perjantai 5. kesäkuuta 2009

Paljastuksia Charming nailsista

Jos kiinnostaa.

Valitsen illalla pöydälle valmiiksi seuraavan päivän meikit.


Tämä siksi koska enhän minä aamulla ehdi alkaa valitsemaan meikkejä ja tonkimaan eri pakeista. Suunnittelen siis meikin jo valmiiksi ja kaivelen tuotteet valmiiksi ruokapöydälle. Siinä ei syödä vaan meikataan. Ja tämä siksi koska siinä on paras luonnonvalo ja tasainen meikata.
Meikit pitää asetella niin ettei kissat rallia ajaessaan revittele niitä lattialle.

Putsaan meikit aina käytön jälkeen.

Pöpiä mutta totta. Luomiväripaletit pyyhitään päältä, peilit kiillotetaan ja aplikaattorit pestään. En voisi ikinä käyttää likaisia meikkejä, hyi...puhdistan myös kynsilakkapullojen suut aina käytön jälkeen. Se siksi etteivät korkit jämähdä kiinni ja lakka pääse kuivamaan.

Pakkomielle järjestellä kaikki sarjojen mukaan.

Kyllä, Tigit keskenään; shampoo takana ja hoitis edessä. Kaapissa siis. Jokaiselle on oma paikka. Peilikaapin hyllyt ovat erikokoisia joten siinä on aina hommaa järkätä mikä pullo mahtuu mihinkin hyllylle. Mutta kyllä ne saa mahtumaan kun miettii aivonsa puhki.

Pakkomielle hiplata meikkejä.

Jos ei ole mitään tekemistä niin mikä voi olla hauskempaa kuin istahtaa lattialle ja ottaa meikit seuraksi. Sitten vain ihailla niitä! Mietin aina että olenpa onnellinen kun olen onnistunut hankkimaan tämänkin ja tämän...

Sairaalloinen viehtymys nettikauppoihin.

Istun koneella silmät kiiluen tutkimassa nettikauppojen loputonta maailmaa. Meikit on paljon mukavampi tilata kuin ostaa kaupasta. Markettimeikit ei jaksa enää kiinnostaa. Ihan tylsiä.

Postinjakajan kyttääminen.

Ihan oikeasti kyttään lomalla ollessani tai aikaisin töistä päässeenä postinjakajan tulemista. Odotan että se lähtee pois ja juoksen laatikolle hakemaan postin. Kannan kaikki varovasti sisälle ja laitan ne lattialle. Sitten istun ihailemaan saalista. Joinakin päivinä ei tule mitään ja joinakin päivinä kaikki.
Tosi tylsää jos yhtenä päivänä tulee paljon koska sitten on älytön homma aukoa paketteja. Olis kivaa jos posti ripoteltaisiin niin että joka päivä tulisi jotain ;)

En aina toimi omien ohjeitteni mukaan.

Kerron aina että kannattaa käyttää mahdollisimman hellävaraista kynsilakanpoistoainetta. Joo-o, itse kyllä välillä lipsun Rainbow kynsilakanpoistoaineeseen joka mulla on varpaankynsille.
Glitterlakat on niin superärsyttäviä poistaa joten helpotan hommaa ja tartun Rainbow pulloon. Ei ehkä kovin hellää kynsille mutta kynsille laitan öljyn kosteuttamaan heti sen jälkeen.

10 kommenttia

 1. Ihania paljastuksia! Tyly tuo alaotsikkosi, Jos kiinnostaa. :D Totta kai meitä kiinnostaa ihminen ihanien kuvien takana!

  Minulla on ihan samat friikkipiirteet, paitsi en jaksa putsailla meikkejäni ja lakkojani jokaisen käyttökerran jälkeen. Postijuttu on kyllä niiiiin totta, välillä ei tule mitään postia ja sitten kaikki rysähtää laatikkoon kerralla.. Miksi tosiaankin posti ei voisi jakaantua tasaisesti niin, että joka päivä tippuisi jotain?

  VastaaPoista
 2. :D :D :D

  Tuo meikkirasioiden siistiminen ja applikaattorien peseminen joka käytön jälkeen on kyllä jo todella kiitettävää meikkineuroottisuutta...! ^__^

  VastaaPoista
 3. Minusta tuntuu, että saatat tämän meikkiharrastuksesi kanssa mennä ihan vähän yli. Vaikka ei sillä että se minulta olisi pois millään lailla ja tykkään yleensä vielä seuratakin blogiasi, mutta ettei elämäsi nyt vaan pyörisi liikaa kosmeettisten tuotteiden ympärillä?
  Kuinka paljon sinulla menee rahaa meikkitilauksiisi ja -ostoksiisi viikossa?

  VastaaPoista
 4. Hihihi. Ihan tuttuja hommia, hyvä etten ole ainoa pöpi. :D

  VastaaPoista
 5. Mä oon kateellinen siitä että noin järjestelmällisesti puhdistat meikit ja kynsilakkapullot. Tulee omasta sottaisuudesta huono omatunto.

  VastaaPoista
 6. Fairy: Taidan jättää postinjakajalle lapun että vain yksi kirje/paketti päivässä, kiitos :)

  Inkivääri: Heh, se on vaan pakkomielle koska en tykkää sottaisista meikeistä :D

  Anonyymi: Kosmetiikka on iso osa elämääni, on aina ollut. Sanotaan että vaivalla ja raadannalla hankitut rahat menevät omaan virkistymiseen ja elämänlaadun ylläpitämiseen.
  Rahaa menee joskus enemmän ja joskus vähemmän. Sopivissa määrin, en velkaannu meikkiostosteni takia, sitten olisi oikeasti huolestuttava :)

  SHF: Tervetuloa pöpien kerhoon ;)

  muumi_otus: Putsaan siksi että aion käyttää meikkejä ja lakkojani vielä mummonakin :)

  VastaaPoista
 7. Tää on paras suomalainen meikki/kosmetiikkablogi. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Hihih, ihanasti sanottu, kiitos :) varmasti jatkan samaa linjaa ;)

  VastaaPoista
 9. Kosmetiikkaan voi todellakin "hurahtaa", siis hyvässä mielessä. Itsellä menee joskus monta tuntia, kun surffailen nettisivuilla ja katselen mitä kivaa eri merkeillä on. :) Positiivista on, että mies ei hermostu mun meikkiostoksista, vaan ymmärtää(?) kuinka tärkeää on ostaa juuri joku tietty meikki joka maksaa sen 50 euroa.. ;)

  VastaaPoista
 10. Oispa mullakin tuommonen mies. Minunhan pitää piilottaa meikkiostoksiani koska muuten alkaa valitus :D
  Miehet ei ymmärrä...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥