keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Uusia NYX ostoksia!

Palasin äsken kaupunkiin. Olo on naatti kuuman automatkan jälkeen ja tavaroiden purkamisessa menee oma aikansa. Huoh. Mutta olo on onnellinen, lomamatka oli onnistunut ( kiitos! ) ja kotiin on aina mukava palata.


Enpä ole aikoihin NYXejä ostanutkaan mutta erään blogin kautta törmäsin näihin ja kuolaneritystä ei kyennyt hillitsemään. Näitä oli p-a-k-k-o saada tai muuten kuolisin.

Caribbean paletit

Runway paletit

For your eyes only

Onneksi löysin noita eBaystä erään myyjän puodista. 2 palettia maksoin 21e posteineen. Kyselin vielä tuota Smoky eyes palettia koska sen haluaisin ihan eniten. Tilaan varmaan Kirsikkalasta tai jostain sen myöhemmin.

Caribbean paleteista tuli I dream of Barbados.


Napit näyttävät oikein samettisilta. Värit on aika kivat, harmaata, musta, pinkki ja violetti.

Runway
paletti Versus.


Tässä on ruskeita, beigejä, luumua ja violettia. Napit ei vaikuta yhtä samettisilta mutta testatessahan näitten laadun vasta näkyy.

Swatcheja voisin laitella vaikka huomenissa :)

8 kommenttia

 1. Ihana kun laitoit kuvia näistä! :)Laita sitten swatchit tai meikkikuviakin kunhan ehdit. Mä tykkään NYX:istä kovasti ja jossain vaiheessa on pakko kokeilla näitä viiden ja kymmenen sävyn palettejakin, noi sun ostamat on sävyiltään just ne mitä itsekin alustavasti katsoin. :D

  VastaaPoista
 2. BB: Laitan swatchit huomenna. Äkkiä kokeiltuna 5:n värin paletin napit on parempia, isommassa on pari aika vähäpigmenttistä :/

  VastaaPoista
 3. Voi kuola, onpa ihania! :) Mie hankin eBaystä sen 120-paletin, joten ei kyl varmaan oo edes tarvetta hankkia mitään luomivärejä... enää ikinä! :D

  VastaaPoista
 4. :D Kiitos vaan mukavasta seurasta ja tule pian uudestaan!!!
  t.Isännöitsijä

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen etenkin tuo alempi paletti! Olen himoinnut NYX:in tuotteita jo aika pitkään, ja tämä postaus ei ainakaan yhtään auta asiaa. :D Harmi vaan, että tällä hetkellä ei olisi yhtään varaa...

  VastaaPoista
 6. FF: Jos mä hankkisin sen 120 paletin niin en oikeasti tarviisi lisää luomareita...mut ostaisin silti :D onhan ne jotenkin kivoja mutta en ehkä tykkäisi ihan niin jättipaletista kun se vie paljon tilaa.

  Isännöitsijä: Ootpa pervo!

  Sagu: Mutta onneksi näitä on koko ajan myynnissä niin voit hankkia sitten kun on rahaa. Ja aika edullisiahan nämä NYXit on :)

  VastaaPoista
 7. nuita paletteja on cherryculture.comissa jos olet lisää tilaamassa :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon anonyymi, käyn vilkaisemassa heti :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥