRRR.

  VastaaPoista
 3. Aqua: Thanks ;)

  Aio: Kuulostaa ihanalta :P

  VastaaPoista
 4. Joo en kans tajua epäsiistejä ihimisiä. Näitä epäsiistejä ihimisiä on mun työpaikalla ja ylläripylläri, ne on miehiä. Osa niistä lemppaa nii hielle että hengitystä pitelen ko kohalle sattuu. Teen työkseni siivoustyötä ja näin kesäsin joutuu tehä suursiivouksia ja pestä kaikki ihan pukukaappeja myöten.. voi kiesus mikä eltaantuneen pallihien ja kaiken mahollisen "ihivin" haju mikä vaan voi ihimisestä lähtiä ni löyhähtää naamalle ko niitä kaappeja aukoo.. eivät ole ees kesälomalle lähtiessään pessy työvaatteitansa vaan jättäneet sinne kaappiin haisemaan! Ja joo, näitä haisuveikkoja on tosiaan aina marketeisaki.
  Eläinrääkkäystä en kans voi sietää. En tiiä mitä muuta tähän sanos koska en löydä sanoja kuvaileen mitä tunnen semmosia ihimisiä kohtaan..
  Naapurikyylät on yks mikä nostaa niskakarvat pystyyn. Meiän naapurisa asuu valitettavasti kyseistä lajia edustava tummu.

  -Tiitu

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥