perjantai 26. kesäkuuta 2009

Sorruin taas...

...kuva kertonee kaiken.


Alkaneen kesäloman kunniaksi ajattelin käydä Sokoksella katselemassa josko niitä Goshin kyniä löytyisi, sitä vaaleanvihreää ja vaaleanpunaista. Eihän niitä tietenkään ollut kun asioikseni sinne menen.

Jotain oli pakko ostaa ettei nyt ihan tyhjin käsin tarvitse kotiin mennä. IsaDoran Blooming spring sitten väkisin halusi lähteä mukaani.
Mietin että nämä IsaDoran paletit alkavat mennä joka kaupassa kun niitä hamstrataan hullun kiilto silmissä :D näitä oli Delirious, matta ruskea ( matte chocolate? ) ja Millennium star ( ? ) jossa oli hohtavia vaaleita, vaaleanpunainen, sininen ja ruskea. Sekin näytti ihan kivalta. Matta palettia en osta kun mulla on Bobbi Brownin vastaava. Enkä ehkä Milleniumiakaan.

Sunnuntaina lähden pienelle maakuntamatkailulle kaverini luokse mutta juttuja luvassa joka päivälle, saatanpa välissä vilauttaa ostoksiani ja kuulumisia.

BB Couture kuvia tulossa lisää lähipäivinä.

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

5 kommenttia

 1. Voi rakkaus tuokin on ihana!!!
  Tampereen Sokoksessa oli lappu, että IsoaDoralla on toimitusvaikeuksia, joten hyllyt ammotti tyhjyyttään, mutta kärppänä kyttään noita...voi lääääh <3 <3

  VastaaPoista
 2. Sikri: Onpas ikävä juttu :( kyllä niitä varmasti tulee, kannattaa kytätä :D

  VastaaPoista
 3. kiitos konadlaatta neuvoista! :) viilasin leimasinta ja pyyhin sita pariin kertaan kynsilakanpoistoaineella, ja jee kuva suostui vihdoin ja viimein tarttumaan leimasimeen, mutta harmi siihen se jai :( nyt en saa kuvaa tarrautumaan leimasimeen mitenkaan :S oon yrittany toistaa tota pyyhkasy-viilaus menetelmaa miljoona kertaa, mutta kuva ei vaan tartu. En ymmarra missa vika :( kiva kun hamstrasin ihan innoissaan noita laattoja, mutta ne ei toimikaan :( harmittaa.

  VastaaPoista
 4. Hih, minäkin sorruin :D Ihana on!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kannattaa ostaa uusi leimasin jos tuossa on joku vika. Kuulostaa kyllä niin kummalta.

  Nea: Ollaan pahiksii ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥