tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kaverikuva

Golden girl vietti päiväänsä vauvoja kuvatessa ja sai aikaan asiasta varsin himottavan postauksen. Dior kuume lähti nousemaan ja asiaan ei lääkkeet auttaneet vaan piti kaivaa omat kullannuput esiin koska ne huusivat päästä kuvaan! Onneksi et siis ole ainut hullu ;)

Joten kuolaneritys alkakoot:


 Cuir Cannage
Punertaa ruskeaa, aikuiseen makuun hyvä paletti. Kaunis, mattaa ja vähän kimaltavampaa.


 Trafalgar
Limited edition paletti syksyltä 2014. Ihana kokonaisuus, punainen on harvinainen mutta hyvin valittu väri viisikoihin.


Jardin
Vihertäviin viisikoihin törmää harvemmin. Ei tämäkään nyt ihan vihreä ole mutta hyvään suuntaan menossa. Syksyn 2014 uutuus paletteja.


 Sundeck
Kesän 2014 kokoelmasta. Sisältää oranssi-kulta-ruskeaa sävymaailmaa. Tällä tekee luonnollisia arkimeikkejä tai silmien väriä korostavia juhlameikkejä. Erittäin hyvä laatu ja kokonaisuus hillitympää palettia etsivälle.


 Atlantique
Sinistä värimaailmaa etsivälle. Kesän 2014 paletti. Pidän tästä mattavärien takia, koostumus on todella pigmenttinen ja hyvä. 


Bonne Etoile
Lähti kiertoon parin meikin jälkeen. Sinällään kaunis mutta ei sopinut minulle. Liian metallihohtoinen omaan makuun vaikka värit olivat kauniit ja pigmenttiset. Ilmestyi syksyllä 2013.


Blue Lagoon
Hohtava mutta ei Iridescent. Trooppisia vihertävän sinisiä värejä. Tällä saa vaihtelua vaikka näyttää melko yksitoikkoiselta. Kesän 2013 kokoelmasta.


Grege
Kaunis paletti joka sopii mattaväreistä pitävälle. Tämä on minulla minipalettina mutta voisin hankkia täysikokoisenkin, sen verran paljon tästä tykkään. Ilmestyi 2012.


Royal Khaki
Puolet mattaa ja loput hohtavaa. Ihana Army tyylinen paletti. Vuoden 2012 paletteja.


Beige Massai
Vaalea nudepaletti. Mahtava lämpimälle iholle ja sinisille silmille mutta ihan ok myös mulle.


Elegante
Valikoima vaaleita ruskeita. Hyvä nudepaletti.


Pure dreams
Harvinainen joulupaletti vuodelta 2006. Olen niin onnellinen että omistan tämän nyt vihdoin ja viimein!


Rosy Tan
Kesän 2011 paletti. Ihana vaaleanpunainen ja erilaisia ruskeita mattaisessa koostumuksessa. Kuin Silk satin mutta parempi koostumus.


Misty Mauve
Syksyn 2010 paletti. Muut hohtavia paitsi yläkulma oikealla. Keskimmäinen väri on ihania.


Golds
En uskaltanut ostaa tätä ensin kun pelkäsin sen olevan aivan liian lämpöinen. Ei onneksi olekaan! Ehkä Iridescent koostumus häivyttää sitä hiukan? En tiedä mutta ihanan kultaisen meikin tällä saa aikaan! Vasemman alakulman oliivi on ihana sekä puhdas kulta oikealla ylhäällä.


Crush glow
Kevään 2010 paletti. Ihana lämmin Iridescent koostumus huutaa leikkimään väreillä!
Hyvä valinta Sunset cafesta luopuneelle.


Parisian lights
Nudepaletti. Lämpimiä sävyjä. Hyvin yhteensopivat väriyhdistelmät. Tällä saa kevyen päivämeikin, iltameikkiin paras valinta on muu paletti.


Mystic smokys
2010 kevään paletti uudella shimmerisellä koostumuksella. Pigmenttinen ja hyvä valinta tumman meikin ystäville. Saa myös vaaleampaa jälkeä tarvittaessa.


Extase pinks
Ilmestyi samalla Mystic smokysin kanssa. Hieman shimmerisempi, toivoisin pigmenttiä olevan hieman enemmän. Mutta huono tämä ei ole missään nimessä! Raikas kokonaisuus, monipuolinen tummaan tai vaaleaan meikkiin.


Pearl glow
2010 kevään paletti. Ihana ja erilainen kuvio, rasia on myös erilainen. Pigmenttiset värit.


Watery glow
Asian exclusive paletti. Ilmestyi vuonna 09. Vaaleita sinisiä sävyjä iridescent koostumuksella, tummemmat värit tuovat kontrastia meikkiin. Kokoelmani harvinaisempia paletteja.


Silk satin
Asian exclusive versio. Ihana iridescent paletti. Tykkäisin kyllä enemmän jos tämä olisi tavallinen versio.


Purple crystal
Joulun 2009 paletti. Kauniit ja raikkaat värit. Pohjustuksella tästä saa enemmän irti.


Smoky crystal
Erilainen kuin ER vaikka suuresti sitä muistuttaa. Pinkkinen violetti on ihana lisä palettiin. Tuli yhtä aikaa Purple crystalin kanssa.


Moonlight
Ostin tämän myöhemmin, onneksi löysin! Tuli samassa kokoelmassa Twilightin kanssa, luulin liian vaaleaksi mutta ei olekaan. Musta on kiva lisä muihin vaaleisiin väreihin.


Electric lights
Kevään kokoelmasta turkoosi paletti. Laadukas, sävyt erottuvat luomella ja violetti on kiva lisä palettiin. Niin kaunis.


Graphic lights
Ihanat kylmät vaaleanpunaiset värit. Nämäkin erottuvat luomella ja tykkään tuosta hopeisesta paljon.


Petal shine
Iridescent paletti, sekoitus kylmiä ja lämpimiä sävyjä. Hyvä pigmentti, saa nudemeikkiä tai violetimpaa.


Earth reflection
Mulle tehty nudepaletti. Ihania kultaisia sävyjä joita ei vielä muista paleteista löydy. Ruskeat värit käyvät saumattomasti kullan kanssa yhteen.


Tropical light
Vihreää ja ruskeaa, nams! Ja ei tarvitse mainita että nämä sävyt pysyy koko päivän. Vihreitten voimakkuutta voi säätää värillisellä pohjustuksella. Näitä vihreitä ei kannata pelätä, eivät ole liian kirkuvia sävyjä.


Mini: Smoky light
Tätä on tehty vain minikokoisena. Täysikokoisena olisin ihan varmasti tämän hankkinut. Kivasti hohtavaa smokymeikkiä saa tällä aikaan.


Mini: Incognito
Tylsä nudepaletti joka on omaan makuun ihan liian hailakka ja sävyt eivät luomella erotu. Boring....


Mauve chic
Tasaisen laadukas ja pigmenttinen tumma paletti. Tässä ei ole vaaleaa sävyä mutta sen saa muualta lainattua. Kiva että mulla on edes yksi oikeassa rasiassa oleva vanha viisikko.


Tropical
Kivat keväiset kirkkaat sävyt. Tykkään että tässä on kunnolliset violetit. Turkoosi on rakeinen mutta muuten paletissa ei ole moitittavaa. Testeripakkauksessa.


Rose Gipsy
Fuchsia sekä lempeämpiä sävyä samasta värimaailmasta.Blue denim
Harvoja sinisiä paletteja. Monipuolinen, saa sinistä tai harmaata meikkiä.


 Sunset Cafe
 Tämä sitten rantautui takaisin minulle. Möin tämän pois vuosia sitten kun tuntui että tällä saa vaaleaa jälkeä eikä kontrasteja. Nyt haluan antaa uuden mahdollisuuden koska tuli niin ikävä!Mystic jade
Mystic jade on ensimmäisiä viisikkojani. Tällä saa erilaisia meikkejä tehtyä ja paletti on laadukas!
Etenkin tuo vihertävä ruskea on ihana sävy, samoin tuo turkoosi.


Charming fantasy
Kaunis pinkki paletti. Viileitä sävyjä. Tuo fuchsia on paras väri. Yleensä käytän vain violetteja ja fuchsiaa tästä. Tämäkin on tippunut laattalattialle mutta ei mennyt rikki. Olisin kuollut.


Night dust
Parasta. Rakastan tuota ruskeaa väriä. Tätä palettia ostin toisen jemmaan. Harvinaista, viisikoista en osta tuplia mutta tästä oli pakko koska tämä on eniten kulunut paletti minulla ja Night dust käsittääkseni poistuu valikoimista?


Seascape
Pastellinen paletti, valkea sävy on vähän hileinen mutta annettakoon anteeksi kun on muuten niin ylisöpö. Tästä puuttuu tumma sävy, tuo harmaa on aika vaalea.


Pink idol
Hauska sekoitus lämpimiä ja kylmiä sävyjä. Mulle tämä onneksi käy ja sävyt erottuvat hyvin luomella. Onneksi tässä on tuo persikkapinkki jota jäin kaipaamaan Sunset cafen myytyäni.


Silver goddess
Pelastin tämän viimeisen kappaleen pitkään harkittuani. Onneksi ostin, tasaisen laadukkaat värit. Sky glow muistuttaa suuresti tätä.


Stylish move
Luumuiset sävyt, syksyn tuleva yöperhonen paletti muistuttaa tätä. Ei saa itkusilmiä aikaan ainakaan mulle ja paletti on muutenkin laadukas.


Twilight
Viime talven paletti. Tykkään tämän dramaattisuudesta. Tällä saa kunnon kontrastit aikaan ja tummuutta ei pidä säikähtää. Saa tarvittaessa vaaleaa jälkeä.


Secret charm
Oih ja voih. Ei varmaan tarvitse ylistää enempää. Samettiset napit, liukuvat ja häivyttyvät itsestään luomella. Taikuutta.


Spring bouquet
Ihanat värit. Näkyvät luomella mutta himoitsen Silk satinia tämän tilalle.


Myriad
Tämä on kaunis väreiltään mutta heikko laadultaan. Kunnon kasariväri tuo alakulman sininen josta myös lohkesi pala tämän tiputtua lattialle. Yllättävän kestäviä kuitenkin kun otti osumaan laattalattiaan.


Earth tones
Viime syksyn paletti. Tässä on ihanan erikoinen punainen sävy jota muissa paleteissa ei ole. Tulee hauska meikki yhdistelemällä tuota vihreään.


Night butterfly
Viileä voittoinen violetti paletti. Värit pigmenttisiä, kuten muissakin paleteissa.

Himotuslistalla:
Summer star ( no kun on vaan ihanan näköinen )
Night princess ( jos sattuu eteen edullisesti )
Amber treasure ( näyttää ihastuttavalta, oisko liian lämmin )

Eteenpäin menneitä:
Sweet illusion ( harmittaa että möin )
Pink may ( liian kepeä omaan makuun )
Dolce vita ( silloin en tykännyt )
Gris VIP ( en tykännyt )
Purple Moon ( jeesuksen ajalta ja niitä ihan vanhimpia pakkauksia, ruma! )

32 kommenttia

 1. Ihana jatko Golden Girlin postaukselle. Erityisen tyydyttävää on näissä hullujen kokoontumisajoissa aina nähdä käytön jäljet paleteissa; mitä suurempi kuoppa, sitä suurempi kuolaneritys. %D

  Heti poikii uutta juttutoivetta: meikit Mauve Chicillä ja Mystic Jadella? Vanhukset kunniaan! Jossain vaiheessa, ei paineita.
  ^-^

  VastaaPoista
 2. Luottokumppanit Earth Reflection ja Petal Shine, jälkimmäinen liittyi seuraani viime viikolla ollessani työmatkalla, ja ylimääräistä valuuttaa tuli vaihdettua liikaa, joten se oli vaihdettava viime hetkellä ennen koneen lähtöä tähän, se on todella ihana viisikko, suosittelen ; )

  VastaaPoista
 3. Viisikkoja löytyy 5-6. Stylish Move on ihana ja eniten käytetty. Earth Reflection ehkä vähiten itselle sopiva, liikaa kimallusta. Se onkin ainut iridescent. Nyt odottelen saapuvaksi Aasian tuliaista eli Green designia. :) Tämän blogin myötä olen tosiaan vielä enemmän hurmaantunut viisikoihin! :)

  VastaaPoista
 4. Fairy: Kyllä toteutan toiveesi sitten kun kerkeän :D sulle onkin sitten oikea toivepostaus tulossa!
  Niinpä, mitä enemmän käytön jälkiä, sitä kivempi paletti se on ollut :)

  Mia: Petal shineä olen kyllä vähän himoinnut, ei tiedä milloin se kokoelmiini putkahtaa ;D

  Anonyymi: Green design on varmaan ihana! Hihih, kiva että hurahtaneita löytyy :)

  VastaaPoista
 5. Melkein samiksii! =)
  Graphic ja kaksi vanhanmallista multa puuttuu, muut olivat hyvin tuttuja.

  Mun ei-niin-suosikki jotka edelleen omista on Blue Croisette ja Tender Chic.
  Suosikkeja Charming Fantasy, Secret Charm ja Stylish Move.

  Kyllä musta sulle Petal Shine sopisi, miksipäs ei.

  VastaaPoista
 6. Rakastuin tuohon Electric Lights-palettiin. Harmi, ettei rahatilanne taida riittää...

  VastaaPoista
 7. MerGirl: Meilläkin on sama maku :)
  Tender chiciä olen katsellut mutta tuliskohan tuota käytettyä. Blue croisetesta tulee Myriad mieleen joka ei ihan suosikki kyllä ole. Pitäis kokeilla pohjustajan kanssa.

  Anonyymi: Mutta jos sattuu halvalla eteen niin sitten on lupa ostaa!

  VastaaPoista
 8. Mulla on 12 viisikkoa. Suosikkeja on ensimmäisenä ostettu Mystic Jade (pusipusi!), vanhanmallinen The Mauves, Myriad sekä Sweet Illusion johon olin aluksi vähän pettynyt mutta ne vaaleat liilat voitti mut myöhemmin puolelleen! :-* Siitä tummasta glittervioletista en niin pidä ko. paletissa. Itse asiassa on kyllä vaikea valita suosikkeja mutta noita olen käyttänyt eniten.

  Mikään omistamistani paleteista ei ole huono, joten huonointa en osaa valita. Vähiten olen käyttänyt Secret Charmia, mitä en oikein ymmärrä kun paletti on niin upea!

  VastaaPoista
 9. Inkivääri: Joskus jos meikkaat Secret charmilla niin...ois kiva nähdä kuvia :)

  VastaaPoista
 10. Tahtoo viisikon, tahtoo! Tänään viimeksi kävin Stockalla kuolaamassa siellä olleita.. Ainoaksi ongelmaksi on muodostunut se, että minkä sitä osaisi valita! Mikä olisi kaikista käytännöllisin, sopivin omille silmille ja ennen kaikkea samalla laadukas. Onko noissa viisikoissa laadultaan paljonkin eroja, kun joidenkin kohdalla tuntuu, että pigmenttierot on keskenään aika huikeat ?

  VastaaPoista
 11. Jenny: Minkä väriset silmät sinulla on? Oletko viileä vai lämmin väreiltäsi? Onko väritoiveita?

  Kyllä viisikoissa on mistä valita. Ja palettien välillä laadussa on heittoja. Siksi voisin mielelläni suositella jotain, tämän hintaluokan tuotteissa ei viitsisi huteja ostaa :)

  VastaaPoista
 12. Mulla on yksi vanha viisikko, noita missä on pyöreä tuo keskimmäinen. On niin kulunut että hädin tuskin tekstejä erottaa mutta taitaa olla 030 Incognito. Kultaa, nudesävyjä ja ivoryä. Tykkään kovasti. Noissa uudenmallisissa viisikoissa on jotenkin noi sävyt kovin pastellisia ja hentoja, en ole niistä hirveästi innostunut.

  VastaaPoista
 13. Rhia, on niissä uudemmissakin paljon pigmenttiä, kannattaa vaan valita paletti tarkoin :)

  VastaaPoista
 14. Ei en mä tarkoittanut että niissä ei olisi pigmenttiä, sävyt vaan on monissa liian pastellisia mun makuun, ja hirveästi sinertäviä ja liloja sävyjä joista en kamalasti välitä.
  Mulla on yksi Diorin kuusikko-paletti (oisko ollu Detective) ja siinä on kaksi sävyä jota en voi käyttää ollenkaan kun niissä on glitteriä eikä se näytä kovin hyvälle mun luomilla. Muut sävyt on kyllä hyvät kun niissä on vaan hillitysti helmiäistä. Tykkään muutenkin luomilla enemmän mattaan päin menevästä kuin hirveän kimaltelevasta.

  VastaaPoista
 15. Juu ymmärsin siis Rhia väärin :)
  Ainakin tuo Mauve chic on tumma, mattainen, samoin Earth tones. Niissä ei ole kimmellystä.
  Moni on sanonut että kamalan värikkäitä paletteja nykyään, onneksi itse tykkään vähän kaikesta niin ei haittaa kun "joutuu" ostamaan :)

  VastaaPoista
 16. Jotain viisikkoa olen jo jonkin aikaa halunnut ostaa, ehkä Night Dust tai Pink Idol. Toisaalta Tuo Amber design näyttää myös tosi hyvältä, mutta luulen kuitenkin kallistuvani jommankumman ekan puoleen, kun en tähän hätään tarvitsisi oikeastaan ruskeita paletteja lisää :) Silmäni ovat sellaiset vihreänruskeat, että nuo värit varmaan sopisivat ihan hyvin (?)

  VastaaPoista
 17. Olen jo jonkin aikaa halunnut ostaa jonkun viisikon, ehkä Night Dust tai Pink Idol. Toisaalta Amber design on myös tosi houkuttelevan näköinen, mutta luulen kuitenkin kallistuvani jompaan kumpaan ensimmäiseen, koska en taida tarvita ruskeita paletteja niinkään lisää tällä hetkellä. Silmäni ovat sellaiset vihreänruskeat, että luulen noiden värien sopivan ihan hyvin (?)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi: Pink idol olisi varmaan kauniimpi korostamaan vihreää mutta Night dust on huippu jos tykkää kunnon kontrasteista meikissä :)

  VastaaPoista
 19. Mitä väriä suosittelisit sinisille silmille? Ihonvärini on punertava ivory ja hiukset tummanruskeat. Käytän yleensä ruskeasävyisiä melko huomaamattomia luomivärejä.

  Minuun on iskenyt viisikko-kuume, kun niitä näkee nyt kaikkialla ja alan vakuuttua niiden erinomaisesta laadusta. Tosiaan ei vaan haluaisi tehdä mitään hutiostosta, jota ei käyttäisi. Onko ne sitten varmasti sellaisia jotka pysyvät hyvin rasvoittuvallakin luomella?

  VastaaPoista
 20. Annika: Mulla on kanssa rasvoittuvat luomet. UDPP on ihan paras pohjustaja forever, Lumenelta löytyy myös pohjustaja.
  Mutta Diorin kanssa suosittelisin käyttämään Goshin luomiväripuikkoja pohjustukseen. Olen vakuuttunut niitten pysyvyyteen koko päiväksi, Lumene ei toimii niin hyvin.

  Sinisille simmuuille suositellaan ruskeita kuten käytätkin. Meikkasin erään sinisilmäisen tytön Diorin Mystic jaden turkoosilla sävyllä ja se korosti silmiä kivasti.
  Mystic jadessa löytyy ruskeita ja turkoosia. Mystin jade on tällä hetkellä poistumassa valikoimista joten alesta löytyy.

  Paletti on hyvälaatuinen ja sopiva päivämeikkiin. Värit ei ole törkeät silmiinpistäviä joten uskallat hankkia ekaksi paletiksi. Siitä löytyy myös persikkainen sävy joka voisi olla myös kiva sulle.

  Sunset cafessa on myös ruskeita ja persikkaisia lämpimiä sävyjä mutta ei ole niin hyvä laadultaan :)

  VastaaPoista
 21. Ei meilläpäin vaan ole viisikot alennuksessa. :( Kävin eilen kuolaamassa ja ihastuin tähän: "5-Colour Designer All-In-One Artistry Palette - Amber Design" Mitä tuosta sanot?

  En olekaan koskaan kokeillut turkoosia luomiväriä, mutta mulla on jossain moniväripaleteissa turkoosia, joten pitääpä varovasti kokeilla.

  VastaaPoista
 22. Täääh? Luulisi olevan alessa jos poistuu valikoimista. Onpas kyllä todella peestä...
  Incognito on muuten myös vaalea ruskeavoittoinen paletti jolla saa hyvin vaaleaa jälkeä aikaan ;)
  Noista Designer paleteista minulla ei ole kokemuksia, googlettamalla aika lämpimän värinen paletti.

  Muistathan vielä että tietenkään en toisen puolesta voi vannoa värin pysyvyydestä mutta oikealla pohjustuksella ihan varmasti pysyy!

  VastaaPoista
 23. Meiltä kaupoista ei itseasiassa löytynyt kauhean montaa erilaista viisikkoa. Missä muuten myydään niitä miniviisikkoja? Mulle varmaan riittäisi kyllä sellainenkin pidemmäksi aikaa ja olisi helpompi ottaa reissuihinkin mukaan. Olen kyllä nyt niin rakastunut tuohon Amber Designiin, että suurella todennäköisyydellä ostan sellaisen. Pitää nyt vielä katsoa ensi viikolla isommasta kaupungista onko siellä jotain viisikkoja alennuksessa. Ostan sellaisen Goshin pohjustuspuikonkin.

  VastaaPoista
 24. Annika: Jos käytät huuto.nettiä niin siellä on välillä miniviisikoita, taisin omani ostaa sieltä ja joskus Sokoksella on saanut ostaa jotain pakkauksia jossa miniviisikoita on ollut.

  Jos ostat sen Amberin niin kerro mitä tykkäsit :) Goshin puikoista kannattaa varmaan valita beige tai Amberia lähellä oleva sävy, mielellään aina vähän vaaleampi tai juuri samanvärinen.

  VastaaPoista
 25. Huomasin että Goshilla on myös Eye Shadow Base (väritön), onko sinulla siitä kokemuksia?

  Kävin taas eilen kuolaamassa viisikkoja. Nyt alkoi epäilyttää onko Amber Design liian "kimalteleva" minulle. Katsoin tuota Mystic Jadea ja yllätyin kuinka eriväriseltä värit näyttävät kädellä, kuin paletissa. Ehkä se on kuitenkin näin alkuun vähän liian rohkea minulle. On se kumma kun meikin pitää muka olla niin huomaamatonta. :)

  VastaaPoista
 26. http://fashionedinfinland.blogspot.com/2009/06/gosh-eye-shadow-primer.html

  Tarkoitatko tuota? Minulla ei ole kokemuksia tuosta mutta luulisin hyväksi koska Gosh on ihan hyvä merkki.

  Amber näytti tosi kimaltavalta ja siinähän on aina se vaara että kimalteita menee poskille.

  Entäs se Incognito? Oletko testannut? Mulla oli tuossa kuva ja googlettamallakin löytyy.
  Sillä saa semmosta jälkeä että en usko että epäonnistut ;)
  vaaleaa nudemeikkiä.

  Ei kannata ostaa nyt vaan jotain ettet pety ekaan Dioriin vaan hinnakkaat ostokset kannattaa miettiä tarkoin, paletti kuitenkin kestää vuosia.

  VastaaPoista
 27. Tästä tuli nyt kauhea kirjeenvaihto. :) Tuota Goshin primeriä juuri tarkoitin. En ole varma oliko meidän kaupoissa tuota Incognitoa. Jotenkin se näyttää vähän tylsältä, mutta toki olisi varmasti ns. varma valinta minulle. Eilen katselin vissiin myös tätä: Iridescent Leather 539. Myöskin kimalteleva yksilö. Meillä nuo oli merkitty pelkästään numeroilla, eikä nimillä, joten vähän hankalaa muistaa mikä mikäkin oli.

  VastaaPoista
 28. Olikohan se IL Iridescent paletti? En ole varma kun ei ole sitä mutta Iridescentit hohtaa, ei kimaltele tai sisällä inhoja glittereitä :)

  Saapihan tässä jutella, mielenkiintosta etsiä sulle palettia :P

  VastaaPoista
 29. Ostin tänään Earth Reflectionin. :) Aivan ihanat värit. Lisäksi ostin Goshin pohjustuspuikon. Beige luomiväripuikko oli valitettavasti loppu, eikä muut värit oikein miellyttäneet.

  VastaaPoista
 30. Annika: Oi ER on tosi ihana paletti! Tykkään itsekin siitä ihan sikana. Saa nudea tai vähän näkyvämpää meikkiä ; toivottavasti Goshin pohjustaja on hyvä :)

  VastaaPoista
 31. IIK, taivaallinen kokoelma!! ♥ Kiitos kun olet ottanut niin hyvät kuvat ja vielä kuvaillut muutamalla sanalla jokaista erikseen. Tämän sivun lukeminen ja katsominen oli niin herkkua tällaiselle uudelle luomiväriharrastajalle, joka on saanut vasta ensimaistiaisen Dior-viisikosta. Silmäkarkkia övereihin asti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät, minustakin on ihana lukea tälläistä hömppäpostausta :) Diorin viisikot ovat rakkautta <3 mikä on ensimmäinen viisikkosi?

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥