keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Thanks again Posti Pate!Head2Toe tilaukseni saapui eilen, vähän päälle pari viikkoa meni.
Tilasin 3 OMG! sarjan hologrammilakkaa jemmaan eli QT, IDK ja 2NITE.

Essien Natural nail strengthener ja Ridge filler. Onko kellään kokemuksia niistä? Ajattelin seuraavaksi kokeilla Essien kynsien hoitotuotteita. Ainakin Essien lakoissa on ohut ja hyvä koostumus joten luulen Ridge fillerin olevan parempaa kuin OPIn joka paksuuntui vanhetessaan ikävästi.

Ihan uusia lakkoja minulle ovat China glazen Rodeo diva kokoelman Rodeo fanatic ja Lasso my heart. Kuvia siis tulossa ;)

8 kommenttia

 1. Lasso My heart on tosi ihana, sillä lakkasin usein talvella.

  VastaaPoista
 2. Olisi ihana saada kynsien 112 postaus, mitä tehdä jos jotain hirveää lähes peruuttamatonta sattuu. Jouduin nääs eilen leikkaamaan täysin lyhyiksi monta kuukautta vaalimani kynnet... kyynel...

  VastaaPoista
 3. MerGirl: Se näyttää ihanalta ja pitää ehkä testata pian :)

  Anonyymi: Se harmittaa ja tosi paljon! Mullakin repeilee ja katkeilee mutta onneksi ei ole menneet kaikki yhtä aikaa. Sitten varmaan kuolisin ja joutuisitte katsomaan kamalia lyhyitä kynsiäni.
  Lyhyet kynnet on nätit mutta minun sormiin ne ei istu :)

  Teepussilla voi paikata mutta mulla se ei pysynyt kuin pari päivää. Pahoihin repeämiin ei auta kuin leikkaaminen vaikka se itkettää :s

  VastaaPoista
 4. Mulla on pysynyt teepussipaikka mainiosti! Kaksi-kolme päivää pidän samaa paikkaa saman lakan alla, ja kun vaihdan lakkaa niin uutta teepussia kynteen :D Tosiaan, olisiko nyt reilu kaksi viikkoa jo ollut..?

  (jos muistat niin oon se sama anonyymi jolla repesi peukalonkynsi samana päivänä kuin sinulla ja kysyin siihen sen paikkauksen ohjeen)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Muistan kyllä ja kiva että siitä oli apua sulle.
  Mulla on repesi toisen käden etusormi puolesta välin kynttä. Paikkasin sen teepussilla mutta koska repeämä oli niin paha, se ei pitänyt.
  Ajatuksena oli silloin tehdä 112 help me juttu mutta koska paikkaus ei pysynyt niin se jäi.
  Jos mulle jatkossa käy noin niin lupaan tehdä jutun siitä. Jos repeämä ei ole paha.

  VastaaPoista
 6. Paljoko tolle paketille tuli postareita?Oon tilaamassa tuolta suunnilleen samanlaisen satsin ku sä ja olis kiva saada jotain suuntia ennen ku pistän tilauksen tulemaan(eli suomeks karsin tuotteita pois jos meinaa tulla liikaa postareita :D ).Mulla itelläni ei oo visaa eli äiti maksaa ja tuossa nettikaupassa oli vissiin niin että eka tehdään tilaus ja sit tulee sähköpostiin ilmotus postareista ja sitten vasta hyväksytään lopullisesti se tilaus?Harvinaisen epäselvästi kysyttynä mut jos mitenkään kehtaat kuluttaa aikaas ni arvostaisin kovasti! :)
  -Plaz^-

  VastaaPoista
 7. Tässä H2T postarit:

  2-4 lakkaa jolloin postikulut ovat 11,90$. 5-7 pullon postitus on 15,70$ ja 8-10 pullon 19,14$ ja 11-13 pullon 22,58$. Postitusvaihtoehto USPS First-Class Mail International.

  Ensin tilille tulee katevaraus tilaussummasta, myöhemmin postareista ja sitten lähtee koko summa.
  Tilille voi jäädä roikkumaan katevarauksia mutta niistä ei kannata välittää, lähtevät ajan kanssa pois.

  Postaritiedustelu ei aina välttämättä tule mutta jos tulee, vastaat vain tuon postitusvaihtoehdon.

  VastaaPoista
 8. Kiitos erittäin kattavasta ja nopeasta vastauksesta :) Nyt voi hyvillä mielin tilata.
  -Plaz^-

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥