tiistai 23. kesäkuuta 2009

MAC pigmentit

Blue brown, Steel blue, Mutiny, Milk ja Magenta madness.
Ylin kuva ilman salamaa ja alempi salamalla.Bodyneedsiltä tilasin MAC pigmenttisampleja. Otin 5 samplea ja postareineen nämä maksoivat jotain 15 dollaria. Aika pitkä toimitusaika, melkein 3 viikkoa. Ja tuo yksi sample on todella vajaa muihin nähden. Murr. Samanhintaiseksi tulee ostaa huuto.netistä kun laskee tämän postikulut mukaan + toimitusajan + todella vajaan pigmentin.


Blue brown ja Steel blue. Kivoja kummatkin, kaunis vihertävähohtoinen ruskea tuo Blue brown.


Mutiny, Milk ja Magneta madness. Mutiny on todella kaunis, Milkin otin vain siksi koska se on Hello Kittystä, ei kovin erikoinen sävy muuten. MM on aika...heh...pinkki. Tuleekohan käytettyä.

5 kommenttia

 1. What a great colors you got there !

  VastaaPoista
 2. Hei! Minulla on stargazerin ihana irtonainen glitter jota olen käyttänyt kynsissä. Tiedätkö voiko sellaista laittaa myös luomille ja miten sen saa siinä pysymään?

  VastaaPoista
 3. rikkihappo: Käyttäisin kyllä ihan vaan kynsillä. Jos tiedän että voi laittaa rajauksiin niin sitten kyllä mutta silmät on kuitenkin sellainen alue ettei viitsi riskeerata. Ikävää jos glittereitä tippuu silmiin.

  VastaaPoista
 4. No voi hitsi. Haaveilin todella glitterpitoisesta silmämeikistä. :D Kysyn vielä että tiedätkö, mitään suht edullista merkkiä jolla olisi tosi glitterillisiä luomivärejä? Tai että voiko glitter eyelineria laittaa koko luomelle. Kuvittelisi sen olevan ihan ok? Voit tietysti myös tehdä postauksen aiheesta glitter :D

  VastaaPoista
 5. rikkihappo: Pure luxella on ainakin paljon glitterjuttuja. Kyllä sitä eyelineriä voi laittaa koko luomelle mutta miten tönköksi se luomi sitten menee?

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥